Pluspunten

Mooie planten, goede informatie over bezorging en fijn dat er een app is die je kan herinneren om water te geven.

Pluspunten

Goede adviezen, mooie collectie planten & potten, duidelijke communicatie en snelle levering.

Pluspunten

Heel netjes verpakt en mooie, goede kwaliteit planten!

In de toekomst zou de verpakking nog wel duurzamer mogen.

Pluspunten

Goede marketing. Leuk om de planten een naam te geven met achtergrond- en onderhoudsinformatie. De zoekfunctie maakt het erg gebruiksvriendelijk. De app om je planten toe te voegen zodat je meldingen kan ontvangen wanneer ze water nodig hebben maakt het af! Zo kunnen plantenleken zoals ik mijn groene vrienden levend houden.

Niet echt iets wat ik kan bedenken. Wellicht nog een track en trace voor de bezorging.

Pluspunten

Alles was in orde. Kan niet verbeterd worden.

Pluspunten

Snelle bezorging, makkelijke site. Leuk dat je ook gelijk een pot erbij kan uitzoeken.

xx

Pluspunten

Super snelle reachtie op whatsapp. De manier van hoe alles geregeld is, geniaal. Superleuk gedaan.

Helaas heb ik geen tips.

Pluspunten

Professioneel maar wel persoonlijk. Al eerder bij jullie bestelt. Jullie kaartje, omschrijvingen en duidelijk site onderscheidt jullie.

Niets:)

Pluspunten

Echt super kwaliteit planten. Professioneel verpakt en snel in huis. Je wordt er echt vrolijker en gelukkiger van.

Niet!

Pluspunten

Super service en plant in prima staat ontvangen!

geen

Pluspunten

Snelle levering, goeie prijs, heel erg leuk gedaan

Pluspunten

Leuke site (namen, set van planten, matchende potten erbij), makkelijk bestelproces en snel afgeleverd.

Ik had de planten gekocht als cadeau voor mn zusje. Zij vroeg mij echter om namen van planten door te geven en hoe ze verzorgd moesten worden. Dus miss als mensen aangeven dat het een cadeau is (een kaartje erbij doen) miss ook wat informatie toevoegen over hoe & wat mensen krijgen?

Pluspunten

Stevige dozen, moeilijk plat te krijgen voor oud papier. Kon niet echt vinden hoe ik ze uit elkaar kreeg Een Bananenblad is dubbel gevouwen. Planten zijn heerlijk aan het bij komen. Zien er goed uit

Aanwijzing hoe je doos plat krijgt

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede en moderne instelling, mooie acties, de app!

Al die leuke tekstjes op de knoppen in de app zijn leuk, maar eerlijk gezegd alleen de eerste keer. Is het mogelijk om ze na de eerste keer gewoon duidelijk te maken ipv popie jopie?

Pluspunten

Mooie, gebruiksvriendelijke website met leuke planten. Goede prijzen en snelle bezorging.

Geen verbeterpunten.

Pluspunten

Super service, heel vriendelijk en snel.

Pluspunten

Snel geleverd en planten in goede staat ontvangen

Pluspunten

Goede duidelijke communicatie. En een geweldige website met veel humor.

Pluspunten

Ondanks dat de eerste bestelling bij post nl was kwijt geraakt heb ik direct contact gehad en alle planten alsnog ontvangen. de Whatsapp contact was erg prettig zodat ik meteen contact kon leggen. dit was erg prettig. Andere vertel ik vol enthousiast over dit bedrijf.

ga zo door vooral met het persoonlijke en snelle contact.

Pluspunten

Goede communicatie, snelle levering, netjes verpakt. Echt TOP

Ik weet ze niet!

Pluspunten

Geweldige communicatie, inspirerende website, goede aftersales, mooie producten, levering met service!

Zwethlaan 40

2675 LB Honselersdijk

Over Plantsome

Plantsome maakt planten makkelijk en leuk. We helpen je bij het kiezen van de perfecte plant voor jou, brengen 'm netjes bij je aan de deur en geven jou een melding wanneer de plant weer water moet hebben en hoeveel door het gebruik van de Plantsome app. Appeltje eitje dus! Plantsome macht Pflanzen einfach und spaßig. Wir helfen dir, deine perfekte Pflanze zur finden, bringen sie vorsichtig zu dir nach Hause, und schicken dir Mitteilungen, wenn un wie viel Wasser deine grünen Freunde brauchen, mit Nutzug der Plantsome App. Also kinderleicht!