Goede prijs, snel geleverd

Prima product voor een nette prijs, gied verpakt en snel geleverd. Daarom koop je toch op internet.

Gewoon goed geregeld

Alles goed gegaan

Mooie deurkruk

Helemaal compleet en mooi. Misschien gaan we wel meer van dezelfde bestellen.

Alles is ok en geen probleme ondervonden

Na zorgvuldig nameten van mijn defecte lade geleiders, met wat angst een paar nieuwe besteld, die er anders uitzagen.. Ik heb totaal geen problemen ondervonden en alles paste perfect Met dank aan de eenvoudige beschrijvining. Dank je!

Duidelijke beschrijving van de artikelen

Binnen een paar dagen bestelling goed verpakt binnen

Matig door niet alles te leveren wat ik wilde bestellen.

Ik bestelde ladegeleiders en gelijk bijpassende schroefjes die je op dezelfde pagina kon aanvinken, maar als ik dat deed en ik ging vervolgens naar betalen, fielt mij op dat steeds de schroefjes er niet bij zaten meerdere keren geprobeerd maar geen schroefjes. Ik heb op dezelfde pagina bij opmerkingen dit probleem er nog bijgeschreven, maar ik heb er niks meer over gehoord. Ik denk dat ze de site nog eens goed moeten na kijken. Ik heb nu maar de schroefjes elders gekocht een gemiste kans voor dit bedrijf. De lade geleiders werden netjes geleverd, dat wil ik nog wel eens kwijt en ook scherp geprijsd!!!

Netjes en snel geleverd

Goede kwaliteit geleiders, niet goedkoop maar wel goede kwaliteit.

top

goeie en snel levering Kortom goeie wijn hoeft geen krans

Prima levering, prima kwaliteit

Wat moet je verwachten als je 3 lade rails besteld. Ze zagen er uit zoals verwacht. Keurig verpakt tegen transport schade. Zag er echt prima uit.

Mega super goede ervaring

Snelle levering, en ook kwaliteit van materiaal en service,doen mij deze site vast in mijn gsm plaatsen voor volgende bestelling. Hier ga ik meer komen kijken.

Kwalitatief en etaalbare producten.

Ik ben tevreden!

Prima prijs-kwaliteit maar levertijd kan beter

Prima product catalogus and prijsverhouding. De afgesproken levertijd werd helaas niet gehonoreerd.

snel en goed geleverd, super kwaliteit

Eenvoudig te bestellen, snel geleverd en de kwaliteit is super.

Een snelle en vlotte levering

Exact product wat ik wou

gemakkelijk

snelle service

Grote keuze en snelle levering

Goede prijs kwaliteit potscharnieren

Prima snel geleverd.

Prima snel geleverd in een juiste maat verpakking.

Top kwaliteit, snel geleverd

Overzichtelijke website, veel keuze (qua zowel producten als varianten op producten), snel geleverd, en genoeg hulp middelen op de website om zelf aan de slag te gaan.

Lastig

Heb het pakketje nog steeds niet ontvangen..... Maar dat kan best aan de bezorgdienst liggen.

Supersnelle levering

Prima! Vandaag besteld, morgen in huis en dat klopte

Zeer snelle levering.

Bij de bouwmarkten niet te vinden, maar bij meubelbeslag alle maten en soorten!

Snelle levering en zeer goede kwaliteit en prijs.

De site is duidelijke en de producten zijn gemakkelijk te vinden. Het prijsniveau is uitstekend en bestelprocedure verliep soepel. De levertijd was ook uitstekend. Al met al een aanrader.

Goed materiaal en snel geleverd, maar..

Eén verbeterpunt: Plaatje op de website was niet helder: er stonden twee spansluitingen op waarvan 1 met en 1 zonder oogje voor een slot. Welke krijg je dan als je bestelt? Meermaals geprobeerd hierover te bellen maar servicedesk was steeds gesloten. Toch besteld en gelukkig de goede gekregen.

Snelle service en kwaliteitsvolle producten

aangenaam en snel om met samen te werken

Meerheide 62

5521 DZ Eersel