Super snel geregeld

Online besteld en betaald. Daarna gaat alles snel zijn werking. Bestelling keurig verpakt en in no time bezorgd!

Erg veel keuze uit de geleiders

Alles info duidelijk omschreven, goed verpakt opgestuurd. Ben zeer tevreden!

Snelle bezorging en product conform omschrijving voor goede prijs

Ik heb het product snel ontvangen en het was precies volgens omschrijving. Maatvoering correct en tegen juiste prijs/kwaliteit

Gestuurde spullen zijn prima. Bezorging iets minder

Volgens Postnl zou de bezorging twee dagen achter elkaar "morgen" zijn. Uiteindelijk wel bezorgd maar wel twee dagen later dan een andere bestelling op dezelfde dag.

Mooi materiaal voor een goede prijs

Degelijke rails voor mijn bedrijfswagen gekocht. Dubbele bodem gemaakt en de rails hiervoor gebruikt. Rolt heel soepel en heeft een mooi eindstop. Heb de 1000mm en 1200mm besteld en beiden voelen degelijk en goed aan, zelf in de uitgeschoven stand. Bestelling snel ontvangen.

Vlotte levering, keurig aangeleverd wij zijn blij met onze aanwinsten

prima product

alles volgens afspraak geleverd prima kwaliteit

Ik ben zeer te vreden over mijn bestelling

super eenvoudig om te bestellen en snelle levering

eenvoudig te bestellen en snelle levering

Netjes en snel

Heb een bestelling gedaan en deze werd sneller dan verwacht super netjes en deugdelijk verpakt geleverd Echt top geregeld

Goed en degelijk materiaal en mooi op tijd geleverd

Prima materiaal en voor herhaling vatbaar

Goede producten, snel en netjes geleverd.

Alles wat ik al besteld heb is van zeer goede kwaliteit. Snel en netjes geleverd.

Snelle levering en professionele producten

Snelle levering en info over voortgang. Producten zijn van goede kwaliteit

Snelle levering , kleine prijs

Was zeer verbaast dat ze dit kunnen leveren voor zo’n kleine prijs. Een bedrijf om te onthouden.

Product is goed

De pakje stond onbeheerdt bij de voordeur.. lijkt mij op aangeven dat onbekende zo maar mee kan nemmen. Het is gewoonte om pakjes te dumppen en geld voor krijgen en als de pakje weg is . Want verzender krijgt toch de klachten

Volop keuze en snel geleverd!

degelijk spul, kon ik mooi mijn klus mee maken!

prettig

korte lijnen indien er vragen zijn

Geweldig produkt

Product voldoet aan verwachting enis goed van prijs een goede verpakking en snelle levering

Product naar tevredenheid

voldoet aan de eisen en functioneert goed.

Duidelijke informatie over de soft close lade geleiders. Informatie over de combi lade geleiders is wel minimaal daar mag wel wat meer informatie bij zoals een montage handleiding en meer foto's net als bij de soft close lade geleiders. Waar ik dit keer wel tegenaan liep is dat de pinnetje die de soft close mechanisme activeert scheef was waardoor de mechanisme niet geactiveerd kon worden. na het terug buigen functioneert het weer zoals het moet.

uitstekend

Helder op de website, snel geleverd.

Goed materiaal, snel geleverd en goedkoop

Helemaal in orde. Helder website, goedkoop en kwaliteit.

Wij zijn zéér tevreden!

Wij zijn zeer tevreden over de service en geleverde artikelen. De bestelde schuifgeleiders paste perfect. Onze kast is zoals nieuw!

Alles oké

Aankoop na een kort telefonisch contact is prima verlopen. En de scharnieren doen wat ze moeten doen.

Stipt en correct

Ongezien aanbod snelle en duidelijke communicatie en vooral de juiste prijs.

Meerheide 62

5521 DZ Eersel