Laden reviews...
33 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten melden consequent snelle levering en betrouwbare service. Ze prijzen vriendelijk en deskundig personeel en een gebruiksvriendelijke winkelervaring. De meeste opmerkingen gaan over duidelijke communicatie, gemakkelijke retournering en waar voor hun geld. Al met al zijn klanten tevreden met het brede assortiment en snelle ondersteuning.
2 December 2024
Jurjen
Groningen
Bedankt voor je uitstekende review, Jurjen! We waarderen je positieve feedback! π
Top!!
25 November 2024
Menno
Spijkenisse
Bedankt voor je enthousiaste review, Menno! We zijn blij dat je zo tevreden bent! π
Uitstekend.
23 November 2024
Carla
DEVENTER
Bedankt voor je geweldige feedback, Carla! We zijn blij dat je tevreden bent met onze producten en snelle levering. π
De levering was op tijd en het was netjes verpakt. Als ik weer een bestelling zou doen dan zou ik dat bij jullie doen.
N.v.t.
22 November 2024
Marinus
Delft
Bedankt voor je positieve review, Marinus! We zijn blij dat je tevreden bent met de levering en verpakking. π
Mooie kwaliteit netjes verpakt
15 November 2024
Johan
Erica
Bedankt voor je positieve feedback, Johan! We zijn blij dat je tevreden bent met de levering en kwaliteit. π
11 November 2024
Peter
Maassluis
Hey Peter! π Wat geweldig om te horen dat je tevreden bent met onze website en de snelle levering! Bedankt voor je aanbeveling en tot de volgende keer! πͺπ
div keren gebeld maar word niet opgenomen doos was dichtgetaped ,plastic van de verpakking lag los in de doos
Beveelt niet aan
11 November 2024
r
DEN
Hey! π Sorry voor het ongemak! Het is in de winkel de laatste tijd drukker, waardoor onze medewerkers met klanten bezig zijn en niet altijd meteen de telefoon kunnen opnemen. Stuur gerust een e-mail naar [email protected] met je vraag, dan kom ik daar snel op terug, of laat het me weten als je een terugbelverzoek wilt! πVandaag zijn wij vanaf 11:00 weer telefonisch bereikbaar :)
Goed, bestel ook alleen bij jullie
7 November 2024
Jeroen
Oldenzaal
Hey Jeroen! π Super dat je zo tevreden bent met je bestelling, dat vinden we top! Bedankt voor de aanbeveling en tot de volgende keer bij Jokasport.nl! πͺπ
Vriendelijk personeel over de e-mail. Online wat besteld wat een maat te groot was. Contact gehad. Het product retour gestuurd alleen het merk wat ik had was er niet in een maat kleiner, toen heb ik een ander merk aangeboden gekregen en deze passen perfect. En als excuus omdat het iets langer duurde. Kreeg ik er een bidon bij. Hoe leuk. Bedankt dus.
6 November 2024
Heidi
Hillegom
Wederom goede keuze in matriaal en top service
N.v.t.
4 November 2024
Rick
Nieuweroord
Hey Rick! π Wat super om te horen dat je weer tevreden bent met je aankoop en onze service! Bedankt voor de aanbeveling en tot de volgende keer! ποΈββοΈβ¨
Online verkeerde maat besteld, per telefoon direct kunnen rechtzetten, dag erna de juiste maat in de bus.
26 October 2024
tim
bree
Hey Tim!
Wat fijn om te horen dat alles zo vlot is verlopen met het omwisselen van de maat! π Bedankt voor je positieve review en aanbeveling. Veel plezier met je aankoop!
Groetjes,
Jokasport Team πͺ
Snelle levering en het product is van goede kwaliteit
22 October 2024
D.J.
Utrecht
Hey D.J.! π Super om te horen dat je zo tevreden bent met de snelle levering en de kwaliteit van het product! Bedankt voor je aanbeveling en veel plezier met je aankoop! πͺπ
Goed fijn dat ik ook geen eigen inlog code hoefde aan te maken
21 October 2024
Anita
AALSMEER
Hey Anita! π Wat super om te horen dat je je bestelling snel hebt ontvangen en dat het inloggen zo makkelijk ging! Bedankt voor je aanbeveling, veel plezier met je aankoop! πͺπ
wist wat ik wilde en was leverbaar uit voorraad.
