Perfecte spullen

Goede materialen en netjes en op tijd geleverd ik zou hier zeker weer bestellen

PostNL

Onderdelen na 1 week nog niet ontvangen. Echter ligt dit denk ik meer aan postNL. Hier staat het pakket al sinds donderdag op levering ( we hebben de bezorgtijd niet gehaald )

Voldoet aan mijn verwachting

Snel en acuraat

Duidelijke website, eenvoudig te bestellen en vlot geleverd.

Perfect scharnier voor perfecte prijs

Scharnier nodig voor een kast. hier gevonden en gelijk besteld. zeer tevreden over.

Heel slecht

Ik heb de bestelling geplaatst en betaald en niets meer gehoord.

Prima winkel

Makkelijk bestellen en snelle levering

Levering voldoet aan de bestelling.

Levering voldoet aan de bestelling.

Slecht, na 12 dagen nog steeds niet ontvangen!

Waarschijnlijk meer de schuld van PostNL dan van Meubelbeslag center maar dan is mijn advies om niet meer gebruik te maken van de brievenbuspost van PostNL. Waardeloos. Pakketjes gaan vele malen sneller dan de brievenbuspost tegenwoordig. Dus over het product nog geen mening maar de levering is ronduit slecht.

Snel geleverd en prima rails

Mijn wastafellades liepen erg slecht. Nu nieuw rails gekocht en gemonteerd en de lades lopen als een zonnetje

Snelle service en goede kwaliteit

Voor het eerst besteld bij meubelbeslag center. Snelle service en goede kwaliteit producten. Wanneer er iets nodig is voor mijn bedrijf of klanten kom ik zeker terug.

Prima service en snel geleverd

Producten snel geleverd, Prima materiaal.

Zeer duidelijke uitleg en site Snelle levering Duidelijke communicatie Zeer tevreden bestel terug hier als ik nog eens iets nodig heb

Goei matriaal

Netjes op tijd geleverd.

Naar wens

Muito bom

Pela qualidade e preço estou muito satisfeito. Farei novas compras conserteza. Muito obrigado.

Alles perfect

Alles zoals beschreven

Heel goede ervaring!

Duidelijke foto’s op de site, perfecte maatvoering! Ik weet dat dit nodig is als je zo’n artikel verkoopt maar het is dikwijls anders…

goede website en snelle service

Heb ladegeleiders gekocht via de website. Heel overzichtelijk en had ze snel in huis

Duidelijk omschreven en snel bezorgd

Goed geprijsd artikel met duidelijke omschrijving De bezorging ging ook prima.

Precies zoals omschreven

Ladelopers gekocht. Redelijk snelle levering. Precies zoals verwacht. Netjes en goed verpakt.

Oplossingsgericht gericht

De lade die wij op maat hadden besteld was beschadigd. Met een mailtje kregen wij vandaag een nieuwe lade bezorgt! Top services.

Goede prijs kwaliteit verhouding!

Bijna nergens meer te krijgen, potscharnieren in 26mm met softclose. Hier geen probleem en voor een juiste prijs. Badkamermeubels kunnen nu geruisloos nog een ronde mee. De 35mm zijn ook prima!

Prijs kwaliteit is een topper

Heb al meerdere ladegeiders besteld en telkens zeer tevreden. Eerlijke prijzen invergelijking met bijvoorbeeld voor amazon waar je rommel krijgt voor 3 dubbel de prijs. Ga hier zeker nog vaker bestellen

Snel en verzorgd

Snelle verzorgde service Prima verpakt