Snelle levering, goed product

Zeer tevreden met levering en product

Keurig en op tijd geleverd.

Besteld en alles snel en correct geleverd.

Heldere communicatie!

Continue informatie over het proces, gewoon goed geregeld, erg prettig

Overzichtelijk website

Opzoek na langer kast gelijders. Kwam al snel op deze website. Heel overzichtelijk en een goede prijs. Ok een van de goedkoopste. Volgende pluspunt was snel geleverd. En goed verpakt.

Gemakkelijk besteld, gemakkelijk betaald, fijn om te ontvangen

Bekeek even wat ik nodig had, opgemeten en gezocht. Veel keuze. Deze leek me goed en na 2 dagen lag het in m’n huis. Super!

Top winkel

Grote service !!

Precies wat ik nodig had. Snel geleverd. Echter verpakt in een veeeeeeeel te grote doos. Dat vind ik een gemiste kans. Maar verder: gewoon prima!

Goed product snel bezorgd

Prijs kwaliteit erg goed. Met deze standaard rails heb ik precies wat ik wilde maken

De bestelling en producten waren uitstekend

Een goede site met een overzichtelijk menu. De producten die je zoekt zijn zo gevonden. Het gehele bestelproces ging soepel en snel. De producten werden binnen 2 dagen thuisbezorgd.

Topkwaliteit aan gunstige prijs!

Hele goede scharnieren met demping gekocht, aan de helft van de prijs in vergelijking met de lokale bouwmarkt! Ook goede installatieinfo beschikbaar op de website. Zeer snel geleverd: de dag erna in de brievenbus. Heel tevreden!

snel geleverd

goed matriaal en snelgeleverd

Teleurgesteld

Ander produkt geleverd dan op foto

Goede ervaring

Mooi optijd en netjes afgeleverd.

Heel netjes en snel. Goede kwaliteit en Goede service van klantenservice. Zeer tevreden ga hier vaker bestellen

Snelle levering!

Materiaal is goed. Retourbedrag binnen 3 dagen op mijn rekening. Handleiding voor deze gasveren kan uitgebreider. Bellen leverde iets meer info op maar was uiteindelijk niet toereikend.

Goede dienstverlening

Alleen pakje werd gedumpt in de brievenbus zonder melding hiervan. We zijn speciaal thuisgebleven voor ontvangst. Jammer.

Perfect materiaal en snel geleverd

Mooie zware lade geleiders die perfect lopen

Product was goed en werd snel bezorgd

Netjes en snel geleverd

Netjes en snel geleverd

Levering was prima,

Geen gebruiksaanwijzing met maatvoering, dit voor een correcte montage . Erg klantvriendelijk is dit niet.

Tussen bestelling plaatsen en uitleveren gaat weinig tijd verloren. Ik zeg TOP service.

Voordelig, snel, eenvoudig.

Grote keuze aan producten; Goede prijs kwaliteit verhouding; Snel bezorgd; Aanrader.

Goede ervaring

Hele snele levering gehad, dasrnaast qualitatiefe producten die erg goedkoop zijn gekocht

Op tijd geleverd

`Mijn bestelling is mooi op tijd geleverd zodat ik mijn project kon afmaken

Nette prijzen snelle levering

Gewoon goed en snel zoals het hoort!

Meerheide 62

5521 DZ Eersel