Pluspunten

De planten zijn supersnel binnen nadat je ze besteld hebt, worden inclusief pot zeer stevig verpakt en zien er heel mooi uit (geen bruine blaadjes of geknakte stengels of beschimmelde grond). De hele vibe is uniek en maakt het een ervaring, inclusief de grappige maar toch informatieve kaartjes die je bij de plant krijgt. De app is ook erg handig!

Geen, ga zo door!

Pluspunten

Eigenlijk in 1 woord: WAUW!! Super planten en super snel geleverd! Ben je bang dat je bestelde planten “geschonden” aankomen?? Bij Plantsome.nl hoef je daar geen zorgen over te maken, wordt echt perfect ongeschonden geleverd!! Top bedrijf en een extra is: ze hebben een App! Dus ook voor de niet zo groene vrienden(ik dus;)), super handige App!! Kun je makkelijk bijhouden wanneer je planten water en/of voeding nodig hebben!

Pluspunten

Goede communicatie en levering. Mn palm was zelfs groter dan ik had verwacht :)

Pluspunten

Ga zo door!

Pluspunten

Hele mooie plant ontvangen en fijn dat er de optie was om de bezorging in de avond te ontvangen.

Pluspunten

alles was perfect afgeleverd,in heel goede staat

Pluspunten

Goede en duidelijke website met alle benodigde informatie en beeldmateriaal. Levering snel en perfect, goed verpakt zonder enige schade aangekomen. Mooie plant, ben er erg blij mee!

Pluspunten

Voordelige prijs, snelle levering, plant goed verpakt, plant helemaal naar wens, leuke service eromheen (grappige teksten etc), handige app die je erbij kan downloaden. Kortom alleen maar positief!

Pluspunten

goed verpakt, snel, correct

plant niet 100% gezond (bruine droge vlekken op bladeren en plaatsing in pot (centrum) kon beter

Pluspunten

toegankelijk, humoristisch, transparant, product netjes verpakt

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle bezorging en overzichtelijke site

Ik heb op mijn computer internet Explorer als Sander browser ingesteld. De website werkt niet onder deze browser. Dit is misschien wel een puntje voor verbetering.

Pluspunten

Goede levering, de plant was goed beschermd. De informatie over de plant die erbij zat was erg fijn!

Ik had een kaartje bij de bestelling gedaan omdat het een cadeau was voor een vriendin. Helaas was mijn naam niet heel goed te lezen op dat kaartje en moest ze navragen of het van mij kwam. Dat was jammer en de enige tip die ik heb: handgeschreven kaartjes zijn hartstikke leuk en geven een persoonlijke 'touch' aan een bestelling, maar let op dat het goed leesbaar is ;)

Pluspunten

Innovatieve bezorging, leuke en handige app. Mooie planten!

Bij kleine plant wellicht iets minder grote kartonnen verpakking. Wellicht ook andere planten die je elders aangeschaft hebt kunnen toevoegen aan de app zodat je deze ook kunt toevoegen in je eigen app.

Pluspunten

Super leuke en grappige details ! Erg goed bezig !

Blijf vooral zo doorgaan !

Pluspunten

Bestelling is goed gegaan, leuke website, plant was goed verpakt en ik kreeg oom een plant zoals afgebeeld op de site. Ook fijn dat er instructies in de doos zitten.

Toen ik mijn plant uitpakte zag ik een beestje uit de aarde kruipen in de pot. Als ik ergens vies van ben is het dat wel!

Pluspunten

Leuke planten en keuze uit meerdere potten en snelle bezorging

Van alle potoen graag een voorbeeld foto plaatsen Op de pot die ik geleverd kreeg zat een krasje, dus houdt dat soort dingen goed in de gaten.

Pluspunten

Fijn dat er uitgebreide beschrijvingen worden gegeven over de planten en dat je de planten in eventuele bijbehorende potten kan zien.

Hoogte van de potten erbij vermelden.

Pluspunten

De planten waren zorgvuldig ingepakt en van goede kwaliteit. De website is informatief en de bestelling verliep flawless. Wat ik erg goed vind is dat je zelf kan bepalen wanneer de zending aangeboden moet worden.

Pluspunten

Plantsome toevallig ontdekt, superleuk voor een plantenliefhebber zoals ik!! Woon in Antwerpen en had de vraag gesteld of dit ook naar Belgie kon verzonden worden en kreeg binnen de dag een mailtje terug dat het kon! Yes! Ik ben alvast fan! ;)

Pluspunten

Goede kwaliteit planten, snelle levering

De Plantsome app werkt een beetje traag

Pluspunten

Super website, humor en ook heel erg veel informatie over de planten. Snelle levering.

Zwethlaan 40

2675 LB Honselersdijk

Over Plantsome

Plantsome maakt planten makkelijk en leuk. We helpen je bij het kiezen van de perfecte plant voor jou, brengen 'm netjes bij je aan de deur en geven jou een melding wanneer de plant weer water moet hebben en hoeveel door het gebruik van de Plantsome app. Appeltje eitje dus! Plantsome macht Pflanzen einfach und spaßig. Wir helfen dir, deine perfekte Pflanze zur finden, bringen sie vorsichtig zu dir nach Hause, und schicken dir Mitteilungen, wenn un wie viel Wasser deine grünen Freunde brauchen, mit Nutzug der Plantsome App. Also kinderleicht!