Pluspunten

Leuke manier van communicatie, dat kaartje wat in verpakking hangt van hallo, ik ben je nieuwe vriend (moest ik stiekem wel om lachen) ook op de site is het duidelijk en een mooie manier van neerzetten van jullie planten. Verder goede afhandeling, was een pot die de reis niet had overleefd,dit aangekaart bij jullie en er werd totaal niet moeilijk gedaan,hup ik kreeg zo een nieuwe opgestuurd. Top service!

Geen, ga zo door zou ik zeggen. Ik ga vast wel weer eens een nieuwe vriend bestellen ;)

Pluspunten

+Veel keuze! + Plantenzoeker + plantsome app

- plantsome app is echt superfijn, echter komt het weleens voor dat de app bij een datum in het verleden blijft ‘haken’ - kleinere planten worden niet altijd goed geleverd (gebroken stengels en dergelijke)

Pluspunten

Love the website and is very user-friendly.

Maybe a pop-up, once you order double checking if you don't want to add a pot, would be nice . A follow up email with care instructions of the plants you picked would also be nice

Pluspunten

Supersnelle levering, prachtige verse plant, keurig verpakt, goede website, makkelijk zoeken en humorvolle tekst op plant bij levering

geen

Pluspunten

Super mooie, volle planten! Erg tevreden over. Inmiddels al 3 planten besteld, stuk voor stuk prachtig! Kennissen hebben inmiddels ook bestellingen gedaan omdat ik zo enthousiast was. Nauwelijks lelijke bladeren of beschadigingen. Goed ingepakt voor verzending! Communicatie verloopt goed, mochten er vragen zijn.

Dit heeft het bedrijf niet zelf in de hand maar de levering klopt niet altijd qua tijd en datum. Dat maakt het wel wat lastig soms.

Pluspunten

Snelle levering, goede kwaliteit plant. De pot past goed bij de plant!

Geen.

Pluspunten

Goede en snelle communicatie. Meteen hulp gekregen bij vragen. Vriendelijke email gekregen!

Pluspunten

Erg vriendelijk bedrijf Goede gebruiksaanwijzing bij elke plant Mooie en goede producten. Snelle levering

Mogelijkheid om aan te geven op welke verdieping de plant moet bezorgd worden en dan helpen bij die verdieping te bezorgen.

Pluspunten

Goed keus, snel en goed geleverd

Pluspunten

Betrouwbare uitstraling en levering!

Ik vind het lastig om op de app meldingen in te stellen. Als voorbeeld: ik zou vandaag mijn Monstera water moeten geven en had meldingen aan staan maar ik kreeg er geen? Verder ziet de app er super leuk uit! Ik kreeg meteen zin mijn plantenfamilie te vergroten! Keep it going!

Pluspunten

Aantrekkelijke website, snelle levering, goede plantenzoeker

Pluspunten

Snelle levering, mooie producten, leuke details.

Pluspunten

Goede snelle levering, leuke mailtjes over de status van de bestelling. Alle potten passen perfect bij de planten. Ideaal voor de klanten die geen tijd hebben om naar een winkel te gaan om een plant te kopen.

Pluspunten

Leuke planten, leuk concept, planten zijn perfect ingepakt, leuk om een persoonlijk berichtje te krijgen als je iets op instagram zet,...

Ik ken plantsome nog niet zo lang dus misschien is het volgende wel al het geval zonder dat ik het al heb meegemaakt: misschien om de zo veel tijd nieuwe planten/potten toevoegen.

Pluspunten

Plantjes goed aangekomen !

Pluspunten

Snelle service, overzichtelijke website, zéér meedenkende klantenservice. Kan niet beter.

N.v.t.

Pluspunten

snelle levering, super duidelijke website, kan snel vinden wat je zoekt op de website.

betere indicatie (of betere verwachting schetsen) van plaathoogte. viel bij ons wel iets kleiner uit dan verwacht.

Pluspunten

Leuke planten! Goede levering en fijne informatie!

Website, iets meer filters kunnen toevoegen. Zoals hoogte, staan/hang plant

Pluspunten

Fijne, overzichtelijke website. Goed verpakt geleverd. De app is super handig. En kwalitatief goede planten.

Ik begrijp dat met alle positieve punten (service/gemak etc) die ik heb genoemd de prijs van de planten dus ook hoger ligt dan elders maar naar mijn mening is het prijsverschil echt te groot vergeleken met andere aanbieders. Ik weet niet of ik nogmaals zou kopen.

Pluspunten

Overzichtelijke & leuke site! Hele leuke planten en pakketten. Geeft mij ontzettend veel inspiratie. En als bonus ook nog een leuke app.. :)

Zwethlaan 40

2675 LB Honselersdijk

Over Plantsome

Plantsome maakt planten makkelijk en leuk. We helpen je bij het kiezen van de perfecte plant voor jou, brengen 'm netjes bij je aan de deur en geven jou een melding wanneer de plant weer water moet hebben en hoeveel door het gebruik van de Plantsome app. Appeltje eitje dus! Plantsome macht Pflanzen einfach und spaßig. Wir helfen dir, deine perfekte Pflanze zur finden, bringen sie vorsichtig zu dir nach Hause, und schicken dir Mitteilungen, wenn un wie viel Wasser deine grünen Freunde brauchen, mit Nutzug der Plantsome App. Also kinderleicht!