Prima bedrijf.

Makkelijk online te bestellen en als het niet goed is kun je het makkelijk retour doen,wacht nu nog wel steeds op bevestiging retour en terugbetaling maar neem aan dat dat wel goed komt.

Snelle levering en super kwaliteit

Top! Spullen waren snel binnen.

Snelle service, goed beschermd verpakt

Erg tevreden over goede en snelle service

Scharnier te zwak om kastje te sluiten

Twee scharnieren bleken niet in staat om een aanrechtkastje van 40 cm breed te sluiten. Kastje bleef gewoon openstaan. Zonder deur zie je dat de zuiger het scharnier sluit, maar gemonteerd blijkt het deurtje teveel. Zuiger in scharnier is veel te zwak. Miskoop.

Goed geholpen!

Ik heb een aantal foto's gestuurd waarna ik snel een reactie heb ontvangen. In deze reactie stond ook de link voor het gevraagde onderdeel. Snel geregeld!

Kwalitatief goede producten en goed contact met de klantenservice

Helaas wel zeer slecht geleverd door transporteur,product speciaal bij dit bedrijf besteld wegens voorradig omdat ik tegen een oplevering aanliep,helaas heeft het een week geduurd voordat het binnen was…. Daar kan zo’n bedrijf natuurlijk weinig aan doen maar was wel enorm klote,maar het contact erover was simpel,open en keurig dus alsnog voldoende.

Prima levering

Snelle keurige levering, prima ladeails voor een.mooie prijs! Zeer tevreden

Hoogwaardig materiaal voor weinig geld

Snel bezorgd ook.

Goede producten

Vlot geleverd. Duidelijke site.

Prachtig product en perfecte service

Mooie ladegeleiders gekocht. Veel betere en zwaardere kwaliteit dan ik bij de bouwmarkten heb gezien. En nog zeer vriendelijk geprijsd ook. Perfect. Ik had een lichter type besteld, maar het bleek dat die niet meer op voorraad waren. Ze hebben mij toen zwaardere aangeboden voor hetzelfde geld. Binnen enkele dagen had ik ze in huis. Heel blij mee!

Goede service en hoge kwaliteit onderdelen voor een mooie prijs!

Een teleurstelling

De bestelde stuks passen niet en terug sturen bleek duurder dan de aankoop, dus deze foute aankoop heeft alleen geld gekost

goede kwaliteit

Komt zelfs met montage handleiding

Zeer snelle levering.

Net als vorige X super snelle en correcte levering.

Niet vroeg besteld, maar de volgende dag in huis

Erg snel geleverd en zeer goed verpakt. Prijs was ook concurrerend. Ik was dus heel tevreden!!

Alles naar wens

Onderdeel gemakkelijk gevonden, besteld en ontvangen. Zo hoort het!

Goede prijs goede service

Eigenlijk niet veel op aan te merken. Webshop is duidelijk, prijzen zijn goed en de service antwoord snel bij problemen. Bij mijn bestelling was 1 laderail een klein stukje beschadigd. Een uur na mijn eerste mail was dit al geregeld.

Perfect in orde

De artikelen voldoen aan de beschrijving. Trouwens zeer solide materiaal :). Vlotte communicatie en verzending.

Trage levering.

Op website staat dat voor 15:00 besteld, vandaag verzonden. Echter in de DPD track en trace staat dat pas 6 dagen later het pakket aan hun is overgedragen. Ook was ik op zoek naar scharnieren, maar de uitleg bij de scharnieren is niet duidelijk.

Goed en duidelijk overzicht in de web pagina

Snel gevonden en de exacte maat.

Snel geleverd en goede kwaliteit voor een goed prijs

De bestelling van de ladegeleiders was snel gedaan. De website is zeer overzichtelijk en er voldoende keuze. De filters werken prima waardoor je snel kunt vinden wat je nodig hebt. De prijzen zijn prima en de kwaliteit van de geleiders is zeer goed voor deze prijs. Binnen 2 werkdagen waren de geleiders binnen, dus het project liep geen vertraging op. Ik kom.zeker terug in de toekomst.

Prima geregeld.

Binnen 3 dagen in huis. Goede kwaliteit

Volstrekt betrouwbaar

Alles werd op tijd geleverd. Precies wat ik nodig had. Ruime keuze.

Communicatie, bestelling en levering zijn van topkwaliteit

Ik had snel gevonden wat ik nodig had op het internet. Het bestellen, de betalings-afhandeling en de levering zijn perfect verlopen. Bij deze betrouwbare firma zal ik blijven bestellen.

Perfect passend en goede kwaliteit

Blij met de ladegeleiders. Juiste maat en mooie kwaliteit. Een goedkope krachtige oplossing en lade werkt weer!

Meerheide 62

5521 DZ Eersel