Duidelijke site met terug stuur mogelijkheid.

Terug sturen ging snel en heel makkelijk.

Goede uitleg op de website hoe potschanieren goed in te meten.

Perfecte geleiders geleverd.

De bestelde geleiders zijn binnen 2 dagen geleverd en waren goed verpakt. De geleiders lopen geweldig door de velen lagertjes en is ook zwaar uitgevoerd.

Lekker vlot. duideijke site .snel geleverd

Prettig om hier bestelingen te doen ,goede beschrijving van producten waardoor het bestellen makkelijker word

Snelle levering en de kwaliteit van de geleverde artikelen zijn heel goed

Zeer goede ervaring. Levering zeer snel

Perfect, zowel de levering als de bestelde artikelen!

Snel geleverd prima kwaliteit

Goed Product en goede service

Na verkeerd besteld te hebben moest ik de bestelling terug sturen. Netjes het geld terug gekregen en de juiste materialen opnieuw besteld. En precies wat ik nodig heb! De materialen zijn van super kwaliteit! En makkelijk te monteren en te gebruiken.

Beschrijving klopt niet met het geleverde product. Terugsturen zou voor mijn eigen rekening komen

In de beschrijving staat bij elke rails volledig uitschuifbaar. Ik heb drie rails gekocht. Bij allen was dit niet het geval. Bijvoorbeeld de rails van 60 cm die voor mij belangrijk was schijft maar 58 cm uit. Mijn advies is zet in de beschrijving de daadwerkelijke uitschuif afstand. Verder ben ik tevreden.

Volgens afspraak en absoluut de goedkoopste

Scharniertjes besteld voor een kast. Deze soft close scharnieren zijn van een uitstekende kwaliteit (beter dan de originele) en de helft van de prijs t.o.v. andere aanbieders.

n.v.t.

Betrouwbare partner

Gemakkelijk te bestellen zonder veel poespas en vervolgens zeer snel en netjes afgeleverd. Top!

Goede materialen en snelle levering.

De materialen die zij leveren zijn goed verpakt, werken naar behoren en waren snel bij mij thuis.

Zeer goede prijs/kwaliteit verhouding.

De door mij gekochte softclose scharnieren doen wat ze moeten doen en waren de goedkoopste die ik kon vinden. De site is goed overzichtelijk en werkt intuïtief. De bestellingen en bezorging verliepen zonder enige problemen.

Kwaliteit voor een goede prijs

Snel goed en keurig verpakt.

Kwaliteit tegen een goede prijs

Hoog kwaliteits product tegen een leuke prijs. Verzending is ook prima geregeld.

Mijn vraag over soft close ladegeleiders werd adequaat en snel beantwoord.

Prima producten

De ladengeleiders zijn van prima kwaliteit, werken perfect en een goede prijs. Een echte aanrader.

Vlotte levering van een prima product.

Ik heb deze Softclose ladegeleiders 350 mm – zijmontage besteld en ben er erg tevreden over. De geleiders voelen stevig aan en de softclose-functie werkt soepel en geruisloos. Montage was duidelijk en probleemloos, ook voor iemand die geen professionele klusser is. De bestelling werd snel geleverd en was netjes verpakt. Precies wat je verwacht van een goede webwinkel. Absoluut een aanrader als je op zoek bent naar degelijke ladegeleiders met softclose!

Verzendkosten buitensporig hoog voor brievenbus post

bestelling gedaan op donderdagmorgen, krijg 's middags bericht dat het per brievenbuspost bezorgt gaat worden door PostNl. Nu 5 dagen later bestelling nog steeds niet ontvangen. Dit terwijl ik 6.95 verzendkosten heb moeten betalen wat staat voor pakketverzending. Advies; maak verzendkosten goedkopen als het om brievenbus pakket gaat en geef dit aan bij de bestelling zodat klant op de hoogte is dat het kan zijn dat het pakket niet de volgende dag geleverd gaat worden (PostNl hebben hun brievenbus bezorging tenslotte teruggebracht naar max 3 keer per week) of verstuur het per pakketpost waarbij het afgegeven moet worden.

Snelle levering, goede prijs, duidelijke omschrijvingen

Een bestelling gedaan en snel ontvangen. Prijs was goed! Zou zeker aanraden

Uitstekend en uiterst vetrouwbaar

Prijs kwaliteit is je winst

Goede service en snel in huis. Kon het product niet in de winkel halen en kwam het via het internet hier tegen

Uitstekend!

Snelle levering, fijne ladegeleiders.

Meerheide 62

5521 DZ Eersel