3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

De website is goed en overzichtelijk. De service, communicatie, bezorging en levering zijn uitstekend.

De app werkt al tijden nauwelijks, wat het algemene plaatje/idee van plantsome minder interessant maakt. De 'hippe' namen voor de planten voegen wat mij betreft niks toe.

Pluspunten

Heel goed bedrijf

Pluspunten

Mooie site, love the app, persoonlijke benadering!!

Iets aan de prijs maar dat zal nodig zijn denk ik

Pluspunten

Mooie website en mooi afgeleverde planten. Ik heb de app nog niet gebruikt, maar ik vind het wel een goed idee.

Mbt. de website; ik vind het een beetje storend dat wanneer je naar beneden scrollt bij het planten overzicht, het even duurt tot ze tevoorschijn komen. Kijkt niet helemaal lekker/soepel. Verder heb ik echt helemaal geen verbeterpunten.

Pluspunten

Leuk bedrijf, mooie planten, prima service.

Pluspunten

Heel klantvriendelijk bedrijf. De planten zijn uitstekend verpakt aangekomen en van prachtige kweek. Prijs-kwaliteit verhouding is dik in orde bij dit bedrijf.

Pluspunten

Leuke site, handig dat je kan selecteren op dingen zoals planten die geschikt zijn voor dieren. En de app die erbij hoort is ook erg handig.

5 stars: perfect, definitely recommended

Positive

Great service, plants were delivered on time and nicely packed. Looking forward to shop more.

Suggestions

The prices can be a bit more cheaper.

Pluspunten

Handig als je geen auto hebt. Geleverd aan uw deur. Verpakkingen beschermt de planten goed. Makelijk uitgepakt en gezet in mijn (voortaan) mooie woonkamer.

Op dit moment kan ik niks bedenken.

Pluspunten

Mooie planten, goed verpakt en snel in huis!

Pluspunten

hele mooie planten, goede service, fijne app, goede levering, leuke berichten, prachtige site, goede foto's van de producten

de prijzen zijn een beetje hoog

Pluspunten

Netjes op.tijd bezorgd, mijn mooie cactusplant zag er goed uit en goed ingepakt! Heel blij mee en zal.zeker weer bij jullie bestellen :-)

Ik heb niet echt verbeterpunten. De potten die jullie erbij verkopen is echt n leuke toevoeging. Ook dat je gelijk kan zien hoe het staat

Pluspunten

Ik had een vraag en die is dezelfde middag direct beantwoord! De levering was ook snel en de plant was goed beschermd. De app werkt heel fijn, voor iemand met weinig groene vingers. Tot slot ben ik fan van jullie humor!

Geen!

Pluspunten

Snelle levering, mooie plant, erg leuke website. Ik heb de plant als kado besteld en bij m’n broer en schoonzus laten bezorgen. Alles zag er top uit! Wat vooral ideaal is, zijn de potten waar je uit kan kiezen. Meteen de juiste maat. Super handig! De app is ook erg handig.

Pluspunten

- Snelle levering - Makkelijke gebruiksaanwijzingen - Jullie concept maakt planten verzorgen leuker door (enigszins) gedetailleerde beschrijvingen te geven over de plantkenmerken

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering! Netjes verpakt!

Pluspunten

Snelle service, mooi plantje! En super dat je er meteen een potje bij kan krijgen

Verpakking mag iets milieubewuster. De doos was meer dan een meter hoog, terwijl het plantje zo’n 30 cm was.. beetje zonde..

Pluspunten

Snelle levering en uitmuntende service. Daarnaast wordt er heel snel gereageerd op berichten.

Misschien een ietsiepietsie lagere prijs?

Pluspunten

Snelle en gratis verzending Je kan zien hoe de potten erbij staan Niet te duur Goed verpakt

Bij het kaartje voor erbij van 1 euro verwachtte ik een leuk getypt kaartje zoals bij bloemen. Niet een geschreven kaartje met niet z’n mooi handschrift

Pluspunten

Goede klantenservice Mooie en duidelijke website Competitive pricing Creatief

De app werkt nog niet helemaal optimaal. Wel leuk idee. Heel veel karton + plastic bij aflevering. Ophaal punten een leuk idee? Veel success met het bedrijf, leuk idee.

Pluspunten

Leuke manier om plantje voor te stellen ! Snelle levering.

Pluspunten

Service. Nadat het bij de vezending voor zowel plant als bijbestelde pot was misgegaan en deze het bijde niet hadden overleeft, was dit probleem snel verholpen door de volgende dag een nieuwe levering toe te zenden.

De plant iets hoger in de doos nogmaals voorzien van een bevestigingsring tegen het kantelen, waardoor de kand op schade wordt beperkt. De postbezorging is niet altijd even voorzichtig. Of aangeven dat er breekbare materialen inzitten smv een stikker

Pluspunten

Overzichtelijke site, goede service en onze plant staat zo mooi!

Hebben wij niet :-) Ga zo door!

Zwethlaan 40

2675 LB Honselersdijk

Over Plantsome

Plantsome maakt planten makkelijk en leuk. We helpen je bij het kiezen van de perfecte plant voor jou, brengen 'm netjes bij je aan de deur en geven jou een melding wanneer de plant weer water moet hebben en hoeveel door het gebruik van de Plantsome app. Appeltje eitje dus! Plantsome macht Pflanzen einfach und spaßig. Wir helfen dir, deine perfekte Pflanze zur finden, bringen sie vorsichtig zu dir nach Hause, und schicken dir Mitteilungen, wenn un wie viel Wasser deine grünen Freunde brauchen, mit Nutzug der Plantsome App. Also kinderleicht!