Mooie lange en sterke lade rails. En vlot geleverd.

Makkelijk en snel besteld. Enige minpuntje was de verdeling over de 2 pakketten. Was voor ons en de pakketbezorger prettiger geweest.

Super snelle service op

Vandaag besteld morgen in huis

Perfect vlot alles ok

Goed product voor een lage prijs en snel in huis

Zeer snelle levering.

Zeer snelle levering.

Snelle levering en past perfect.

Laderails besteld die ik niet bij mijn kast geleverd kreeg van een andere leverancier. Ze passen perfect en de softclose is mooi meegenomen. Heel tevreden.

Vandaag besteld morgen geleverd

Makkelijke website en snelle levering goede prijs kwaliteit verhouding

Snel en juist geleverd

Alles was juist enop tijd geleverd. De website is overzichtelijk en gemakkelijk te gebruiken. De prijzen zijn ook zeer goed. Top

Moet een beoordeling schrijven alleen nog niets ontvangen van de bestelling

Nog niets ontvangen wel beoordeling schrijven

Duidelijke site, de keuze is eenvoudig

Op meubelbeslag is het erg makkelijk vervangende geleide rails te vinden. Of voor je klus passende oplossingen te vinden. Na bestelling was deze met een dag geleverd.

Gewoon goed.

Makkelijk kiezen en snel binnen

Vlotte levering en niets aan te merken.

Kwaliteit en service

Zorgvuldig verpakt, perfecte en snelle levering!

Het was zoals het altijd moet zijn.

Gemakkelijk te bestellen; geen hoge verzendkosten; snelle levering.

Fantastisch materiaal

Rail voor schuiflade 150 cm uitschuifbaar tot 300 cm zag er solide uit ga het gebruiken voor in de camper om fietsen in en uit te schuiven.

goede snelle levering

positief

Toppers!

2e keer meubelbeslag besteld. Direct een bevestiging gekregen en 2 dagen later bezorgd. Ik weet wel bij wie ik een volgende keer wat bestel..... Juist ja! Meubelbeslag Center!

Goed snel en makkelijk!

Bestelling plaatsen ging erg eenvoudig. Niet teveel mailtjes daarna was prettig. Toch zou ik het prettig vinden als ik in de mailtjes direct naar het bestelde product kan klikken. Oja ik miste een handleiding bij m’n bestelling. Even kort, hoe moet ik hem plaatsen. Maar daar kom ik wel uit. Zeer tevreden in ieder geval.

Supper

Supper

Heel positief

Je wordt vriendelijk geholpen en zoeken naar een oplossing als er een probleem is.

Geen klachten

Vlug geleverd

Vlug geregeld en aflevering

Zeer professioneel en zeer correct

Perfect! Top producten

Zoals verwacht en gewend goed spul, prima prijs en kwaliteit. Bestel vaker spullen hier voor meubels.

Het product is prima

Verzending met DPD was minder: over elke stap van verzenden en sorteren werd ik onnodig op de hoogte gehouden. De ontvangsttijd was op een uur nauwkeurig bepaald. Op dat moment kreeg ik een melding dat bezorging niet mogelijk was, maar nader contact was ook niet mogelijk. Gelukkig werd het pakket in de avond onaangekondigd bezorgd, dus dat was wel weer mooi.

Meerheide 62

5521 DZ Eersel