Goed,

Artikel snel verstuurd

Top kwaliteit en snel geleverd

Binnen een dag in huis en de rails voor mijn lades zijn oer degelijk

Prima scharnieren en snel geleverd

Prima scharnieren en snel geleverd. Zie er stevig uit.

snel geleverd

mooie site duidelijk en veel informatie. en snel verzonden

Verkeerd bestelt een opgelost

Had verkeerd bestelt een het er dezelfde dag binnentrekt een terug betaald, zonder enige ingewikkeldheid. Klasse

Van de 6 bestelde zwenkwieltjes maar 4 ontvangen.

Eerste zending niet compleet, na een mail gestuurd te hebben zijn de andere 2 nagestuurd.

Goede producten, razendsnel bezorgd. Onze zelfbouwkeuken voelt 'duur' aan dankzij jullie meubelbeslag.

Duidelijke site, snelle verwerking.

Duidelijke site, snelle verwerking, alleen geen bezorging op zaterdag daar neemt de Bezorging te veel tijd.

Het vertrouwen in de firma was er van in den beginne.

Bij de levering van de bestelling is er ergens een fout ingeslopen. Het onderdeel was 5 cm te kort. Na mijn bericht is dit snel rechtgezet en is het juiste geleverd. Nu heb ik een vraag: De verkeerde levering kan ik terugsturen. Maar als u akkoord gaat wil ik wel het verkeerde betalen, maar dan zonder de verzendingskosten. Kunt u mij de nodige inlichtingen bezorgen om: -ofwel terug te sturen , -ofwel de betaling uit te voeren Dit zou nog een betere connectie te weeg brengen. Alvast hartelijk bedankt.

voldoet aan verwachting

prima uitvoering van de bestelling en snelle levering. prijs kwaliteit verhouding is goed.

Snel in huis. Top.

Prima prijs / kwaliteit

Uitstekende webshop met ruim productaanbod tegen concurrerende prijzen. Bestelde producten worden snel geleverd, aanrader!

Heel goed produktie en snel levering

Ladegeleiders gekocht. Product is zoals omschreven. Stevig en goed. Snel geleverd

Goed en op tijd

De bestelling is volgens voorwaarden verwerkt en op tijd geleverd.

Heel correct

Goed materiaal en vlotte bestelling

Gewoon goed

Spullen snel bezorgd en compleet.

Ik ben beetje van de oude stempel dus vooraleer ik iets koop beoordeel ik het liefst met mijn handen. Naar mijn favoriete bouwmarkt gegaan voor ladegeleiders van 60cm. Niet te vinden. 50cm wel, 46+ euro per set voor redelijke kwaliteit en draagkracht. Dus ik vind deze site: alle maten, toeters en bellen in een overzichtelijk aanbod ; 60cm kwaliteit die ik wil, geen compromis: 12 euro per set. Volgende dag geleverd aan de deur. Alles tiptop in orde en uitstekend verpakt. Een dagje wachten ? Wel ik had 8 sets nodig en in de bouwmarkt liggen er 2 a 3 per maat in de rekken. Dat duurt wel even voor dat ze dat bijvullen. En dat eerst in de handen kunnen houden ? Voor dit enorme prijsverschil koop ik wel eerst een paar samples. Met het geld dat ik uitspaar kan ik ze haast laten vergulden

ontevreden

Mijn zending is nooit aangekomen. Ondanks dat ik een leverbevestiging gehad heb van DPD is hij nooit aangekomen.

Prijs / kwaliteit top... En snelle levering

Ik had snel, goede zware lade geleiders nodig en gevonden bij meubelbeslag,en ook nog eens voor goede prijs.

Super snel binnen

De bestelling was super snel binnen!

Duidelijke site, en snelle levering.

Doen gewoon wat besteld is.

prima levering

snelle en juiste levering goede prijs - kwaliteit

Pakje niet ontvangen.

Pakje niet ontvangen.