17 October 2024
Eric
Brielle
Hey Eric! π Super om te horen dat je precies vond wat je zocht en dat het op voorraad was. Bedankt voor je aanbeveling en geniet van je aankoop! πͺπ
17 October 2024
Sylvana
Roermond
Hey Sylvana! π Fijn om te horen dat je tevreden bent met onze service! Bedankt voor je steun en tot de volgende keer! π
Ik heb bij Joka een hoofdbeschermer gekocht van het merk Green Hill, een top product dat snel werd geleverd
15 October 2024
Frank
Brunssum
Hey Frank! π Super dat je blij bent met je hoofdbeschermer en dat de levering snel was! Bedankt voor je aankoop en tot de volgende keer! π
Met tussenkomst van de afdeling klantenservice.
6 October 2024
Rober
Breda
Fijn dat we je probleem hebben kunnen oplossen naar tevredenheid. Tot de volgende keer!
Fijne mensen vriendelijk en behulpzaam ,mooie zaak ook en veel op voorraad
2 October 2024
marco
Capelle
Hi Marco, bedankt voor je positieve review! Super om te horen dat je tevreden bent met onze service en ons assortiment. We hopen je snel weer te zien!
Snel in huis, hele goede spullen, prima prijs-kwaliteit!
1 October 2024
Saskia
Diemen
Hi Saskia, bedankt voor je geweldige review! Fijn om te horen dat je tevreden bent met de snelle levering en de kwaliteit van onze producten. We hopen je snel weer te zien!
Ook retourneren en andere handschoenen waren geen probeel. Goed gepast advies.
24 September 2024
Jesse
Rotterdam
Hoi Jesse, bedankt voor je positieve review! Geweldig om te horen dat je tevreden bent met onze flexibele service en het gepaste advies. We staan altijd voor je klaar!
Snel gereageerd
21 September 2024
Joel
Antwerpen
Hey Joel, bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je tevreden bent met onze snelle service. Tot de volgende keer!
De boksspullen die ik heb besteld kwamen binnen met duidelijke gebruikssporen, viezigheid en op een deel was zelfs gekrast en getekend. Vervolgens zijn de retourkosten voor eigen rekening. Afrader.
Beveelt niet aan
20 September 2024
Ramon
Den Bosch
Hi Ramon!
Wat vreemd, dat zou niet moeten kunnen. Wij verkopen namelijk alleen nieuwe producten. Met retourtjes worden de producten gecontroleerd, maar misschien is hier wat doorgeglipt.
Ik heb even in de mail gekeken of wij al contact hebben gehad, maar ik zie helaas niets terug. Kun je ons een mailtje sturen op [email protected]? Dan kunnen wij dit ook samen met je bekijken en oplossen.
Als een bestelling verkeerd is, hoef je natuurlijk niet zelf een retourlabel te kopen, die krijg je dan van ons in de mail ;) Daarom is het in zo'n geval altijd even handig een mailtje te sturen. Want als de producten inderdaad gebruikt zijn, dan hoort dit natuurlijk niet!
Ik hoor graag van je!
Ik had een muay thai short gehad heel mooie kwaliteit met handengeemaak uit thailand
18 September 2024
Yann
Rijswijk
Hi Yann, bedankt voor je review! Super om te horen dat je tevreden bent met de snelle levering en de kwaliteit van je Muay Thai short. Veel plezier ermee!
Correct en supersnel
18 September 2024
Aart
DEN HELDER
Hoi Aart, bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je tevreden bent met onze snelle en correcte service. We hopen je snel weer van dienst te kunnen zijn!
Prima prijs snel geleverd! Dank!
17 September 2024
Pete
Amsterdam
Hi Pete, bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je tevreden bent met de snelle levering en de prijs. Graag gedaan!
Stelt u zich eens voor, een vechtsport winkel met alle vechtsportartikelen die u zich maar wensen kunt. Dat zou toch een droom zijn? Jokasport.nl heeft van deze droom de werkelijkheid gemaakt, want Jokasport.nl is dΓ© Kickbokswinkel voor u. Jokasport.nl heeft een zeer uitgebreid aanbod op gebied van artikelen voor niet alleen de vechtsport, maar ook voor de krachtsport. Alleen de beste kwaliteit is goed genoeg voor u en Jokasport.nl wil met haar aanbod van hoogwaardige artikelen samen met u het beste uit uzelf halen. Op welk niveau of voor welk doel u uw vechtsport beoefent, Jokasport.nl is de sportwinkel voor iedereen.
Pesetatraat 74
2991XT Barendrecht