Makkelijk en snel
De site is helder en de bedrukking is makkelijk zelf in te voeren. De communicatie is ook duidelijk en een snelle levering.
Elise Postma
Oldenzaal
Laden reviews...
3 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Heeft een totaal van 181 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,7
Review overzicht
Over het algemeen benadrukken klanten snelle reacties en hoge printkwaliteit. Het bestelproces wordt als eenvoudig ervaren en levert snelle levering op. De prijs-kwaliteitverhouding wordt gewaardeerd. De ervaringen tonen een professionele en betrouwbare service.
Elise Postma
Oldenzaal
Delivered next day, thank you!
Sena
Amersfoort
Snelle, vriendelijke en behulpzame klantenservice. Producten snel en kwalitatief goed ontvangen. Prijs kwaliteitsverhouding is prima. Zeker een aanrader
28 February 2024
Fatma Aydemir
Amsterdam
Top kwaliteit en snelle levering ik ben erg tevreden
Jules Stuifbergen
AMSTERDAM
Hans sambrink
Hallum
Goede site, prima service!
Jan Hordijk
Spijk
Wij zullen hier zeker vaker bestellen.
19 February 2024
Anoniem
Zaandam
Beter als verwacht. Gewoon top!
16 February 2024
Kim
Nvt
Erg tevreden met service en producten.
14 February 2024
Albert
Brussel
Voor onze open dag katoenen tasjes besteld als 'goodie bags'. Ons logo erop laten drukken. Prima tasjes en mooie bedrukking van ons logo.
2 February 2024
Jemma
Eindhoven
Prettig contact, snelle reactie en snelle levering van een mooi product. Wij gaan vaker bestellen.
Gerlin
Qua prijzen, kwaliteit en snelheid van levering ga ik zeker weer eens bestellen bij Katoenentasbedrukken.nl.
Bas
Scherpenzeel
De communicatie vooraf was snel en accuraat. De bedrukking was precies zoals gewenst en de levering erg snel. Super!
Brigitte
Oisterwijk
De tassen zien er geweldig uit en zijn van goede kwaliteit. De service is uitstekend en snel.
28 January 2024
Annette
Zutphen
Voor mijn bedrijf heb ik tassen laten bedrukken met mijn logo. De afdruk is duidelijk en groot. Ook zijn de tassen van een goed formaat en stevige kwaliteit. Mooie tassen voor een prima prijs!
16 January 2024
Kim
Bladel
Fijne tasjes van dikke kwaliteit stof, genaaid met een bodem. Precies wat ik zocht.
15 December 2023
Leonie
Vos
Erg behulpzaam, Top kwaliteit producten en super snelle service! Echt een aanrader
11 December 2023
Neel
Almere
Gemakkelijk, goedkoop, snel en behulpzaam!
6 November 2023
Sanne
Amsterdam
Ik ben zeer trevreden over de tassen. Goede kwaliteit, bedrukking en prijs.
11 October 2023
Sanna
Dinteloord
Vanaf het begin was het team punctueel en professioneel in de communicatie. Toen de levering buiten hun schuld om beschadigd aankwam (PostNL legt graag zware vracht bovenop andere pakketten), hebben ze direct het deel dat beschadigd was terugbetaald (op mijn verzoek, een herdruk was ook mogelijk geweest).
5 September 2023
Sil
Tilburg
Goede communicatie, snelle levering en mooi resultaat. Heel blij mee
25 August 2023
N
We
Heel tevreden met t resultaat. Leuke tassen en snelle communicatie. Altijd een goede combinatie.
23 August 2023
Heidy
Hoorn
Mooi product, fijn geholpen, en snelle levering
25 July 2023
Renata
Heerenveen
Leuk bedrijf, professioneel, snel geleverd. Helemaal blij.
26 June 2023
Marry
Oudelande
Op het allerlaatste moment besloot ik nog tassen te bestellen voor een beurs. Mehmet heeft er alles aan gedaan om dit te realiseren! Binnen 3 werkdagen bezorgd. Topservice, nogmaals dank.
12 June 2023
Margret
Utrecht
Katoenentasbedrukken.nl is een specialist in katoenen, canvas en linnen tassen. Bij ons staat kwaliteit, betaalbaarheid en gemak centraal. Wij zijn geen wederverkopers, maar importeren en bedrukken alle tasjes in onze eigen drukkerij. Hierdoor kunnen wij de kwaliteit heel hoog houden tegen zeer scherpe tarieven. De gouden regel van ons bedrijf is: “Geef meer dan je neemt”. Wij proberen met onze service en producten onze klanten net dat extra te geven dan dat van ons verwacht wordt.
Katoenentasbedrukken.nl is onderdeel van Viprinta VOF.
Oude Moerstraatsebaan 18
4614RP Bergen op zoom