Doen wat ze zeggen.

Een van de artikelen was defect, zonder problemen een nieuwe. Top

Producten van goede kwaliteit op tijd geleverd

Eerste keer besteld. Volgens afspraak binnen. En kwaliteit zoals omschreven

Veel keus, goede kwaliteit en snel geleverd

Bij meubelbeslag vind ik altijd precies wat ik zoek voor het maken van mijn meubels!

Mijn bestelling is keurig verpakt bezorgd. De kwaliteit van mijn bestelling is fantastisch.

Met een lach iets besteld bij Meubelbeslag , en geleverd binnen één dag.

Voor een zelfbouw project was ik op zoek naar lade - geleiders , en ik kwam terecht bij de website van Meubelbeslag. Vanwege de super goedkope prijzen een bestelling geplaatst bij hen. De volgende dag werd het pakketje al afgeleverd. Wat een super snelle service , en super goedkope prijzen. Ik zal zeker vaker iets bestellen bij Meubelbeslag.

Topservice!

Zeer snelle en correcte levering

Degelijk materiaal en snelle levering.

Het materiaal is van een zeer degelijke kwaliteit. Ook de verzending verliep meer dan vlot.

Ladegeleiders snel geleverd

De bestelde ladegeleiders werden snel geleverd en zijn van voldoende kwaliteit. Helaas zijn sommige maten uitverkocht. Ik wacht nu op wanneer deze weer leverbaar zijn.

handig en snel

goeie site, uitgebreid assortiment. Snelle levering naar België. 5 sterren

Versturen prima

Niet de juiste scharnier van 110 graden geleverd. Maar 90 gr is geleverd v Volgt retour

Prima product voor prima prijs en vlot in huis

Prima product voor prima prijs en vlot in huis

Goed verzorgd en degelijk

Ik heb voor het eerst besteld bij deze webshop. Dan is het afwachten hoe het gaat. Mijn ervaring is positief. Het plaatsen van de bestelling ging soepel. De levering was snel en de artikelen waren heel goed verpakt.

Gewoon kei goed

Alles klopte, goede service, dus gewoon GOED!

Veel keuze en goede prijzen

Op de site snel gevonden wat ik nodig had, de prijzen zijn goed en de bestelling is op enkele dagen geleverd. Hier bestel ik nog!

Snel geleverd en goed product

Snel geleverd en goed product

Snelle levering ,en een goede prijs, kwaliteit.

Verkeerde bestelling ontvangen

Snel besteld, snel bezorgd, zorgvuldige verpakking. Helaas verkeerde bestelling gekregen en geen reactie na mail.

Was super alles op tijd en helemaal wat ik besteld had

Snel en correct

Snelle en correcte levering.

Sneller levering. Goeie kwaliteit

Snelle levering en een goeie kwaliteit

Heb mijn bestelling nooit gekregen

Kreeg een e-mail met het is bezorgd maar heb het niet? Ik was die dag thuis en heb niemand gezien en de bel is nooit gegaan. Er stond om 1 uur bezorgd ik zat in de woonkamer… Om die tijd zag ik niemand bij mijn voordeur staan dus ze liegen.

Mooie prijs en snelle levering

Snel gevonden in de webshop wat ik zocht en de volgende dag al in huis.

Super snel geleverd en goede kwaliteitsmaterialen!

Deze bestelling even voor 15:00 op vrijdag besteld. Zaterdag al in huis! top top top

Goede en snelle service

Mijn gewenste artikelen zijn voorradig en goed geprijsd.