Pluspunten

Goede service en goed ingepakt! Ondanks de vertraagde levering vanwege Black Friday zijn de planten in perfecte staat aangekomen, kleed het kantoor echt aan!

Pluspunten

Zeer mooie & gebruiksvriendelijke website. Vlotte manier van bestellen & leveren.

Pluspunten

Prachtige planten, hele leuke en handige app

Plant arriveerde 2 dagen te laat zonder bericht, ook al was de gekozen bezorgdag al 2 dagen na de beloofde “volgende dag bezorgd” dag. Maak deze enquête met gesloten vragen of 1-5 schalen, handmatig open vragen invullen hebben weinig mensen zin in.

Pluspunten

Jullie doen het super leuk! Namen van de planten, de potten erbij te bestellen etc.

Sorry, geen idee..

Pluspunten

Goede service en mooie planten

Heb ik niet echt

Pluspunten

Mooie website! Mooie producten en snel geleverd ondanks black friday

Pluspunten

Goede bezorging, leuke keuze van producten en snelle service.

Pluspunten

Aantrekkelijke commercie en hippe uitstraling

Duidelijk aangeven dat planten ook echt een stuk kleiner kunnen uitvallen dan op de foto's. Bij mij echt een groot verschil in ieder geval!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede levering en planten komen altijd goed verpakt aan met een leuk kaartje erbij.

Pluspunten

Niet alleen hilarische manier van communiceren, maar ook gewoon goed. Ook al liet de bestelling door Black Friday/Sinterklaastoestanden iets langer op zich wachten, de communicatie hierover was top. En als de lange reis iets te veel van onze nieuwe groene amigo had gevergd, we het moesten laten weten om tot een oplossing te komen. Super. Amigo had de reis zonder kleerscheuren overleefd overigens. De website en app zijn trouwens ook heel prettig, je wordt er echt vrolijk van en krijgt echt zin een plant je huis in te halen en te vertroetelen. Echt een heel leuk concept, goed uitgevoerd. Nieuw bedrijf en ik hoop dat het een blijvertje is.

Pluspunten

Creatief, makkelijk om een plant te vinden die bij je past en die te bestellen. De app maakt het verzorgen een stuk leuker en makkelijker.

Pluspunten

Snelle verzending, veel informatie op de site, goede klantenservice.

Pluspunten

Goede, snelle levering. Leuk hoe de planten een persoonlijkheid krijgen.

Misschien ruimer aanbod.

Pluspunten

Duidelijk web-site, makkelijk te vinden wat je zoekt. Opvallende stijl. Goede prijs - kwaliteit verhouding.

Pluspunten

Mooie planten, goede service!

Pluspunten

Dynamisch, overzichtelijk en fris bedrijf!

Pluspunten

Frisse en grappige communicatiestijl (laagdrempelig) - medewerkers via whatsapp bereikbaar (vind ik leuk) - goede prijs/kwaliteit verhouding - er wordt rekening gehouden met huisdiereigenaren, top! - de verzorgingsapp vind ik geniaal! Vooral voor degenen die geen groene vingers hebben. :)

De levering was met 2 dagen vertraagd, misschien met drukkere dagen (black friday, cyber monday, sinterklaas, kerst, ‘gewone’ sale) op de website een alert aangeven - bij de voorvertoning van de plantjes graag ook de diameters v/d pot aangeven - als ik terug ga naar het overzicht van de plantjes wil ik graag weer terug bij waar ik gebleven ben en niet weer terug naar het begin - de ‘gratis’ plantjes: top! Alleen wel aangeven wat de officiële namen zijn i.v.m. verzorging - filtersysteem met de invulwoorden kan handig zijn, maar meer als aanvulling, ik wil liever ook gewoon op trefwoorden kunnen filteren. Al met al: een prettige ervaring gehad met jullie! Ik kom zeker terug.. Ga zo door!

Pluspunten

Leuke marketing , jullie maken het heel persoonlijk door namen te geven , goed verpakt ! Leuk die trio van planten

De app werkt niet altijd even goed , je kan niet altijd afvinken en heb ook al eens gehad dat al mijn planten eruit waren en ben toen terug van 0 moeten beginnen, de gratis plant bij black friday was echt wel onozel klein beetje misleidend in mijn ogen , en te lang op moeten wachten gr

Niet elke plant staat in de app

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Mooie plant, goed materiaal onderstel vaas, overzichtelijke, moderne website en handige applicatie.

Pakket veel te laat geleverd. Terwijl het pakket nog niet eens geleverd was, kreeg ik deze mail of ik feedback kon geven over de service. Geen goede timing ;-)

Pluspunten

Leuke en enthousiaste communicatie en marketing! Mijn plantjes zaten goed verpakt in de doos, en kwamen dus geheel mooi aan! Bewust gekozen voor een plant met weinig verzorging maar het aanbieden van de verzorgingsapp is ook zeker handig!

Misschien is het mogelijk om jezelf te kunnen inschrijven voor iets wat langere tijd is uitverkocht en een update te ontvangen? Om zo beter een keuze te kunnen maken in wachten of op zoek gaan naar iets anders.

Pluspunten

Erg leuk consept om het koprb van een plant leuker en makkelijker te maken. Duidelijke uitleg over de verzorging en een vlot verhaaltje erbij. Mijn planten vriendje heeft zelf een naam. Erg leuk bedacht. De duidelijke uitleg vlot verhaaltje, de selectie op luchtzuiverende planten en het gratis verzende hebben voor mij de doorslag gegeven om bij jullie te bestellen. Ook de ap is handig Zo weet je wanneer je water moet geven.

Mijn plant ( Dracaena Janet Lind) stond niet in de app. Wel een soort gelijk type. Dat vond ik wel.jammer. d

Pluspunten

Bij het bestelling ging mijn betaling mis. Voordat ik zelf de volgende dag kon bellen, had Plantsome mij al gemaild om alles in orde te maken. Fijn en snel contact, duidelijke oplossing en de bestelling alsnog op tijd.

Pluspunten

Mooie plant, goed verpakt, goede prijs/ kwaliteit.

Niet helemaal duidelijk of ik nu een extra plant/ pot erbij kreeg.

Pluspunten

Mooie planten, vazen zijn leuk, snelle bezorging

Zwethlaan 40

2675 LB Honselersdijk

Over Plantsome

Plantsome maakt planten makkelijk en leuk. We helpen je bij het kiezen van de perfecte plant voor jou, brengen 'm netjes bij je aan de deur en geven jou een melding wanneer de plant weer water moet hebben en hoeveel door het gebruik van de Plantsome app. Appeltje eitje dus! Plantsome macht Pflanzen einfach und spaßig. Wir helfen dir, deine perfekte Pflanze zur finden, bringen sie vorsichtig zu dir nach Hause, und schicken dir Mitteilungen, wenn un wie viel Wasser deine grünen Freunde brauchen, mit Nutzug der Plantsome App. Also kinderleicht!