Pluspunten

Snelle levering, mooie planten en goede service!

Niks om te verbeteren!

Pluspunten

Zeer snelle levering, mooie planten.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Leuk concept!

Levertijd klopt niet, kan ook aan post nl liggen. De plant zou zaterdag geleverd worden, werd uiteindelijk dinsdag. Track and tracé code gaf geen adequate informatie

Pluspunten

Dikke pluim!! Boven mijn verwachtingen, ook leuk met het kaartje erbij... Is super. Lucas & Enzi (planten) zijn de max! ;-)

Pluspunten

Duidelijke site, snelle levering. Erg fijn verpakt.

Iets meer speciecieken punten over 'Ollie'. Ollie is een mooie hippe plant. Wat ik niet had gedacht is dat Ollie de hele dag water lekt via zijn mooie blad. Niet erg fijn de vlekken op mn nieuwe visgraad parketvloer in de olie. Na verder onderzoek via andere sites lees ik dat Ollie in het tropisch oerwoud leeft en daar hoort dit verschijnsel wellicht bij. Dus of Ollie mn 'vriend' wordt of een 'kennis' blijft dat weet ik nog niet. Hij staat voor nu in ieder geval erg stoer. En katoenen doek ligt naast hem om de vlekken te deppen. Succes jongens met de onderneming! Mij zie je nog een keer terug.

Pluspunten

Slim om als kweker mee te gaan met de digitale wereld en zo je merk in te richten! Verder prima service, nette prijzen, mooie verpakking en de app maakt het af.

Pluspunten

Ruim assortiment, snelle levering, goede informatie en alle met een leuke knipoog. Bestelde planten bevallen erg goed, het liefste zet ik het hele huis er mee vol!

Website en app werken niet altijd even snel, idem voor zoekfunctie.

Pluspunten

Super! Ik ga vaker bij jullie bestellen!

Ga zo door!

Pluspunten

Mooie website Veel keuze in planten en potten Planten komen in goede staat bij mij aan

Te grote doos: niet echt duurzaam.. (karton)

Pluspunten

Snelle levering en prachtige plant

Pluspunten

Mooie planten en super service!

Pluspunten

Mooie plant Leuke en persoonlijke service

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Nette verpakking

Kwaliteit planten, kapot beschadigd Planten waren kleiner dan gedacht. Daarom geen kloppende prijs kwaliteitverhouding

Pluspunten

Mooie planten en potten, goede prijzen, snelle levering, aantrekkelijke marketing en grappige toon. Aanrader!

Pluspunten

Origineel, toegankelijk, makkelijk en betaalbaar.

Pluspunten

Heel fijn dat je de planten thuis bezorgd krijgt. Ik ben er zeer tevreden over!

Pluspunten

Snelle levering, goed verpakt en mooi uitgevoerd concept.

Duidelijker maken dat de app en site bij elkaar horen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Planten en potten worden zeer goed verpakt zodat ze het transport goed doorkomen. Vrij ruime keuze in potten en planten

De plantenzoeker kent geen onderscheid tussen licht en zon. Terwijl dit toch wel kan uitmaken. Ik heb bij mijn woonkamer aangegeven dat de plant veel licht krijgt. Dat klopt maar het is wel indirect doordat er eenm glasgordijn tussen zit. Ik begreep van mijn buurman dat ik eugenlijk voor die plek niet de goede plant heb. Kortom misschien iets meer uitleg over licht en zon en/of extra optie om iets over zonlicht aan te geven

Pluspunten

Snelle levering, planten goed verpakt. Duidelijke site. App zeer handig

Een ding vind ik achteraf jammer, dat erin twee pakketten dezelfde planten zaten. Ik had het leuker gevonden dat al de aangeboden pakketten verschillend zijn. Wanneer jullie in de toekomst weer pakketten aanbieden misschien een kleine planten met bloemen pakket en een klein pakket cactussen en een klein groene planten pakket. Maar ik zal zeker weer bestellen bij jullie!!!!

Pluspunten

Naast de frisse looks van de website, is de kwaliteit van de planten, de verpakking en de orderafhandeling super! Een aanrader!

Pluspunten

Duidelijke en mooie website. Verpakking erg goed geregeld, evenals instructies. Snelle levering. Aanvullende potten als optie .

Kan ik zo niet bedenken .

Zwethlaan 40

2675 LB Honselersdijk

Over Plantsome

Plantsome maakt planten makkelijk en leuk. We helpen je bij het kiezen van de perfecte plant voor jou, brengen 'm netjes bij je aan de deur en geven jou een melding wanneer de plant weer water moet hebben en hoeveel door het gebruik van de Plantsome app. Appeltje eitje dus! Plantsome macht Pflanzen einfach und spaßig. Wir helfen dir, deine perfekte Pflanze zur finden, bringen sie vorsichtig zu dir nach Hause, und schicken dir Mitteilungen, wenn un wie viel Wasser deine grünen Freunde brauchen, mit Nutzug der Plantsome App. Also kinderleicht!