Pluspunten

Stijl, humoristisch, snelle levering, mooie potten

Informatie over de hoogte van de plant en pot is niet altijd even goed. Zo kwam het voor dat bij een duidelijk lagere pot dezelfde hoogte werd weergegeven als bij de pot op metalen pootjes. De plant was hierdoor hoger dan verwacht (positieve verrassing voor mij, maar niet voor iedereen).

Pluspunten

Alleen maar positeve dingen te zeggen! Leuk aanbod aan planten, makkelijk om er een bijpassende pot bij te vinden die ook echt past. Website werkt goed en snelle betrouwbare levering.

Pluspunten

Hilarische en sterke marketing, klantvriendelijke website, uitstekende service en de app is geniaal

Pluspunten

Super service gegeven. Klein foutje ruiterlijk toegegeven en direct opgelost.

Pluspunten

Toffe site, makkelijk bestellen, nuttige info en snelle levering. Handige app!

Kan ik niet bedenken..

Pluspunten

Super snelle levering, en mooie plant

Pluspunten

Overzichtelijke site, snelle service! Plant binnenkrijgen is een cadeautje met het kaartje.

Pluspunten

Duidelijke website, overzichtelijk en kleurrijk. Klantvriendelijk ook, ruime keuze. Snelle en uitstekende verzending. Mijn plantjes zagen er nog heel gezond uit bij het openen van de doos!

Pluspunten

Super snel en goed verzonden. Mooie doos en goed ingepakt. Goede bijgeleverde tips.

Potten ook los verkopen. Helaas is die stuk gegaan na een tijdje (door eigen toedoen). Plant maakt het gelukkig nog goed.

Pluspunten

Snelle levering, plant goed beschermd tijdens haar reis. Mooie plant!

Pot is niet super steady, wellicht iets als rubbertjes of anti slip om het steviger te laten staan

Pluspunten

Aansprekend, laagdrempelig, helder, gestructureerd

De plantenziekte uitbreiden. Nu is de keuze soms wat beperkt. Ik vind het bijvoorbeeld niet zo boeiend of een plant luchtzuiverend is of niet, maar moet wel een keuze maken waardoor ik minder planten te zien krijg dan ik zou willen.

Pluspunten

Na het plaatsen van de bestelling was het nog mogelijk de potkeuze te wijzigen. Plant kwam, met deze hitte, keurig verzorgd aan. Kortom. Top!!

Pluspunten

Nu twee keer in totaal vijf planten bij Plantsome besteld en allemaal waren ze in topconditie. Netjes verzorgd en bezorgd.

Pluspunten

Ge-wel-dige levering én service! Ik ben zeer blij met mijn bestelling op Plantsome. Samen met wat vrienden hebben we een mooie Yucca gekocht voor een vriendin. De lol begon al bij het pakketpunt, waar ik met een meter hoge doos op m'n schouders wegliep. De plant was geweldig ingepakt, zelfs met een leuk ontvangstkaartje. De site ziet er ontzettend verzorgd uit en ik zou zeker nog een keertje langskomen! Kortom, echt 11/10, zeker de moeite waard!

Ik, als ontzettende taalnazi, kwam enkele foutjes tegen op de website. Ook kwam ik bepaalde dingetjes tegen die elkaar wat tegenspraken. Nou geef ik toe dat ik ontzettend aan het mierenneuken ben als ik let op zulke dingetjes, en ik snap zeker dat jullie een beginnend bedrijfje zijn, maar ik zou gewoon eens een middagje zitten en rustig zoveel mogelijk foutjes uit de website plukken. Als je er even voor zit, valt er meer op dan je denkt! :D

Pluspunten

Wat een geweldige service!!! Mijn complimenten! De plant was zo goed ingepakt en opgevoed. Hij ging zonder te morsen naar boven en eenmaal op de plek van bestemming hebben we hem zijn jasje uitgedaan en zelfs zijn schoenen (pot) was netjes ingepakt zodat hij niet zou beschadigen. Toen alles genesteld was, zat er een mega gaaf briefje van de biologische ouders bij, dat hij na zo’n lange reis dorst had, dat hij op een mooie plek wilde staan omdat hij graag alles zien wou, echt helemaal top! Ik weet waar ik mijn planten de volgende keer ga kopen.

De app, daar mag nog wel even naar gekeken worden want die werkt niet helemaal goed. Maar hé, ik ben ook blij zonder app

Pluspunten

Geniaal concept! Alles is super gegaan! Ik ben voor het jazz vierstrijkje gegaan en vind het letterlijk een verademing! Mooie planten, matching potten en uitgebreide handleiding en app! Mijn groene vrienden en ik genieten samen van Miles Davis... Absolute aanrader!

Pluspunten

Mooie planten zonder defecten. Leuk ingepakt. Handige app.

PostNL. Extra betaald om plant in de avond te ontvangen, om erachter te komen dat de bezorger heeft besloten dat we niet thuis waren (speciaal in de avond thuis gebleven, dus niks van waar). Pas in de track en trace app gezien, geen briefje in de brievenbus ontvangen. 2e x besteld, expres laten bezorgen bij supermarkt. Ook deze keer was bezorger een dag te laat. En bracht het pakket naar een andere locatie dan aangegeven. Klantenservice wijst door naar Plantsome en geeft jullie hiervan de schuld.

Pluspunten

Snel verzonden, mooi vormgegeven site en handige informatie over de planten.

De werking van de app + klantenservice. Ik heb veel planten en had er dus veel toegevoegd in de app. Opeens zijn veel planten weg en kan ze niet opnieuw toevoegen. Ik heb jullie een Whatsapp gestuurd en krijg geen reactie.

Pluspunten

Fijne en overzichtelijke website, heldere communicatie omtrent bezorging en een snelle reactie van de klantenservice toen de plantenverzorging niet bezorgd was. Top service!

Pluspunten

Plant was goed verpakt in een stevige doos! En mooie kwaliteit

De app werkt niet optimaal, de notificaties blijven soms doorlopen terwijl je al water hebt gegeven. Heb de app nu verwijderd.

Zwethlaan 40

2675 LB Honselersdijk

Over Plantsome

Plantsome maakt planten makkelijk en leuk. We helpen je bij het kiezen van de perfecte plant voor jou, brengen 'm netjes bij je aan de deur en geven jou een melding wanneer de plant weer water moet hebben en hoeveel door het gebruik van de Plantsome app. Appeltje eitje dus! Plantsome macht Pflanzen einfach und spaßig. Wir helfen dir, deine perfekte Pflanze zur finden, bringen sie vorsichtig zu dir nach Hause, und schicken dir Mitteilungen, wenn un wie viel Wasser deine grünen Freunde brauchen, mit Nutzug der Plantsome App. Also kinderleicht!