Hi C! Zoals per mail al besproken leek je pakketje kwijt en hebben wij vandaag alweer een nieuwe op de post gedaan ;) Ik verwacht dat deze morgen of overmorgen bij je binnen is. Excuus voor het ongemak!
Originele beoordeling
Vervelend dat de levering niet naar wens is! Ik heb even naar je bestelling gekeken en zie dat het bestelde product op de productpagina een levertijd van 5 tot 10 werkdagen had. Dit heb je met sommige producten die op backorder staan, de leverdatum staat er dan bij als je de maat selecteert. Dat betekent dat je bestelling uiterlijk vrijdag 21 juni nog binnen kan komen! Ik zie dat het wel al verzonden is, dus ik verwacht dat je het gewoon een deze dagen binnen zal krijgen :) Mocht je het nog niet binnen hebben, stuur ons dan een mail naar [email protected] en dan lossen wij het voor je op!
Dank je, Rick! Fijn om te horen dat alles weer top was zoals altijd! 👍😊 Groetjes!
Pesetatraat 74
2991XT Barendrecht
Bekijk hier ons Webshop Keurmerk certificaat.
Stelt u zich eens voor, een vechtsport winkel met alle vechtsportartikelen die u zich maar wensen kunt. Dat zou toch een droom zijn? Jokasport.nl heeft van deze droom de werkelijkheid gemaakt, want Jokasport.nl is dé Kickbokswinkel voor u. Jokasport.nl heeft een zeer uitgebreid aanbod op gebied van artikelen voor niet alleen de vechtsport, maar ook voor de krachtsport. Alleen de beste kwaliteit is goed genoeg voor u en Jokasport.nl wil met haar aanbod van hoogwaardige artikelen samen met u het beste uit uzelf halen. Op welk niveau of voor welk doel u uw vechtsport beoefent, Jokasport.nl is de sportwinkel voor iedereen.