Tevreden

Heel tevreden over de prijs-kwaliteit. Ook de levering verliep vlot!

Letterlijk 24 uurs service

Wat een verschil met de bouwmarkt zeg.. Dit zijn in mijn optiek normale prijzen en dan heb ik het nog niet eens over de kwaliteit. Voor mij voortaan meubelbeslag center!

Oké.

Gekregen wat ik besteld heb,snelle service(levering).

prima product, goede levering

Het is niet de eerste keer dat ik hier iets bestel. Wederom correct geleverd en goede kwaliteit.

Gedaan wat het moet doen

Spullen op tijd binnen

Zeer correct ook met foutoplossingen.

X

Zeer correct snelle levering

Ik ga deze site zéér zeker aanbevelen bij mijn collega’s en vrienden. Goed bezig doe zo voort. Mvg Dominique

Uitstekend; duidelijke webshop, snelle levering

Goede en snelle bediening, correct geleverd

Ik zal het andere ook aanbevelen

Volgens afspraak afgehandeld

90kg ladegeleiders zijn goed, en prijs is oke

Perfecte snelle levering

Heel veel keuze van perfecte kwaliteit!!

Zeer snelle correcte levering!

Zeer snelle levering vang hoog kwalitatieve geleiderails. De site is zeer overzichtelijk en helpt je perfect het juiste item te kiezen. Zeer graag weer!

Kan beter

Andere ladegeleiders geleverd dan op de website, geen montage gegevens (ook niet online). de geleverde geleiders zijn wel van goede kwaliteit.

Snelle en eerlijke service

Duidelijke webshop, snelle reactie en bezorgingen. Goede prijs kwaliteit

Fijn bedrijf

Super snel en goed bezorgd, en prima kwaliteit

wat je ziet/koopt is wat je krijgt.

TOP lade-geleiders… wat je ziet/koopt is wat je krijgt.

Snelle levering, geweldige lade geleiders

Positief

Top product

Ik had een super lange ladengeleider van 1 meter nodig. Deze hebben ze natuurlijk op voorraad en de prijs is ook fair Hartelijk bedankt voor de ladengeleider en de snelle bezorging

Super bedankt

Maakt zijn beloftes waar

Website was duidelijk

Fijne degelijke rail , en niet duur Snel geleverd

Top lade kast rails

Snel geleverd, zeer goede kwaliteit lade kast rails met softclose!

Goed handig mooi materiaal

Kopen was makkelijk levering ging redelijk snel goed verpakt ontvangen..top

geweldig

de perfecte ladegeleider voor een prijs waar een ander niet tegen op kan .ook de leverings tijden .supersnel . ik kan iedereen dit bedrijf aanbevelen.

Mooi product voor een goede prijs

Goede stevige lageleiders, snel geleverd tegen een goede prijs

Snelle webshop, mooi materiaal, prima prijs.

Ik was op zoek naar deurstoppers om onze nieuwe terrasdeuren in de zomer open te kunnen zetten zonder problemen met de wind te hebben. De webshop was duidelijk in de omschrijvingen van de producten en bij ontvangst klopte het. De prijs/kwaliteit verhouding zit daarbij ook prima

Meerheide 62

5521 DZ Eersel