Goed materiaal met duidelijke handleiding.

Goede onderdelen en snel geleverd

De door mij bestelde onderdelen werden snel geleverd en voldoen goed.

PERFECT

Het was voor mij de eerste keer dat ik iets bij jullie bestelde , ik was dan ook zeer tevreden dat alles zo vlug en correct geleverd werd . Dank aan het Team groetjes uit Gistel.

Klein foutje werd onmiddelijk rechtgezet. Ik veel vertrouwen in dit bedrijf.

Goede kwaliteit voor een goede prijs

De ladergeleiders voelen stevig aan en zien er goed uit. Ze zijn makkelijk te monteren en werken eenvoudig. Na montage werken de lades goed en het softclose system werkt als vewacht. Mijn lade is vrij groot dus ik zocht bewust naar een lade die het nodige gewicht aan kan. Deze geleiders kunnen het prima aan!

Vlot geleverd, prima product

De ladegeleiders zijn snel geleverd en voldoen uitstekend. Een mooie handleiding erbij met de maten aangegeven voor het bevestigen. Hier en daar kan de aanduiding nog wat beter en in de tekening ontbreekt de aanduiding van de 4 mm die nodig is voor de push-to-open.

Great webshop!

Great products, very good price!

De afhandeling van de bestelling is prima verlopen

Verheugd om een bestelling volgens afspraak tijdig en goed geïnformeerd te krijgen, dat is (lang) niet altijd het geval.

Goed product, snelle levering.

Duidelijke website met alle maten erbij. 1 ding was niet duidelijk, maar tijdens mijn telefoontje werd ik snel en goed te woord gestaan.

Professioneel

Goed product voor redelijke prijs. Duidelijke site

Heel goed en bekwaam

Snel verzonden Spijtig dat ze met DPD werken want daar heb ik bij elke levering problemen mee. Koeriers doen hun eigen zin

Duidelijk en snel geleverd.

snelle en vlotte afhandeling

zoals altijd weer goede prijs kwaliteit

Fijne en duidelijke website. Snel verzonden en mooie producten!

Snel en goed

Fijne site, goede product details en snel gestuurd

De producten waren niet duur en wel van goede kwaliteit

Heb een onderdeel besteld voor een kast (wat kapot was gegaan)! Gelijk de volgende dag binnen gehad! Super tevreden met dit bedrijf!

Vlug en netjes afgehandeld,en zeer goed materiaal en geen pisbakkenstaal.

Uitstekende pasvorm

Een paar nieuwe ladegeleiders besteld voor mijn vitrinekast. Deze zijn makkelijk een op een over te zetten geweest. Enkel is er één lade die een beetje tegenhoudt met het dichtmaken, dit komt niet door de geleiders maar door de kast die al tweedehands aangekocht is en een beetje krom is getrokken. De geleiders zelf lopen een stuk soepeler dan de oude, en de softclose is ook nauwelijks hoorbaar. I.c.m. een snelle levering zeer tevreden over mijn bestelling!

Snel levering en duidelijke site.

Makkelijk bestellen op de overzichtelijke site met een duidelijke en goed omschrijving van de producten. Levering binnen 2 dagen. Dit was mij tweede bestelling bij meubelbeslag center en ben er erg tevreden over. Prijzen zijn erg goed.

levering was correct

Bestelling nog niet ontvangen

Bestelling is wel snel door jullie verzonden, echter nog niet ontvangen. Ligt al sinds donderdag bij het leverinsdepot van DPD, hoor verder niets van ze. Mogelijk overstappen naar andere verzender. Heb met DPD geen goede ervaringen. Zolang jullie met DPD verzenden plaats ik geen bestelling meer. Is keurig opgelost. Met een andere verzender 2 dagen later in huis. Product is zoals aangegeven.

X

vlotte levering met heldere montage uitleg

De onderbouw ladegeleiders werden vlot geleverd en met een handige montage uitleg folder.

Hell goed

Meerheide 62