Pluspunten

prachtige plant gekocht bij dit bedrijf, netjes in een doos bezorgd, klantvriendelijk bedrijf

Pluspunten

Heldere webshop, goede communicatie en snelle levering!

Pluspunten

We zijn erg blij met onze nieuwe aanwinst. De Polyscias Fabian is een unieke plant. Precies waar we naar op zoek waren en niet te vinden in gewone tuincentra. Levering was ook top. Sneller dan verwacht zelfs!

Pluspunten

Helaas was pot kapot bij bezorging, wel erg mooie plant, en nieuwe pot binnen twee dagen binnen. Erg tevreden.

Betere bescherming rondom potten met bijgeleverde plantenstandaard.

Pluspunten

Snelle levering, groot assortiment, persoonlijke benadering van het bedrijf

er werden geen instructies meegeleverd voor de wekelijkse verzorging van de plant de prijs van de planten pot vind ik aan de hoge kant

Pluspunten

Goede service en coole app!

Pluspunten

Super goede service en enorm mooie verzorgde planten!

Pluspunten

Super goede service! Ik had gekozen voor een latere levering bij DHL, alleen DHL koos er voor om toch in de middag te leveren. Plantsome heeft meteen contact opgenomen met DHL en de volgende levering kwamen ze gewoon netjes in de avond leveren! Plant is in een goede conditie deze kant op gekomen en staat nu mooi in mijn vensterbank! Het bedrijf zal ik zeker aanraden.

Pluspunten

Service snelheid....wat je ziet wordt ook geleverd....

Neem de tijd dagje later leveren is niet altijd erg.....zeker niet omdat jullie de plantenliefhebber op de hoogte houden. Mega veel succes!!

Pluspunten

Ik heb mijn eerste (grotere) plant bij dit bedrijf gekocht. Binnen 2 dagen was hij al in huis! Ideaal dat je gelijk een pot erbij kan kopen. Ook was de plant goed verpakt en heelhuids overgekomen. Website ziet er leuk uit en veel informatie over de plant (zelfs een app om je te helpen!). Ben erg tevreden en ik ga hier zeker vaker een plant kopen!

Geen verbeterpunten! Alleen het mailtje om een review te schrijven kwam in mijn spam terecht, just that you know ;)

Pluspunten

Snelle bezorging, prachtige plant. Aanrader!

Veel verpakkingsmateriaal, misschien eens kijken of dat iets minder kan?

Pluspunten

Wauw! Wat een tref dat ik dit bedrijf heb gevonden. Ik was erg huiverig om online een plant te gaan bestellen...want ik zie de plant die ik zoek graag met eigen ogen,om te kijken en te voelen hoe gezond de plant is. Maar tja deze plant is niet overal zo makkelijk te verkrijgen. En hier incl gave pot ook nog eens leuk betaalbaar. Maar Ohw Ohw ik voel nog een bestelling aankomen ;-). De plant werd echt super netjes en verzorgd ingepakt bezorgd. (Op do besteld en zaterdag had ik de plant in huis) De plant ziet er super fris en gezond uit. En als verrassing zat er een geschreven kaartje bij. Ontzettend bedankt Axel!! En mensen....zie je hier de plant v je dromen? Niet twijfelen...maar bestellen!! Dan kun je thuis van je droom plant gaan genieten!

Zo doorgaan en het assortiment misschien uitbreiden? ;-)

Pluspunten

Persoonlijk, enthousiast, enorm vriendelijk

Pluspunten

Mooie kwaliteit , netjes verzonden en snel. Prima

Als Je meer planten koopt wordt het wel duur aangezien de verzendkosten erin verwerkt zitten

Pluspunten

Ik vond het planten bestellen via internet best spannend: zouden ze er wel mooi uitzien, van goede kwaliteit en kunnen ze het transport met een koerier wel doorstaan? Met vlag en wimpel geslaagd!

Ga zo door!

Pluspunten

Overzichtelijke website, goede en persoonlijke service, snelle levering en producten van hoge kwaliteit

Hopelijk wordt het assortiment nog verder uitgebreid de komende tijd.

Pluspunten

Snelle reactie op vragen en ontzettend leuke en eigentijdse schrijfstijl in bevestigingsmails. Bij de verzending was een kaartje vergeten, dat werd ook netjes gecompenseerd door Plantsome.

Ga zo door! :-)

Pluspunten

Mijn plant kwam beschadigd uit de doos. Perfect opgelost en een mooie nieuwe plant gekregen!

Pluspunten

Keurige verzorgde en punctuele afhandeling van de order. Plant in blakende conditie.

Bij levering of per mail een notitie met verzorgingstips.

Pluspunten

Tevreden met de manier hoe het geleverd werd. De plant ziet er heel goed uit.

Als het mogelijk is, voor de mensen zoals ik die niet handig zijn met planten, een beschrijving hoe met de plant om te gaan en hoe het te potten. Nu ging ik het op internet opzoeken, ook niet een groot probleem natuurlijk.

Pluspunten

Plant is super, levering snel en hij is heelhuids aangekomen!

geen.

Pluspunten

De site is super overzichtelijk, het aanbod is prachtig, de bestelling ging makkelijk, en het was super snel en keurig geleverd. Mijn nieuwe plant staat in een mooie pot te shinen in mijn woonkamer!

Tot nu toe helemaal niets!

Zwethlaan 40

2675 LB Honselersdijk

Over Plantsome

Plantsome maakt planten makkelijk en leuk. We helpen je bij het kiezen van de perfecte plant voor jou, brengen 'm netjes bij je aan de deur en geven jou een melding wanneer de plant weer water moet hebben en hoeveel door het gebruik van de Plantsome app. Appeltje eitje dus! Plantsome macht Pflanzen einfach und spaßig. Wir helfen dir, deine perfekte Pflanze zur finden, bringen sie vorsichtig zu dir nach Hause, und schicken dir Mitteilungen, wenn un wie viel Wasser deine grünen Freunde brauchen, mit Nutzug der Plantsome App. Also kinderleicht!