Prima prijs-kwaliteit maar levertijd kan beter

Prima product catalogus and prijsverhouding. De afgesproken levertijd werd helaas niet gehonoreerd.

snel en goed geleverd, super kwaliteit

Eenvoudig te bestellen, snel geleverd en de kwaliteit is super.

Een snelle en vlotte levering

Exact product wat ik wou

gemakkelijk

snelle service

Grote keuze en snelle levering

Goede prijs kwaliteit potscharnieren

Prima snel geleverd.

Prima snel geleverd in een juiste maat verpakking.

Top kwaliteit, snel geleverd

Overzichtelijke website, veel keuze (qua zowel producten als varianten op producten), snel geleverd, en genoeg hulp middelen op de website om zelf aan de slag te gaan.

Lastig

Heb het pakketje nog steeds niet ontvangen..... Maar dat kan best aan de bezorgdienst liggen.

Supersnelle levering

Prima! Vandaag besteld, morgen in huis en dat klopte

Zeer snelle levering.

Bij de bouwmarkten niet te vinden, maar bij meubelbeslag alle maten en soorten!

Snelle levering en zeer goede kwaliteit en prijs.

De site is duidelijke en de producten zijn gemakkelijk te vinden. Het prijsniveau is uitstekend en bestelprocedure verliep soepel. De levertijd was ook uitstekend. Al met al een aanrader.

Goed materiaal en snel geleverd, maar..

Eén verbeterpunt: Plaatje op de website was niet helder: er stonden twee spansluitingen op waarvan 1 met en 1 zonder oogje voor een slot. Welke krijg je dan als je bestelt? Meermaals geprobeerd hierover te bellen maar servicedesk was steeds gesloten. Toch besteld en gelukkig de goede gekregen.

Snelle service en kwaliteitsvolle producten

aangenaam en snel om met samen te werken

Duidelijke en betrouwbare webshop

Wij zijn al wat jaren klant en zijn wel tevreden over het Meubelbeslag Center. De webshop is overzichtelijk en werkt goed. De leveringen zijn over het algemeen genomen stipt. Een verbeterpuntje zou de telefonische bereikbaarheid kunnen zijn.

Snel en efficiënt

Snel geleverd, goede instructies, redelijk prijs.

Levertijd te lang

Reactie snelheid te laag. Heb zelf overwogen om geld terug te vragen. Was dagen geen reactie of wat dan ook.

Gewoon goed

Goed en snel

door pinksterdagen werd de order vergeten. Rest OK.

Door de vrije Pinksterendagen werd de order niet meer op donderdag verwerkt maar de dinsdag erop, en dan nadat ik had gebeld om te vragen wanneer mijn order zou worden uitgeleverd. Kan gebeuren, maar was wel vervelend voor de klant, want die moest een week wachten.

Mooie ladegeleiders

Mooie stevige ladegeleiders. Goede prijs-kwaliteitverhouding. Geleverd binnen enige werkdagen.

Juiste adres voor mijn meubelbeslag

Bestelling ladegeleiders voor mijn keuken zijn volgende dag bezorgd. Bij de goed verpakte producten zat een duidelijk geïllustreerde gebruiksaanwijzing ingesloten. Net als bij eerdere bestelling ben ik zeer tevreden over Meubelbeslag Center.

Correct geleverd,wel bij de buren. Maar tevreden over het materiaal.

De service is perfect

Positief

Levering product top

Product zoals omschreven,levering uitstekend

Teleurgesteld

De kleur van de potscharnier komt niet overeen met de afbeelding op jullie website. (meerdere afbeeldingen)

Meerheide 62

5521 DZ Eersel