Pluspunten

Ruime keuze Snelle levering

Vooral zo doorgaan

Pluspunten

Goede website, echt mooie planten èn potten, uitstekend verpakt, klantvriendelijk.

Ik ben blijkbaar niet de enige die enthousiast is; veel planten en potten zijn uitverkocht

Pluspunten

snelle levering zeer goed verpakt goede prijs ZEER TEVREDEN

Pluspunten

Leuke site. Vlotte levering.Goed verpakt. Duidelijke onderhoud instructies. Mooie plant. Erg tevreden.

Pluspunten

Super goede service, whatsapp contact gaat prima. Thanx guys voor de mooie plant.

betaalmethode vs order aanmaken

Pluspunten

De website heeft super veel keuze uit verschillende soorten planten. Als je niet goed bent in het verzorgen van je planten, kan je de app ‘plantsome’ gebruiken die je een notificatie stuurt als je je planten weer water moet geven. Zelfs de hoeveelheid water staat erbij! Wegens de kou werd mijn bestelling later bezorgd. Ik ben van te voren goed geïnformeerd en plantsome is met een goede oplossing gekomen. De service is perfect.

Pluspunten

De plant Wordt ontzettend netjes ingepakt aangeleverd echt top . Er wordt netjes geantwoord op vragen en de verzorg app vind ik echt mega fijn en handig

Pluspunten

Erg leuke en fijne ervaring gehad met plantsome. Hele goede service na een pot was gebroken in de verzending. Na een whatsappje kreeg ik twee dagen later een nieuwe pot opgestuurd.

geen

Pluspunten

Klantvriendelijk.

Inpakken van de stam kan beter.

Pluspunten

Mooie plant.. snelle levering en leuke welkom en bedank kaart. Net even een beetje extra.

Pluspunten

De plant was zeer goed verpakt. Ook de app erbij is handig.

Pluspunten

Duidelijke site met handige zoek-functie voor welke plant bij jou past. Makkelijk besteld ook, plant werd goed verpakt geleverd, erg mooie plant! Ik ben er blij mee!

Niet eigenlijk.

Pluspunten

Snelle levering en super service! Mooie planten met een handige app. Een aanrader!

Pluspunten

Plant werd heel snel en super netjes bezorgd!

Pluspunten

Top! Plant heel zorgvuldig ingepakt zodat ie niet kon beschadigen tijdens transport.

Pluspunten

Snelle levering, goed verpakt, mooie planten!

Pluspunten

Fijn contact, snelle levering.. en een kapotte pot (door de onvoorzichtigheid van PostNL) werd goed opgelost. Mooie planten!!

Pluspunten

Snelle levering van goede producten voor een concurrerende prijs. Op feedback wordt snel en inhoudelijk goed gereageerd.

Komt vanzelf als het bedrijf groeit: nog meer keuze in planten en (hang)potten/manden/ planten/plantkrukken, cadeaubonnen etc.

Pluspunten

Gezonde planten zeer goed verpakt ga zo door

Pluspunten

Je krijgt wat je ziet op de foto. Kwaliteitsplanten. Super goed verpakt. Goede informatie wat betreft verzorging en levering. Handige app waarmee je automatisch n melding krijgt hoe en wanneer je je planten moet verzorgen. Echt n aanrader!!!

Ga zo door!

Pluspunten

Zowel de site als de app zijn niet alleen mooi vormgegeven, maar werken ook naar behoren. De plant was goed ingepakt voor de verzending en hij ziet er in het echt nog mooier uit dan op het plaatje. Tot slot was het contact via whatsapp erg prettig en kreeg ik snel antwoord op mijn vraag.

Nog geen.

Pluspunten

Super levering van een hele mooie plant. Ook de app is top!

Pluspunten

Snelle en nette levering. De plant was goed ingepakt. Verder duidelijke beschrijving erbij qua verzorging van de plant. Zelfs diegene zonder "groene" vingers kan dit ;-)

Pluspunten

Kwam super snel, hij was gewoon perfect ! De plant groeit ook super snel. Ik gebruik hem voor mijn huid en ik zie al verbetering. Super blij mee !

Zwethlaan 40

2675 LB Honselersdijk

Over Plantsome

Plantsome maakt planten makkelijk en leuk. We helpen je bij het kiezen van de perfecte plant voor jou, brengen 'm netjes bij je aan de deur en geven jou een melding wanneer de plant weer water moet hebben en hoeveel door het gebruik van de Plantsome app. Appeltje eitje dus! Plantsome macht Pflanzen einfach und spaßig. Wir helfen dir, deine perfekte Pflanze zur finden, bringen sie vorsichtig zu dir nach Hause, und schicken dir Mitteilungen, wenn un wie viel Wasser deine grünen Freunde brauchen, mit Nutzug der Plantsome App. Also kinderleicht!