Zelfbouw lade set met verhogers geweldig product

Set voor 50cm diepe geleiderset voor keukens met verhogers van 19cm besteld. Geweldig product! Zeer goede kwaliteit als van de keukenboer. Omschrijving ontbrak alleen het dikte van het hout wat geadviseerd wordt. Verder verstelbaar in hoogte als in de breedte. Aanrader voor het vervangen

Snelle accurate bezorging

Ik werd goed op de hoogte gehouden van de voor5gang van de bedtelling en bezorging

BBB

Alles ging super. Bestellen Betalen Bezorging In één woord ; Geweldig

Snel, simpel en goed.

Website erg duidelijk, levering snel en goed. Producten zijn goed verpakt en zien er solide uit, moeten alleen nog geïnstalleerd worden.

Snelle verzending, degelijk product

Op de duidelijke website had ik in een wip gevonden wat ik zocht, de bestelling ging vlot (zelfs met de verlegde btw voor professionals uit het buitenland, België, wat niet altijd zo evident blijkt) en de verzending was ook supersnel. Enige kanttekening: de kopse kanten van de verpakking wat steviger maken, tijdens het transport was 1 kant wat gescheurd waardoor 1 van de sliders kwam piepen ;)

Snelle en correcte levering

Materialen zijn snel en correct geleverd

De dag na de bestelling al binnen en exact wat ik verwacht had met een goede beschrijving.

uitstekende service

snelle reactie op vragen en correcte levering

Toppertje

Bestelling keurig op tijd ontvangen en het product was precies zoals vermeld op de website

keurig materiaal snelle levering

Nadat scharnier gebroken was van badmeubel ging ik op zoek na vervanger en kwam op deze site uit. Het scharnier was snel gevonden en besteld. Keurig de dag erna geleverd, helemaal top.

Komen afspraak na en zijn snel

Komen afspraak na en zijn snel

Bestelling kwam helemaal zoals gevraagd en netjes op tijd aan. Zeker aan te bevelen.

Goed, stipt..

Vlot geleverd, duidelijke begeleiding in bezorgtraject

Snel. Correct. Tevreden..

Volgende keer bestel ik weer bij u…dank..!

Kan niet beter

Zoals altijd heb ik mijn bestelling op tijd en correct binnen

Snel geleverd, goede kwaliteit

Snelle levering en product omschrijving is volledig naar verwachting.

Snelle levering van kwalitatief uitstekend spul

Eerste bestelling gedaan bij Meubelbeslag Center. Aan de hand van de duidelijke en overzichtelijke site keuze gemaakt voor ladegeleiders. Werden snel geleverd binnen 2 dagen. Al met al dik tevreden over de snelheid van leveren, de communicatie via de mail en de kwaliteit van de ladeleiders. Ga zo door zou ik zeggen.

Probleemloze bestelling, bevestiging en levering, ook na wijziging van aantal stuks.

ik had een oplegslot 50mm links met nr SKU: DSL108 besteld

Maar er is een 50mm rechts met nr SKU: DSL109 geleverd Daarna is dit niet goed gecorrigeerd door nog een keer dat verkeerde slot te leveren. Ik verwacht nog steeds het bestelde oplegslot 50 mm links met nr SKU: DSL108 geleverd te krijgen en het verkeerde slot mee terug te kunnen geven !

Gewoon goed

Snelle verzending en artikel (kastscharnieren) van goede kwaliteid

Duidelijke webshop, waar ik alles wat ik nodig had kon vinden, en het werd snel thuis afgeleverd.

Prima product , normale prijzen

Vlotte levering

Top goede en snelle levering

Goed heel goed. Prima materiaal

Prima product, prima levering

Product is zoals omschreven en aan een betere prijs dan bij andere verkopers

Hoge kwaliteit, snelle levering

Zondag besteld, dinsdag in huis. Scharnieren van hoge kwaliteit.

Meerheide 62

5521 DZ Eersel