Pluspunten

My Strelizia Nicolai shows a high quality and I'm happy I've finally decided to buy at Plantsome.nl, I mean it! The packaging is really good to protect the plants, well packed and fast delivery. I highly recommend it. Thanks a lot and I hope you guys keep offering great plants for a reasonable price :)

Pluspunten

Leuke service en mooie planten. Ook de app werkt top! Experience zit goed in elkaar. Goeie service dat we een nieuwe cactus konden krijgen omdat de andere niet goed was aangekomen!

Avond service beter zichtbaar maken bij bestellen. Nu gemist, waardoor ik tussen werk tijd opeens naar huis moest omdat planten bezorgd werden.

Pluspunten

Duidelijke en correcte informatie. Snelle levering, perfect verpakt. Ga zo door!

Pluspunten

Prachtige planten zoals op de website, en mooie bijbehorende potten. Gezien het formaat van de planten erg goedkoop en perfect verpakt en op tijd zoals beloofd geleverd.

Pluspunten

Afgelopen week heb ik een hele mooie palm ontvangen, en alles incl. bestellen is zo makkelijk gegaan! Echt top.

Puntjes van de bladen van m'n palm zijn wat bruin en sommige heel erg.. dat is wel jammer en verwacht je niet als je een nieuwe plant koopt!

Pluspunten

Duidelijke website, makkelijk te bestellen planten en hele prettige manier van op de hoogte worden gehouden van de status van de bestelling.

Pluspunten

Snelle levering, mooie planten en een hele handige app

Pluspunten

Leuke huisstijl Snelle levering Heldere communicatie over status bestelling

Ik mis grote diervriendelijke planten, hoger dan 1.5 meter. Ook mis ik hangplanten met lange uitlopers (vanaf 1 meter)

Pluspunten

De mooie collectie planten en de zorgvuldigheid waarmee de plant wordt vervoerd en afgeleverd is geweldig. Ook krijg je bij vragen heel snel antwoord.

Probeer deze service en kwaliteit vast te houden dat kent straks heel Nederland Plantsome

Pluspunten

Duidelijke website, mooie app, goede omschrijving van de plant en uitstekende levering.

Wellicht een QR code toevoegen aan de plant zodat je hem in de app gelijk kan toevoegen? ;)

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Leuke website en informeel contact. Leuke toon van spreken

Sommige planten zijn erg duur in vergelijking met de gewone tuincentra prijzen. Ook wordt er erg veel verpakking gebruikt om de planten heen (niet erg duurzaam)

Pluspunten

De website zit perfect in elkaar en helpt je ontzettend goed met het zoeken naar je plant. Daarnaast is de app zo handig! Ik ben zelf vreselijk met het onthouden wanneer ik water moet geven en met deze app hoop ik dat zeker niet meer te vergeten. De levering ging ook fantastisch en de plant was perfect verpakt.

Eigenlijk heb ik geen verbeterpunten voor het bedrijf. Maar misschien ook de mogelijkheid geven om glazen vazen te kiezen voor je planten en die misschien ook apart te kunnen bestellen.

Pluspunten

De plant was super goed ingepakt! Daarnaast vond ik het een mooie plant, precies zoals ik had verwacht!

Misschien een kleine uitleg over de verzorging van de plant bij de levering.

Pluspunten

snelle levering, zorgvuldig verpakt en hoge kwaliteit!

Pluspunten

Super snelle levering!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

- leuke planten, snel geleverd

- heel veel plastic en karton

Pluspunten

Leveren zoals de foto aangeeft, snel, netjes, en leuke mailtjes om je te informeren!

Pluspunten

Bestelling was mooi verpakt. Ook het aanbod is zeer breed. En het is ook zeer handig dat je bij het bekijken van een plant direct het kan matchen met de verschillende soorten potten.

Pluspunten

Super fijn dat je snel (dezelfde dag) reactie krijgt op een email. Erg tevreden met klantenservice.

Pluspunten

Duidelijke site en uitgebreid aanbod. Calathea besteld, die de volgende dag aankwam zoals beloofd, goed en stevig verpakt. Personeel gaat leuk met het idee om!

Pluspunten

Mooie planten, met goede app en fijne communicatie.

Wat zou het mooi zijn als er ooit een alternatief komt voor het karton waarin de planten vervoerd moeten worden.

Pluspunten

Hele goede service. Pot had een scheur bij aankomst, zonder vragen kreeg ik meteen een nieuwe toegestuurd.

Pluspunten

De website is goed. Teksten erbij leuk! En handige categorieën! Aanbod groot. Planten zijn schitterend. Prijs/kwaliteit top!

Van sommige potten waren geen foto’s beschikbaar. Deze heb ik op de gok erbij gekocht. Meer foto’s van de potten zou handig zijn. Made.com vraagt zijn klanten foto’s van hoe thuis het product erbij staat te mailen en gebruikt deze ook op hun website. Ideaal om te zien hoe het staat en voor meer inspiratie. Gebruiken ze je foto krijg je geloof ik 5% korting. Maar jullie zijn goed betaalbaar al!

Zwethlaan 40

2675 LB Honselersdijk

Over Plantsome

Plantsome maakt planten makkelijk en leuk. We helpen je bij het kiezen van de perfecte plant voor jou, brengen 'm netjes bij je aan de deur en geven jou een melding wanneer de plant weer water moet hebben en hoeveel door het gebruik van de Plantsome app. Appeltje eitje dus! Plantsome macht Pflanzen einfach und spaßig. Wir helfen dir, deine perfekte Pflanze zur finden, bringen sie vorsichtig zu dir nach Hause, und schicken dir Mitteilungen, wenn un wie viel Wasser deine grünen Freunde brauchen, mit Nutzug der Plantsome App. Also kinderleicht!