Laden reviews...
7 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Over het algemeen benadrukken klanten snelle reacties en hoge printkwaliteit. Het bestelproces wordt als eenvoudig ervaren en levert snelle levering op. De prijs-kwaliteitverhouding wordt gewaardeerd. De ervaringen tonen een professionele en betrouwbare service.
Ik had een probleem voor mijn event omdat een andere drukker ondanks telefonische bevestiging op het laatste moment aangaf mijn spoedorder niet op tijd te kunnen leveren. Dus gebeld met deze toko, ze hebben supersnel de order bevestigd, geprint en afgestuurd, had het nog eerder binnen dan verwacht! Het ziet er keurig uit ook. Echt superfijn!
15 June 2026
Mandy
Noord holland
Snelle reactie, topkwaliteit! Zeker een aanrader!
22 January 2026
Tunç
Leusden
Super snelle reacties, ondanks de feestdagen, prachtig gedrukt en snel geregeld! Echt mega fan!!!
5 January 2026
Claudia
Amsterdam
Vijf sterren
31 August 2025
Lotte
Zaandam
The bags I ordered turned out great!! It was easy to order, and they arrived very quickly. The print was perfect and the bags seemed to be good quality
31 August 2025
Kimberly
Bussum
Mooie kwaliteit tas, mooie duidelijke bedrukking en snel en volgens afspraak geleverd
27 August 2025
Marion
Abbenbroek
Ik zocht een bedrijf wat ook een kleine oplage tassen kon maken tegen een goede prijs. Ik heb mijn ontwerp ingediend met een verzoek deze nog wat aan te passen. En binnen een dag kreeg ik 7 prachtige tassen binnen. Precies zoals mijn verzoek was. Echt een aanrader.
27 August 2025
Dorien
Nijkerkerveen
Ik heb het eerste keer kantoren tassen besteld. Ik ben heel tevreden met de kwaliteit en de prijs. Lotte is heel aardig en vriendelijk. Ik zal zeker weer bestellen van hier!
22 June 2025
Minja Shin
Bergen op Zoom
Tevreden met het resultaat. Snelle service en ook vlotte levering
11 June 2025
Patrick
Gent
Alles was eigenlijk top! Helaas had PostNL wat vertraging waardoor ze net te laat binnen kwamen.
11 June 2025
Lotte
Dinteloord
Heel blij met de bedrukte katoenen tassen. Supersnel geregeld, snelle levering en stevige kwaliteit. En dat voor een prijs die véél lager ligt dan bij andere aanbieders. Absolute aanrader!
5 June 2025
Refuerzo
Capelle a/d IJssel
Zeer goede ervaring! Goed geprijsd, fijne snelle services en erg happy met de kwaliteit van onze tassen
23 May 2025
Anna
Utrecht
Voor onze stichting hadden we tasjes nodig. Zo kwamen we bij Katoenentasbedrukken.nl uit. De prijs is de scherpste die we konden vinden en prijs was ook verder niet onderhandelbaar. Wel poging gedaan... maar vinden het ook mooi dat ze blijkbaar 100% achter de eigen prijs/ kwaliteit verhouding staan. Tassen volgens afspraak geleverd, netjes verpakt en van prima kwaliteit.
22 May 2025
PUUR ZENtrum
Almere
Ik bestel al jaren onze totebags hier en ze worden steeds mooier en mooier geprint. Ik blijf continu leveranciers vergelijken qua prijs maar zij hebben steeds de beste prijs/kwaliteit verhouding!
14 May 2025
Ilse
Mechelen
Binnen 2 dagen in huis en mooi gedrukt. Stevige tas met kwalitatieve print. Zeer tevreden met deze kwaliteit!
16 April 2025
Anke
Rotterdam
50 tassen met opdruk voor onze achtste groepers besteld. Heel snel geleverd, niet duur en erg mooie bedrukking. Wij zijn heel erg tevreden!
27 February 2025
Tamara
Millingen aan de Rijn
Friendly and patient communication, quality of the bags is also very nice. Thank you
18 February 2025
Joanna
Tegelen
Heel erg fijn als een bedrijf goed te bereiken is en met je mee denkt! Dat geeft vertrouwen in het eindresultaat. Heel erg blij met hoe de tas bedrukt is, super!
22 November 2024
Cathelijne
Zierikzee
Goede, snelle communicatie. Kundige en vriendelijke medewerkers. Snelle levering. Producten zoals verwacht.
28 October 2024
Melanie
Alphen aan den Rijn
Zeer tevreden over de kwaliteit én de snelheid.
25 October 2024
kamKambiobonaire.com
Nijmegen
Bedankt voor jullie diensten
23 October 2024
Tonn
Goeree-Overflakkee
Er is goed contact te maken met Katoenentasbedrukken.nl. De levering had voor ons een deadline die is toegezegd en gehaald. De kwaliteit van de tassen is mooi stevig en de opdruk heel mooi groot dekkend én qua kleur precies zoals zou moeten. De tasjes kwamen in pakketjes van 25 stuks. Heel tevreden mee!
21 October 2024
Henrike
Leeuwarden
spoedbestelling, snel geleverd, ziet er mooi uit
17 October 2024
Twan
Amsterdam
Mijn bestelling is binnen drie dagen bezorgd, en ook nog mooier dan ik had gehoopt. Zo fijn dat het per stuk kan!
4 October 2024
Carlijne
Groningen
Snelle levering en super klantenservice!
6 September 2024
Lonneke
Rotterdam
Katoenentasbedrukken.nl is een specialist in katoenen, canvas en linnen tassen. Bij ons staat kwaliteit, betaalbaarheid en gemak centraal. Wij zijn geen wederverkopers, maar importeren en bedrukken alle tasjes in onze eigen drukkerij. Hierdoor kunnen wij de kwaliteit heel hoog houden tegen zeer scherpe tarieven. De gouden regel van ons bedrijf is: “Geef meer dan je neemt”. Wij proberen met onze service en producten onze klanten net dat extra te geven dan dat van ons verwacht wordt.
Katoenentasbedrukken.nl is onderdeel van Viprinta VOF.
Oude Moerstraatsebaan 18
4614RP Bergen op zoom