geen antwoord op mails, telefonisch niet bereikbaar

ladegeleiders besteld, bij 1 ervan zaten twee dezelfde geleiders in de verpakking, dus geen linker en rechter. twee keer gemaild, geen antwoord ontvangen. telefoon wordt niet opgenomen

Veel keus en snelle levering

Duidelijke site, veel keus, prima prijzen, goede communicatie over de status van de bestelling en snelle levering. Kortom helemaal tevreden.

Goede kwaliteit, snel geleverd

Heel blij met onze push to open ladegeleiders!

Goed product

Was er snel en werkt makkelijk

Snelle levering, goede communicatie

Snelle levering, goede communicatie over de levering. Product lijkt prima voor redelijke prijs.

Goede snelle service

Via meubelbeslag ladegeleiders besteld. Goede service en snel bezorgd!

Snel, goed en precies wat ik nodig had

Bestelling snel ontvangen. Lade geleiders zijn van een mooie kwaliteit.

Goed product en snelle levering

De laderails is 100% uittrekbaar en door de minimale speling erg strak.

Snelle correcte service

Ruim aanbod, geleverd in een paar dagen aan de correcte prijs

Ladegeleiders

Snelle levering en degelijk materiaal

Goede kwaliteit en snelle service

Goede en makkelijke website waar je kunt kiezen uit vele producten. Na de bestelling ook zeer snel gelezen.

Makkelijk en snel

Ik zocht scharnieren voor een keukenkastje met een afwijkende maat, hier gevonden, besteld en 3dagen later al in huis. Top gewoon.

Prima producten

Goede producten met een prima prijs

Snel en goed geleverd

Duidelijk, goed product, normale prijs

Deze webshops is gewoon top. Duidelijk, overzichtelijk, normale prijs, gewoon op de afgesproken tijd geleverd.

stipte levering goede kwaliteit voor de juiste prijs

Ik heb een goede gemaakt om niet enkel op prijs te kopen maar ook op degelijkheid. Snel geleverd

Snelle levering voor een goede prijs

Duidelijke website. Snelle levering voor een goede prijs. Je wordt regelmatig op de hoogte gehouden, betreft de status van de bestelling

Snel en netjes verpakt.

Goeie ervaring!! Artikelen staan goed beschreven op de website. Makkelijk in gebruik en snel geleverd.

Wat een assortiment niets moeilijker dan een scharnier voor een hoek carroussel kast 90x90 maar de s

Heel goed en duidelijke site om een scharnier te vinden voor een nolte keuken die 28 jr oud is maar toch gevonden top

Goede prijs/kwaliteit en correcte levering

Een aantal diverse componenten gekocht en zeker tevreden van levertermijn, kwaliteit en prijs.

Kwaliteit

Beter dan verwacht

Super en snel geleverd

Voldeed volledig aan de beschrijving en Ziet er zeer kwalitatief uit

Het product past goed .en snel geleverd.

Zoals je mag verwachten van een goed bedrijf

Dank voor de snelle levering en service

Meerheide 62

5521 DZ Eersel