Duidelijke website en snelle levering

De website is overzichtelijk en er is een groot aanbod aan producten. Levering was de volgende dag. Fijne communicatie.

Snelle correcte levering

Correct bedrijf, helaas had ik verkeerde besteld dus nu zal ik moeten retouren.

Zeer goede en snelle service.

Komen hun beloftes na, super tevreden.

Super tevreden, snelle en correcte service

top geregeld en snel binnen.

de website was mooi overzichtelijk en logisch ingedeeld. had mijn benodigdheden daarom ook heel snel gevonden en besteld. zaterdag besteld, maandag in huis. top. ik zeg doen.

Slechte communicatie

Product retour gestuurd, na 5 wk nog geen geld terug ontvangen. Klantenservice niet te bereiken.

Geleverd wat besteld is en binnen de gestelde tijd keurig

correcte en zeer snelle afhandeling

Zeer korte levertermijn, en correcte afhandeling

Uitstekende kwaliteit

Wij hebben geleiders voor kastlades gekocht. En werken uitsluitend, je ziet in 1 opslag dat het geen rommel is. En prijstechnisch nog een van de voordeligste op het internet.

Snelle levering. Keurig verpakt.

Prettig.

Sneller levering kwaliteit niet goed

De kwaliteit van de keukendeur scharniertjes is niet heel beste kwaliteit. Ik heb al heel wat deurtjes afgehangen met soort gelijke scharnieren maar deze zijn lastig in en uit elkaar te klikken.

Duidelijk

Gewoon goed duidelijk

prima meubelscharnier

Tja, beschrijving: geen schroeven bijgeleverd .... dus wel; zeer handig maar hoezo vermelding van geen schroeven terwijl ze wel in de verpakking ztten...

Heel. Snelle levering

Precies wat ik zocht.

was al een tijdje op zoek naar dit product, maar vaak kwam ik op een buitenlandse site terecht, zoals temu. en nu kwan ineens deze site naar voren, met een duidelijke omschrijving van het product. Deze nog voor de zekerheid nagemeten, en de maten vergeleken op de website. Moet goed zijn, en dat was ook zo. Snel geleverd en precies wat ik zocht. Dankjewel voor gasdempers.

Kwaliteit voor een lage prijs

Snel geleverd,goede kwaliteit lageprijs

Netjes volgens afspraak

Geheel volgens afspraak

Snelle reactie en goede producten

Uitstekende ervaring: vragen via email werden snel beantwoord en bestelling werd snel afgehandeld. Enige verbeterpunt is dat de foto's op de website iets duidelijker mogen.

Snelle levering, netjes verpakt

Snelle levering. Netjes verpakt en bezorgd

Op de website niet gevonden wat ik nodig had, mailtje gestuurd naar de klantenservice , volgende dag een berichtje met het artikelnummer wat ik nodig had, prima service.

Snel en efficiënt

Ik ben een leerling houtbewerking in het 6de middelbaar en was bezig met schuifbakken voor onder mijn werkbank en zocht een manier om die op slot te doen aangezien dat wij met veel in de praktijk zijn ik zocht overal een meubelslot maar vond nergens een met de zelfde cilinder zo dat ik niet 4 sets sleutels nodig heb uiteindelijk vond ik deze en voor die prijs was dit perfect ik stond ook verbaast van de snelle levering het pakket was daar binnen de 24 u ik zou het zeker aanraden

Juiste product snel geleverd wordt

Goed advies gehad over de aankoop

Ik had via de website een vraag gesteld en er werd meteen op gereageerd met duidelijke uitleg. Het artikel heb ik besteld en alles is naar tevredenheid geregeld.

Levering niet voldaan

Na twee weken nog niks ontvangen

Nog niets ontvangen

Met post NL is het al de tweede keer dat mijn bestelling NIET toe komt of verloren geraakt

Meerheide 62

5521 DZ Eersel