Pluspunten

Prima website,leuke woordkeuzes,handige verzorgings_app,snelle bezorging.

Vindbaarheid van de site

Pluspunten

Pot kapot ontvangen, na het melden hiervan direct een nieuwe kosteloos opgestuurd. Uitstekende service. Verder een erg leuk concept, dat ik als jonge consument graag steun.

Uitbreiding assortiment

Pluspunten

Snelle levering, goed verpakt, mooie planten. Super leuk dat je met een app je eigen plantje kan “onderhouden”

Pluspunten

Super klantenservice! Snelle reactie en ze denken ook met je mee. En daarnaast nog hele leuke planten.

Pluspunten

- planten zien er geweldig uit bij aankomst (goed verpakt) - aanbod van bijhorende potten - gebruik van de applicatie - snelle en correcte levering

- misschien het plantenassortiment nog een beetje uitbreiden - meer accessoires aanbieden voor het verzorgen van de planten

Pluspunten

Super leuke marketing: je wordt hier helemaal enthousiast van.

Ik heb eigenlijk geen verbeterpunten. ‘Moet’ ik echt iets zeggen, dan zou ik zeggen dat de kartonnendoos om zo’n klein ananasplantje wel erg groot was. Misschien een tip om dit in kleinere dozen te versturen. Groetjes!

Pluspunten

Duidelijke site en blinkt uit in de woordkeuzes om een plant kopen leuk te maken. Snelle levering en ook met track & trace te volgen. Plant is goed en stevig ingepakt. De plant ziet er ook bij aankomst goed uit! Blij met de aanschaf.

Pluspunten

Snelle levering Hele mooie plant!

Pluspunten

Supergoede, persoonlijke service! De eerste keer kreeg ik netjes een mailtje dat mijn pot iets te groot was voor de plant en heb ik een suggestie voor een passende, goedkopere gekregen en de tweede keer was mijn bromelia 'onthoofd' door de post en krijg ik gewoon netjes een nieuwe. En steeds direct bericht <3 top service!! Ook vind ik de branding fantastisch, planten verzorgen wordt ineens heel behapbaar voor de beginnende plant-mum!

Geen, ga zo door! :)

Pluspunten

Een plant besteld voor mijn moeder. Volgens haar was het pakket zeer goed verpakt. Geen schade gehad tijdens transport. Erg mooie plant, voldoet aan de eisen. Zou hier zo weer willen bestellen.

Geen verbeterpunten.

Pluspunten

Wordt netjes afgeleverd en de app die waarschuw wanneer ik water moet geven vind ik geweldig

Pluspunten

- leuke site, alles gezellig beschreven! - m’n nieuwe groene vrienden waren netjes verpakt - goede ‘nazorg’ - handige app!

Kan niets bedenken!

Pluspunten

Super toffe marketing en communicatie uitingen en handige app!

De giftcard die je via de mail toegestuurd kan krijgen zou er wat toffer uit kunnen zien wellicht.

Pluspunten

Leuke website, veel humor op de site en bij de levering. Bestellingen zijn perfect binnen gekomen. Zowel Bob als Alfredo zijn in nagenoeg perfecte staat aangekomen!

Ik zou zelf graag een ruimer assortiment aan potten zien, urban en vintage stijl

Pluspunten

De humor waarmee ze schrijven en het vermenselijke van de planten, geweldig! De service is ook zoals je wil.

Er zit ergens een bug waardoor het mogelijk is ook alleen potten te bestellen.

Pluspunten

Goeie levering, plant kwam in goeie staat aan, inclusief pot. Fijne en snelle communicatie ook!

Bij een vriendin kwam de door mij bestelde Eileen, aan met veel bruine strepen op de bladeren.

Pluspunten

Leuk dat elke plant zijn eigen persoon is met een karakter. Bestellen is eenvoudig en de communicatie leuk en duidelijk.

Pluspunten

Super persoonlijk, snel, kwaliteit planten, goed vervoerd in sterke doos, web-site en app! Echt een aanrader. Heb zakelijk planten besteld en was elke keer weer verrast door de service, grappige en persoonlijke benadering. :)

Geen. ;)

Pluspunten

Goede communicatie, super toffe beschrijvingen van de planten en een totaal concept voor een betaalbare prijs. Wij zijn blij met onze nieuwe amigo's in ieder geval!

Pluspunten

Leuke website en uitstekende communicatie

Zou leuk zijn om de potten ook los te kunnen bestellen. Ik heb er nu geen besteld want ze waren uitverkocht. Maar kan er dus ook geen meer kopen. En in jullie omschrijving staat dat de planten in een standaardpot komen. Dat is niet het geval. Dat plastic standaard ding is niet echt een pot te noemen.

Pluspunten

snelle, zorgvuldige vezorging. klantvriendelijk. mooi product

iets scherper prijzen misschien?

Pluspunten

Snelle reactie klantenservice Prachtige planten

Logistiek: eerst een fout met de avondbezorging en daarna een product vergeten mee te leveren

Pluspunten

- groot aanbod - mooie kwalitatief goede planten - goed verpakt voor levering - snelle levering - goede marketing, je wordt op een leuke manier aangesproken en meegenomen in je 'plantenavontuur'

Zwethlaan 40

2675 LB Honselersdijk

Over Plantsome

Plantsome maakt planten makkelijk en leuk. We helpen je bij het kiezen van de perfecte plant voor jou, brengen 'm netjes bij je aan de deur en geven jou een melding wanneer de plant weer water moet hebben en hoeveel door het gebruik van de Plantsome app. Appeltje eitje dus! Plantsome macht Pflanzen einfach und spaßig. Wir helfen dir, deine perfekte Pflanze zur finden, bringen sie vorsichtig zu dir nach Hause, und schicken dir Mitteilungen, wenn un wie viel Wasser deine grünen Freunde brauchen, mit Nutzug der Plantsome App. Also kinderleicht!