Makkelijk zoeken en bestellen

Veel keuze aan scherpe prijzen. Snelle levering.

Snel geleverd prima kwaliteit

Voldeed aan de verwachtingen en klopte met de beschrijvingen op de website.

Super materiaal en goede service

Snel geleverd en goed geholpen en heel mooi materiaal voor een prima prijs.

Jammer

Ben er niet goed uitgekomen met de juiste kastuitzetter terugsturen kost meer als houden Ga nu proberen in een winkel de juiste te krijgen ipv via media Zal meer aan mij als aan de website liggen

Fijn verkooppunt

Ik heb al 3x ladegeleiders gekocht bij Meubelbeslag Center en ontvang steeds kwalitatieve producten. Ze zijn compact verpakt, makkelijk te installeren en tillen mijn project naar een hoger niveau. Heel tevreden!

snel en netjes geleverd

Prima zaak al eerder besteld kwaliteit id goed. Prijs is oke, meestal wat lager als elders maar scheelt niet heel veel. Jammer echter dat ik 3 wielen met stop kreeg en 1 zonder i.p.v. 2 om 2. heb het project moeten aanpassen omdat degene zonder iets hogere aanslag heeft. Verder oke

prachtige service

Correctie prijs, deftig materiaal, vlugge service

Goede prijs, snelle levering

Bestellen ging makkelijk.

Prima materiaal

De bestelde ladegeleiders werden vlot geleverd. De kwaliteit lijkt uitstekend. De praktijk zal uitwijzen hoe dit op langere termijn uitpakt.

Ruime keus voor een goede prijs

Ik was opzoek naar een ladegeleider van een bestaande kast. Deze vond ik gemakkelijk en snel via de zoekfilter. Besteld en de volgende dag al binnen. En zo was de kast snel weer gemaakt.

Zeer goed bedrijf

Het is niet de eerste keer en zeker ook niet de laatste keer dat iets bestel via meubelbeslag. Goede communicatie en supersnelle levering. Houden zo mensen.

Eindelijk het goede scharnier!

Na alle bouwmarkten afgelopen te hebben hier eindelijk het goede scharnier gebonden! Supersnel en supernetjes geleverd! Echt top!!

Duidelijk website, doet wat het belooft.

Correct afgeleverd

Slecht

De bestelde scharnieren waren niet de juiste! Tot 3 maal toe gevraagd achter de scharnieren op de afbeelding en plots mocht ik andere kiezen die ook niet juist waren ! Na een duidelijke mail welke scharnieren die ik nodig had geen antwoord meer . Dus de afbeeldingen kloppen niet in hun bestel lijst !!!!

Makkelijk uitzoeken en snel geleverd. Moet nog wel kijken of ik de goede heb besteld!

Top product voor top prijs

Doet wat het moet doen.

Snelle levering, prima prijs/kwaliteit

Ik bestelde verkeerde ladegeleiders, in een mailbericht heb ik aangegeven welke geleiders ik nodig had en waarvoor, vervolgens kreeg ik een advies voor de juiste geleiders die ik de volgende dag direct ontving.

Kwaliteit materiaal

Correcte en duidelijke informatie aangaande de materialen. Kwaliteit / prijs verhouding is goed

Helaas hij de geleiders pasten niet

Vriendelijke medewerker direct positief helaas pasten de geleiders niet. Maar er werd direct naar een oplossing gezocht en die werd gevonden bij een ander bedrijf Ik geef nooit een 10 maar wel een dikke9+

kwaliteit voor een scherpe prijs

Bestelde goederen binnen 2 dagen in een fatsoenlijke verpakking geleverd.

Mijn ervaring met meubelbeslag is zeer goed

Zeer snelle levering echt goede kwaliteit komt afspraak na en alles prima geregeld

Snel geleverd mooie producten van Blum

Binnenlades besteld en helaas geen montage instructies erbij. Dat wel elders opinternet kunnen vinden. Door gedegen eigen onderzoek kom ik er ook voor montage achter dat er onderdelen in de levering zijn vergeten. Die worden nageleverd. After-sales service is gelukkig wel snel en doet zijn werk, jammer dat deze nodig was. Gezien dit met een speciale leverancier direct uit Belgie wordt geleverd zou het ook wel prettig zijn geweest om een vooraankondiging van bezorging te hebben gehad. Gelukkig werk ik veel vanuit huis waardoor ik de zending gewoon in ontvangst kon nemen. Heb nu 2 keer hier besteld omdat de eerste keer helemaal goed was gegaan.

Goede kwaliteit prijsverhouding

Snelle bezorging. Goed bedrijf!!

Goede kwaliteit en levering

Snel geleverd, goede kwaliteit ladegeleider ontvangen met duidelijke handleiding

Meerheide 62

5521 DZ Eersel