Pluspunten

Hele leuke site, super leuke app en mooie planten!

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Ik was super enthousiast over de site! Ziet er leuk uit en is zeer toegankelijk. Fijn alle informatie bij de plantsoorten. Het bestellen ging ook gemakkelijk. Hip en leuk!

Helaas heb ik de plant nog steeds niet ontvangen!! Ik had bezorgavond gekozen donderdag 8 nov. Heb geappt en een FB bericht gestuurd. Geen reactie. Misschien omdat het nu weekend is. Toch ben ik nu nog niet tevreden. Er is denk ik iets mis gegaan. Jammer!! Ik was super enthousiast... maar hierdoor een onprettig gevoel over de site. Op dit moment kan ik het bedrijf nog niet aanbevelen...

Pluspunten

Site was ontzettend duidelijk. De suggesties voor welke plant het best bij jou situatie pakt is ideaal. Het is ook heel fijn dat je gelijk een pot kan keizen. Normaal gesproken bekijk ik alle planten bij een tuincentrum en pik er de mooiste uit. Was een beetje scepticisch dat ik dat nu niet kon doen, maar de plant was echt ontzettend mooi en precies zoals het plaatje. Ik ben erg tevreden!

Bij fonq.nl kan je ook selecteren wanneer het pakket wordt bezorgd (ochtend, middag of avond). Dat is het enige dat ik mis.

Pluspunten

Mooie plant! Super service.

Nog geen, veel succes

Pluspunten

Snelle levering. Zeer goede verpakking van de plant.

Pluspunten

Snel antwoord op vragen. Plant cadeau gegeven, het was een pracht plant inclusief pot.

Pluspunten

Leuke website, overzichtelijk assortiment en erg fijn om een selectie te kunnen maken obv de beoogde omgeving vd plant

Via iphone lukte het mij niet om de potcategorie te veranderen(modern, basic...) daardoor nu nog op zoek naar een bijpassende pot in onze smaak

Pluspunten

Duidelijke en mooie site, alles goed gegaan met bezorging en maakt het kopen van een plant leuker en makkelijker.

Pluspunten

Hoi Plansome, ik had een heel erg leuke eerste ervaring met jullie. De website is supermooi. Heb ook meteen de app bij gedownload. Jullie target market is duidelijk hipsters, die een mooie gezellige woning willen vol met groene vrienden, maar geen groene vingers hebben. De instructies zijn duidelijk, kort. Love it. Verder, de verpakking was heel praktisch, beide planten waren goed aangekomen. Keep up the good job.

Hangt vast niet van jullie af maar postNL leverde de planten een dag na de tijdstip die ze zelf hebben aangegeven online. No biggie, wel een beetje raar.

Pluspunten

Hele mooie sterke planten. Uitstekend verpakt.

Pluspunten

Leuke en informatieve communicatie. Goed aanbod, fijne app. Super snelle levering, planten zijn zorgvuldig verpakt. Kortom, een leuke koopervaring en de producten zijn van goede kwaliteit.

Pluspunten

Dikke 10 voor de copywriters ;) Servicegericht & snel

Helaas een grote wortel afgebroken tijdens vervoer, maar dat kan gebeuren!

Pluspunten

Snelle levering geen verzendkosten

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Klantenservice

Niet alle planten zijn met dezelfde bezorging meegekomen en daardoor is een zendig gemist. Die kan nu pas een week later komen - erg onhandig.

Pluspunten

snelle levering, prima

op het kaartje stond niet de naam van de plant. dit was wel handig geweest voor de ontvanger

Pluspunten

Plantenzoeker werkt goed. Plant werd snel en netjes bezorgd, in handig doos, makkelijk om te vervoeren. Ook leuk dat de plant een naam heeft, krijg je er toch iets meer gevoel voor!

Plant was een cadeau, ook al was hij niet als cadeau verpakking aangegeven door mij. In het vervolg zou het leuk zijn als je een telefoonnummer/e-mail adres aan zou geven van degene aan wie je het cadeau doet zodat zij een mail met info en uitnodiging voor de app kunnen krijgen.

Pluspunten

Snelle levering, prachtige plant!

Pluspunten

Super mooie website. Ik heb nu een giftcard online aangeschaft en deze doorgemaild. De ontvanger was super blij en gaat baloe ermee aanschaffen.

Wanneer is de giftcard/box (niet online) beschikbaar. De plant Nala wil ik graag aanschaffen, maar persoonlijk zou ik deze Sid noemen omdat hij me doet denken aan Sid van Ice Age:)

Pluspunten

snelle levering, top website!

Pluspunten

Heerlijk om bij jullie planten te bestellen, het hele proces van een plant kiezen tot mijn groene vriend omarmen was een ervaring met de grappige teksten. De plant is heel mooi en hij is ook ongedeerd aangekomen!

Pluspunten

Goede en leuke informatie over de planten. Ideaal dat je een bijpassende plantenpot erbij kunt bestellen. Gratis verzending.

Pluspunten

Duidelijke, mooie en overzichtelijke website, snelle bezorging, perfect bescherm ingepakt, nog mooiere plant geleverd dan de verwachting was (en die was al hoog)!

Aanbod blijven veranderen, ook in de iets kleinere kamerplanten

Pluspunten

Super snel waren mijn nieuwe groene vriendjes in hun nieuwe huis. Erg leuk verpakt ook.

De grote cactus was wat scheef gaan staan mogelijk door het iets te goed verpakken.

Pluspunten

Snelle levering, goede service.

Alle potten te zien op foto’s bij de plant.

Zwethlaan 40

2675 LB Honselersdijk

Over Plantsome

Plantsome maakt planten makkelijk en leuk. We helpen je bij het kiezen van de perfecte plant voor jou, brengen 'm netjes bij je aan de deur en geven jou een melding wanneer de plant weer water moet hebben en hoeveel door het gebruik van de Plantsome app. Appeltje eitje dus! Plantsome macht Pflanzen einfach und spaßig. Wir helfen dir, deine perfekte Pflanze zur finden, bringen sie vorsichtig zu dir nach Hause, und schicken dir Mitteilungen, wenn un wie viel Wasser deine grünen Freunde brauchen, mit Nutzug der Plantsome App. Also kinderleicht!