Pluspunten

Veel planten met duidelijke omschrijving. De keramische pot erbij (keuze) was heel goed! De ontvanger van mijn cadeau was super blij!

Pluspunten

Prachtige planten en snelle levering!

Pluspunten

Super voor planten*****en zoals ik...ik hou van die dingen maar ze gaan altijd dood...en door jullie moet het nu vast gaan lukken!!!!

Pluspunten

Fantastische service. Planten worden netjes & snel bezorgd. Ook fijn dat je uit meerdere potten kan kiezen en dat er duidelijk wordt aangegeven welke planten huisdiervriendelijk zijn.

Geen.

Pluspunten

- Snelle levering - Goed verpakt - Mooi exemplaar (spannend want dat kun je niet zelf kiezen)

- Meer soorten planten! - Basis terracotta potten aanbieden

Pluspunten

Mooie planten, snelle levering en handige verzorgapp

Nog snellere levering

Pluspunten

Erg leuke en inspirerende site. Leuk en handig dat je een keuzewijzer hebt om je plant te vinden. Super snelle reactie op mails en duidelijke communicatie. Ook de app met herinnering om water te geven is handig.

Filteropties (bv grootte, kleur, standplaats) op de site zouden handig zijn, zodat je niet langs alle planten hoeft te scrollen.

Pluspunten

Leuke planten, makkelijke website. Fijn dat er ook bij staat hoe makkelijk de plant te onderhouden is. Combi met pot is ideaal!

Zoekfunctie op website nog niet optimaal

Pluspunten

Duidelijke website en goede prijsstelling. Plant wordt goed verpakt geleverd.

Pluspunten

De planten worden gemakkelijk geleverd, je kunt ze gelijk een plekje geven in de kamer. Ze zijn van goede kwaliteit en zien er beter uit dan op de site. De app ontwikkeld door Plantsome is een fijne aanvulling voor de (ex-)plantenbeulen onder ons. Je vergeet nooit meer je planten water te geven en de hoeveelheid water is goed omschreven!

Voor mensen zonder groene vingers, net als ik, is het onduidelijk of de planten bij aankomst al gelijk water nodig hebben. Misschien is het een tip om bij de plant een minimale maar duidelijk instructie mee te leveren.

Zwethlaan 40

2675 LB Honselersdijk

Over Plantsome

Plantsome maakt planten makkelijk en leuk. We helpen je bij het kiezen van de perfecte plant voor jou, brengen 'm netjes bij je aan de deur en geven jou een melding wanneer de plant weer water moet hebben en hoeveel door het gebruik van de Plantsome app. Appeltje eitje dus! Plantsome macht Pflanzen einfach und spaßig. Wir helfen dir, deine perfekte Pflanze zur finden, bringen sie vorsichtig zu dir nach Hause, und schicken dir Mitteilungen, wenn un wie viel Wasser deine grünen Freunde brauchen, mit Nutzug der Plantsome App. Also kinderleicht!