Pluspunten

Perfecte webshop. Gebruiksvriendelijk. Mooie producten.

Pluspunten

Super leuke website! Planten kwamen de volgende dag binnen in een mooie stevige doos :) Heb meteen de app gedownload en mijn groene vrienden namen gegeven. Super handig!

App mag wel iets opgepimpt worden. Ziet er nu verouderd uit.

Pluspunten

Super leuke site! Snelle reactie op mijn mail. Ik kon mijn gewenste plant reserveren en kreeg direct bericht toen mijn nieuwe huisgenoot er was. Mooie bezorging en heel blij met mijn plant. Wat n mooi bedrijf, complimenten. En wie is er nou niet groot geworden met Pindakaas? :)

Voor nu kon ik ze niet vinden!

Pluspunten

Leuke website waarbij je snel een goed passende groene vriend hebt gevonden!

Geen, prima service !

Pluspunten

Vriendelijk en snel

Ik vond de planten wel wat klein voor de prijs...

Pluspunten

Persoonlijk, origineel, laagdrempelig.

Pluspunten

-Geweldige website! -Mooie app -Leuke kaart bij de plant. De doos is veelvuldig gebruikt als goocheldoos, poppenkast, paddenhotel...

-Alle potten op de foto’s -Potten kunnen uitvergroten/bekijken als planten -Nog meer aanbod

Pluspunten

Leuke site, goed assortiment en mooie planten. Snel bezorgd en ook als de pot breekt, meteen een nieuwe sturen is een super service!

Ook de bloempotten apart aanbieden op de site, je kan ze nu alleen toevoegen in de winkelmand als je ze bij een plant mee wilt bestellen en dan evt de plant weer verwijderd, maar soms wil ik ook alleen een mooie pot hebben voor andere planten in huis.

Pluspunten

Zelden zo'n goede service meegemaakt! Plantsome is erg attent en denkt goed met de klant mee. Nadat mijn Bob helaas na een week ziek is geworden, kreeg ik een hele goede tegemoetkoming, namelijk de broer van Bob! Deze cactus heeft een mooi plekje gekregen in het huis.

Ga zo door!

Pluspunten

Snelle levering Prima verpakking Betrokken

Geen, ga zo door

Pluspunten

Mooie website, heel persoonlijk gemaakt door de teksten en namen die gegeven worden aan de planten, tevens leuk blog zeker waard om te volgen! Kwaliteit van de planten zijn ook top, zien er nog goed uit ondanks transport.

Nog meer variatie in de wat grotere planten, ik heb zelf gekozen voor plantsome vanwege het thuis bezorgen. De grote planten zijn namelijk niet geschikt om vervoerd te worden in een normale gezinsauto.

Pluspunten

Mooie planten die netjes verpakt worden geleverd.

Pluspunten

Goede hulp online , klantgericht en persoonlijk advies. Goede en zeer nette verzendproof verpakking, en het belangrijkste: de planten die ik besteld heb (2) zijn van prachtige kwaliteit. Nu hoop ik ze zo te houden!

Er waren veel potten op, daardoor kon ik niet bestellen wat ik eerst graag wilde.

Pluspunten

Hele goede service. Netjes en snel geleverd, handige app zodat je weet wanneer je hem water moet geven! Leuke manier/ stijl van communiceren!

Pluspunten

Heel goeie klantenservice. De Plantsome-app is ook heel handig in gebruik. De plant werd stevig verpakt voor verzending en werd onbeschadigd geleverd.

4 stars: good service, well treated

Pluspunten

Leuke insteek! Het concept sprak mij erg aan. Heb inmiddels ook mijn andere planten in huis een naam gegeven. De app is super handig, zeker voor mij als “plantvirgin”.

Wel jammer dat nog niet alle planten in de app te vinden zijn, bijvoorbeeld de Ficus Alii (aka Mo).

Pluspunten

Gratis verzending is fijn Mega vrolijke website en handige app Voor iemand die geen verstand heeft van planten erg prettig!

Ga zo door. Ps: isabella mist in de app bij het overzicht

Pluspunten

Fantastisch bedrijf! Aansprekende content op de website, mooie planten en een snelle, veilige levering. Levering is sowieso een feestje met het leuke kaartje met de eerste tips. De ondersteunende app helpt mij als iemand zonder groene vingers de plantjes in leven te houden. Keep up the great work!

Twee tips: - Ik mis in het appje de aansluiting met de leuke content op de website. Ook visueel zie ik de overeenkomst niet met de website. - De grootte van de dozen aanpassen op de plantjes. Plantje Anny kwam in een even grote doos als Silverbay Joep; zonde!

Pluspunten

Erg leuke tone of voice, en een rijk aanbod aan planten. Ook de verzorgingsapp is erg handig.

Planten op de post doen is natuurlijk ook lastig, omdat ze erg breekbaar zijn. Maar wellicht dat daar een manier op te vinden is, want mijn Montera heeft toch wel 4 grote geknakte bladeren.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

heel leuke manier van communiceren naar de koper toe. Ook de manier waarop je een plant kan kiezen door een aantal keuzevragen te doorlopen. Je hebt het gevoel dat je de goede plant koopt

Door het vervoer was de plant best wel beschadigd. Veel geknakte bladeren en bladeren met scheuren erin. Dat vind ik wel heel erg jammer.

Pluspunten

Super service en prachtige plantjes en potjes!

Zwethlaan 40

2675 LB Honselersdijk

Over Plantsome

Plantsome maakt planten makkelijk en leuk. We helpen je bij het kiezen van de perfecte plant voor jou, brengen 'm netjes bij je aan de deur en geven jou een melding wanneer de plant weer water moet hebben en hoeveel door het gebruik van de Plantsome app. Appeltje eitje dus! Plantsome macht Pflanzen einfach und spaßig. Wir helfen dir, deine perfekte Pflanze zur finden, bringen sie vorsichtig zu dir nach Hause, und schicken dir Mitteilungen, wenn un wie viel Wasser deine grünen Freunde brauchen, mit Nutzug der Plantsome App. Also kinderleicht!