Lade loopt weer vanzelf.

Netjes op tijd geleverd, direct daarna ingebouwd. Lades komen nu helemaal uit de kast.

Zeer snelle levering

Makkelijk site om spullen op te zoeken en heel erg betaalbaar! Ga hier zeker meer spullen bestellen

Geleverd wat ik besteld heb

Alles klopt

Laden gelijkers

Deze gelijderd lopen top omdat er kogellagers is zitten al is het nou 10 kilo of 80 Je merk geen verschil Wat ook fijn is dat deze gelijders voorzien zijn van een zelfvergrendeling zo ziet je nooit te kloten met één vergrendeling

zeer goede ervaring.

Eerste bestelling geplaats en de volgende dag alles al ontvangen. Tweede bestelling zeer vlug ontvangen.Weekend zat er tussen maar de eerste werkdag alles ontvangen. DANK U WEL

Snel, goede kwaliteit en schappelijke prijs

Goede ladegeleiders gekocht voor een prima prijs. En zelfs in december hartstikke snel in huis!

Prime service

Snelle levering en behulpzaam

Snelle levering, goed verpakt, prima ladegeleiders

Snelle levering, goed verpakt, prima ladegeleiders

Prachtige kwaliteit en vlotte levering

Product goed omschreven op de site, voldoet volledig aan de verwachtingen.

goed en eerlijk antwoord gekregen

gewoon goed

Lang onderweg

Ik heb mijn pakket nog niet ontvangen. Pakket is lang onderweg. Ben ik niet gewend als je een iets besteld in Nederland.

Geen verassingen, zeer tevreden!

Alles prima verlopen

Alles ok.

Goed levering

Goed websites goed levering

Je krijgt supersnel exact wat je vraagt

Duidelijke webpagina. Prachtige producten!

Alles zoals voorschreven geleverd en van heel goede kwaliteit

Netjes

Ik had een pianoscharnier besteld van bijna 1 meter, deze kreeg ik binnen via brievenbuspakket (dacht ik) eenmaal binnen zat alleen het label erin maar geen scharnier. Direct een mail verstuurd en binnen een dag kreeg ik antwoord, met welgemeende excuses en er is direct een nieuwe opgestuurd. Deze heb ik netjes ontvangen en is van goede kwaliteit. Ondanks het misverstand is alles dus zeer netjes opgelost binnen aanzienlijk korte periode!

Snelle levering , product is niet zoals beschreven (moest veel aanpassen)

Product was niet klaar voor gebruik en moest het een en ander aanpassen. Gebruiksaanwijzing was ook niet heel duidelijk.

Alles klopt en her kwam op tijd

Goede kwaliteit

geweldig

Bestelling snel ontvangen, produckten voldeden aan het gevraagde

Goede prducten op een gemakkelijke manier besteld en daarna snel geleverd!

Een breed gamma aan prducten die op een gemakkelijke manier besteld kunnen worden. Snelle levering!

Het product als na bijna een week nog niet toegekomen

Het is product komt niet toe

Degelijkheid voor een mooie prijs

Met de gegevens op de site was ik al aan het tekenen geslagen. Ondanks dat ik de specificaties al vaak had gelezen, schrok ik van de degelijkheid en kwaliteit van de geleiders. En ook waarom het in twee pakketten werd geleverd, kwaliteit weegt nu eenmal iets....

Zeer mooi degelijke lade geleider,ben er erg tevreden mee

Snel geleverd erg degelijk uit gevoerd goede prijs kwaliteit. Momenteel worden ze gemonteerd,geeft een goede indruk. Ik beveel ze aan

Meerheide 62

5521 DZ Eersel