Pluspunten

Mooie planten, leuke potten, goede prijs. Zeer goede kwaliteit en fijne klantervaring op de website.

Dit formulier is slecht zichtbaar op mobiel.

Pluspunten

Uitstekende communicatie, goed product en toffe app!

Pluspunten

Leveren op tijd Plant netjes verpakt Plant is in perfecte conditie

Pluspunten

Aanbod, snelle levering, goed verpakt.

Pluspunten

Leuk creatief bedrijf! Makkelijk inzichtelijk gemaakt welke planten bij je passen en hoe makkelijk of juist lastig ze in verzorging zijn! Super verpakt ook, geen zorgen over schade. Succes met jullie bedrijf en ik bestel vast snel weer iets, nooit groene vrienden genoeg!

Pluspunten

Top plant, goede site en prima levering

Pluspunten

- Makkelijk zoeken naar de juiste plant - Super handige app & gebruiksaanwijzing voor het verzorgen van de plant - Super snelle levering - Leuke website/app

- Voor de echte echte leken onder het planten verzorgen beter aangeven hoeveel water een plant nodig heeft. "Scheutje" kan alsnog nietszeggend zijn voor iemand die er totaal geen verstand van heeft..

Pluspunten

Goed verpakt en mooi geleverde plant, ben zeer tevreden.

Pluspunten

Zeer zorgvuldig verpakt!..plantenkwamen onbeschadigd , en ook waren ze niet droog!..ik blij en ook de planten!

Pluspunten

Een sierpot was kapot afgeleverd, gelukkig snel een nieuwe mogen ontvangen!

Keep up the good work!

Pluspunten

De totale ervaring was erg prettig. Als leek op het gebied van planten, was het voor mij toch makkelijk en overzichtelijk om de juiste planten te bestellen. De webshop oogt erg aantrekkelijk , duidelijk en vooral niet ingewikkeld. De 4 geleverde planten waren alles wat ze beloofden te zijn. Klantcontact is via mails erg vriendelijk en niet te formeel. Persoonlijk vind ik dit het beste.

N.v.t.

Pluspunten

Eenvoudig overzicht, snelle ondersteuning en handige app die op het eerste gezicht het vertrouwen wekt planten een langer leven te schenken in niet al te groene handen (we gaan het zien).

Pluspunten

Leuke planten met een scherpe prijs. Snelheid bezorging en bezorging is goed geregeld.

Jullie website doet het niet op alle computers even goed. Ik weet zelf niet waar het aan ligt, maar op mijn werkcomputer kon ik jullie assortiment niet bekijken.

Pluspunten

Makkelijk zoeken naar de planten die bij jou passen. Snelle levering en heel netjes en goed verpakt zodat het heel en mooi aangekomen is. Kortom heel goede service en heel leuk verpakt met een kaartje erbij. De app is ook hel leuk en handig aangezien ik geen groene vingers heb. Heel veel succes!!

Pluspunten

Super handige website, leuke stijl, en kwaliteit van de planten is top. Transport dozen waren heel gedegen.

Meer variatie?

Pluspunten

Snelle levering en zeer goed ingepakt, wij zijn blij met onze pannenkoekenplant

Pluspunten

Snelle levering Mooie producten Handige app!

Pluspunten

Als beginnende plantenliefhebber vind ik plantsome perfect. Per plant krijg je een uitgebreide uitleg over de oorsprong van de plant en hoe die te verzorgen. Ook de app is heel gemakkelijk. Je krijgt, indien gewenst, een melding wanneer je je planten moet water geven. (Persoonlijk vergeet ik dit vaak) ik heb al een nieuw lijstje gemaak met planten die ik ga bestellen!

Pluspunten

Wat een goeie kwaliteit planten en ook nog zo op de deurmat! Vandaag besteld morgen in huis. Leuke site met een goeie funny touch. Handige en leuke app om je planten te verzorgen. Kortom helemaal top!

Geen!

Pluspunten

Ollie was snel en in topvorm geleverd! Fantastische formule en er zullen meer bestellingen volgen.

De prijs mag nog iets zakken maar we kregen toch wel wat waar voor ons geld hoor :-)

Pluspunten

Een plant uitzoeken is een feestje hier. Mooie site en ook makkelijk in gebruik. Vragen worden zeer vriendelijk en snel beantwoord via de mail of chat. Een aanrader ook zeker om iemand een plant cadeau te doen. Ze worden mooi verpakt afgeleverd

Geen punten. Gewoon een super leuk bedrijf

Pluspunten

Het gebruik van de app is niet heel makkelijk soms. Misschien bij de levering van de planten een lijstje met de verzorgen: hoeveel water per week, hoeveel daglicht etc.

Pluspunten

Prima webwinkel Prima levering Leuke communicatie

Zwethlaan 40

2675 LB Honselersdijk

Over Plantsome

Plantsome maakt planten makkelijk en leuk. We helpen je bij het kiezen van de perfecte plant voor jou, brengen 'm netjes bij je aan de deur en geven jou een melding wanneer de plant weer water moet hebben en hoeveel door het gebruik van de Plantsome app. Appeltje eitje dus! Plantsome macht Pflanzen einfach und spaßig. Wir helfen dir, deine perfekte Pflanze zur finden, bringen sie vorsichtig zu dir nach Hause, und schicken dir Mitteilungen, wenn un wie viel Wasser deine grünen Freunde brauchen, mit Nutzug der Plantsome App. Also kinderleicht!