slecht

Geen fatsoenlijke gebruiksaanwijzing beschikbaar, daarom maar met de hand geprobeerd hoe het scharnier zou moeten werken. echter dat ging zo zwaar dat het armpje afbrak. Die is dus in de oud ijzerbak beland. Ik zeg gewoon slecht.

Goede kwaliteit/prijsverhouding, snelle levering, ook van minder gangbare afmetingen.

Zeer goede ervaring, daar waar bekende bouwmarkten vaak incourante afmetingen nauwelijks of niet op voorraad hebben, leverde Meubelbeslag ook deze artikelen bijzonder snel.

Overzichtelijke website en snelle correcte levering

Artikel makkelijk te vinden op de website ondanks bijna ontelbaar aanbod. Zeer snelle en correcte levering, zelfs op 2 dagen voor een buitenlandse zending. Artikel beantwoordt aan de gestelde kwaliteit en bovendien goedkoopste uit de gecontroleerde websites.

Goede prijs, goede kwaliteit

Een paar ladegeleiders besteld. Goede kwaliteit en veel goedkoper dan in de winkels. Was snel geleverd

Moeilijk om een retourzending te doen

Een ordernummer of factuur nummer word niet geaccepteerd Met de vermelding is niet bekend een op een zending word niet geaccepteerd en telefonisch ook niet bereikbaar

een snelle en vlotte levering !

de bestelling van de gewenste producten ging vlot. de vooropgestelde data werd gerespecteerd, dus heel tevreden.

Precies zoals het eruit ziet.

Snelle levering.

Mijn bestelling vlot en goed ontvangen.

Keep walking this way.

Tot op heden heb ik mijn bestelling nog niet mogen ontvangen.

Zie hierboven.

Snel, en correct

Helemaal goed

Superproduct

Degelijke geleider, snel geleverd, tegen fatsoenlijke prijs.

Grandioos

Duidelijke website juiste omschrijving en accurate levering, wat wil je nog meer!!

super

super

prima product, wat langzamere levering dan gewend. Maar dat is prima

Als je een vraag hebt zijn ze zeer lastig te bereiken. drie dagen achterelkaar proberen te bereiken, helaas niet gelukt. Misschien kunnen ze alsnog contact met mij opnemen.

Bestelling niet ontvangen

Bestelling is nog niet ontvangen!!

Prima spul en snel geleverd

Duidelijke side en snel geleverd goede kwaliteit materiaal.

Kwaliteit product top, levering DPD kan beter..

Prima laderail….maar DPD levert alleen niet op de opgegeven dag maar gooit het gewoon bij de buren.

Goede spullen en goede maat informatie.

Spullen op tijd geleverd en voldoen aan mijn kwaliteit eisen. Voldoende informatie beschikbaar die nodig is voor montage.

Prima, snel de goede items geleverd.

Helemaal goed ! Alles op voorraad en volgende dag geleverd.

Snel,goede kwaliteit.

Snel geleverd en goede kwaliteit.

Slechte services

De Telefoon word niet opgenomen op de aangeven tijd tussen 12:00/15:00 Geen of slechte reactie op de mail. Ook wacht ik al 5 werken op mijn product, geen snelle leverig zoals staat aangegeven op de website dus.

vlot geleverd, precies zoals beschreven op de website

heel handig, die duidelijke maattekening en goede beschrijving.

Zoals het hoort

Ik hoop dat deze het langer volhouden dan de vorige, waarvan het softclose systeem niet meer goed functioneerde

Prima service (ook als er iets mis gaat met de levering!)

Prima service en zeer correcte afhandeling toen levering niet conform de bestelling was.

Meerheide 62

5521 DZ Eersel