Pluspunten

Echt top. Leuke benadering!

N.v.t

Pluspunten

De planten kwamen op tijd aan én in prima conditie!

Jullie grootste planten zijn 130cm hoog, groter zou fijn zijn!

Pluspunten

Leuk planten op kantoor, maar ik weet er niets van en heb geen zin om me erin te verdiepen. Een pakket kiezen is daarom een uitkomst! Vervolgens wordt je ook nog geholpen met het verzorgen van je nieuwe vrienden.

Het zou fijn zijn als de naam van de plant op het kaartje in elke pot staat. Dat scheelt zoektijd in de app.

Pluspunten

helemaal tevreden over de planten en bezorging.

Pluspunten

Geweldige manier van communiceren, mooie planten en snelle levering!

Pluspunten

Ze hebben zeer leuke planten van top kwaliteit! De app geeft me een kans om de planten in leven te houden (tot nu toe bleven enkel mijn kind en katten leven). Ook vind ik het heel gemakkelijk om de juiste plant te vinden. In dat opzicht is dit veel gemakkelijker dan in een standaard plantencentrum waar je ook maar aangeraden wordt de kaartjes te lezen wanneer je hulp nodig hebt. Helemaal top, ik ga zeker nog eens bestellen!

Nog niet alle webpagina’s staan op punt (be inspired werkte niet, kon niet zo gemakkelijk de productpagina van de potten vinden). Ook zou het handig zijn moesten de namen van de planten doorgetrokken worden naar de app. Nu zoek ik op plantsoort in plaats van ‘Amélie’ bijvoorbeeld. Maar dit zijn geen grote verbeteringen, het is al top!

Pluspunten

Super makkelijker om de juiste plant te vinden. Leuke content en teksten.

Minder verpakking materiaal

Pluspunten

Professioneel maar echt van deze tijd. Top, hip, vriendelijk

Pluspunten

Goede service, leuke, hippe website en vooral; mooie producten!

Anny, mn nieuwe groene vriendin, heeft strafpunten gekregen want ze heeft me neergestoken met haar scherpe tentakels.

Pluspunten

Leuk concept, met goede (vooral bruikbare informatie). Goed verpakt met duidelijke instructies op de doos. Eerlijk gezegd was ik benieuwd of Guus de post zou overleven, maar hij staat nu lekker te chillen op m'n bureau :)

Ik zag dat jullie ook potten verkopen, maar alleen in combinatie met een plant. Eigenlijk wilde ik ook apart wat extra potten kopen (het liefst heb ik allemaal dezelfde), maar dit kon helaas niet. Althans, het lukte mij niet (op een smartphone, als dat uitmaakt).

Pluspunten

geweldige communicatie en tone of voice maar natuurlijk niet onbelangrijk, prachtige planten en heel erg mooi afgeleverd.

De water-geef-tips kon ik niet heel goed zien of lezen bij elk plantje. Ik check de site wel even dus het komt vast goed!

Pluspunten

Prima service, mooie planten

Pluspunten

Snelle levering en goede kwaliteit planten. De planten worden goed verpakt, waardoor ze niet beschadigen tijdens transport. Ik heb inmiddels voor ons bedrijf al 3 bestelingen geplaatst en nog steeds zeer tevreden.

Pluspunten

Ruime keuze, eenvoudig online bestellen en betalen. Én laten leveren als cadeautje.

Niet echt verbeterpunten. Een nog ruimer aanbod zou misschien fijn zijn maar is praktisch misschien niet haalbaar.

Pluspunten

Goede prijs/kwaliteit verhouding. App ter herinnering van het water geven

Pluspunten

Coole site met mooie fotografie en design. Snelle levering en mooi product.

x

Pluspunten

Heldere informatie, duidelijke tips, vrolijk geschreven

Pluspunten

Super service, pakket was kwijt geraakt door postnl. Heb meteen een nieuw product opgestuurd gekregen. Zelfs het adress mogen aanpassen zodat het bij de gene aankwam waar het kado voor was.

Was een zeer goede ervaring dus geen verbeterpunten nodig!

Pluspunten

Snelle levering en ook erg netjes verpakt. De planten en de potten zijn ook echt super mooi! Als ik weer planten moet bestellen ga ik dat zeker weer bij Plantsome doen, echt een aanrader. Geen geslenter meer in verschrikkelijke tuincentra om de perfecte plant te vinden. Daarnaast is het gehele proces van uitzoeken van de planten tot het eind van de bestelling erg gebruiksvriendelijk, goed gedaan!

Ik heb geen enkele verbeterpunt

Pluspunten

Super gebruiksvriendelijke website met een flinke dosis humor. Online planten kopen was nog nooit zo'n leuke belevenis! Mijn vriendinnen kennen deze website omdat ik 'm "de leukste plantenwebsite die er bestaat" noem. Dit is geen grap overigens.

Alle planten hebben een naam, maar er zijn zoveel jongensplanten. Leuk als de man-vrouw verhouding een beetje meer in balans is :')

Pluspunten

Jullie hebben het ontzettend makkelijk gemaakt voor iemand met (nog) geen groene vingers om een plant te kiezen en te verzorgen!

Misschien een korte handleiding toevoegen bij de bestelling met wat tips/aanwijzingen hoe je aan de slag moet; ik heb de app ook, maar ik kon nergens vinden of ik Joep wel direct al water moest geven bij aankomst of dat nu pas over een paar weken moet geven (wat de app ook zegt). Nu is Joep geen grote drinker blijkt, maar toch misschien wel handig!

Pluspunten

Goede en snelle communicatie. Goed concept waarmee echt een ervaring wordt gecreeerd dmv namen voor de planten en leuke tekstjes. Verzorgingsapp is handig.

In de verzorgingsapp mag wat mij betreft wat uitgebreidere informatie staan over de plant en verzorging. In het ‘je plant is onderweg’ mailtje zou evt een linkje kunnen naar de appdownloadpagina zodat mensen dat nóg sneller doen.

Pluspunten

Super goede service! Kunnen veel bedrijven van leren.

Zwethlaan 40

2675 LB Honselersdijk

Over Plantsome

Plantsome maakt planten makkelijk en leuk. We helpen je bij het kiezen van de perfecte plant voor jou, brengen 'm netjes bij je aan de deur en geven jou een melding wanneer de plant weer water moet hebben en hoeveel door het gebruik van de Plantsome app. Appeltje eitje dus! Plantsome macht Pflanzen einfach und spaßig. Wir helfen dir, deine perfekte Pflanze zur finden, bringen sie vorsichtig zu dir nach Hause, und schicken dir Mitteilungen, wenn un wie viel Wasser deine grünen Freunde brauchen, mit Nutzug der Plantsome App. Also kinderleicht!