Breede assortiment , snel geleverd

Goede prijzen, duidelijke voorraad en verzending informatie. Breede assortiment. Zeer goede online winkel.

Mooie producten en snelle service

Fijne winkel met een bijzonder uitgebreid assortiment. Snelle levering

snel geleverd

ladegeleiders voor kast precies gelijk aan wat er in zat

gewoon erg goed zoals het hoort

duidelijk goed en snel

soepel in aankoop en gebruik

gezocht en gevonden, uitgebreid assortiment

Ik heb geleide rail besteld en deze zijn correct en snel geleverd. Exact conform de omschrijving op de website.

Superfijn

Inpakken van producten kan beter

Ik had ladegeleiders en scharnieren besteld. De scharnieren zaten los in een doos bij de ladegeleiders. Nu zijn er een aantal scharnieren/plaatjes klem gekomen en zijn verbogen. Nog wel te gebruiken maar niet zo nejes

Juiste spullen op tijd geleerd zoal toegezegd

Zeer goed en oplossend

Snelle levering en bij 1 defect onderdeel werd direct gereageerd en een nieuwe opgestuurd. Klasse.

Vlotte levering volgens afspraak

Bestellen, vlot geleverd volgens afspraak, betaalbare kwaliteit.

Heel goed!

Mooi artikel voor een leuke prijs. Goedkoper dan andere winkels. Artikel snel en zorgvuldig verzonden! Zal zeker in de toekomst nog een keer bij jullie bestellen!

Snelle levering, goede kwaliteit.

Fijne website. Productomschrijving is duidelijk en klopt ook volledig. De kwaliteit van de dopjes die ik besteld heb is goed. Bleek er achteraf toch nog meer nodig te hebben dan ik had besteld, even contact opgenomen en ze hebben direct geregeld dat de extra dopjes verstuurd zouden worden en via brievenpost waardoor de verzendkosten ook lager waren. Top, echte aanrader.

Uitstekende service

Snelle en goede levering

Uitstekende levering

Alles keurig optijd geleverd

In één zin netjes geregeld.

.....

Wat ik zocht

Goede producten voor eerlijke prijzen

Mijn bestelling was snel geleverd. En fijn om producten te kopen voor fatsoenlijke prijzen.

Snel geleverd en goed spul.

Mijn twee teleuitzetters werden snel geleverd voor een reële prijs. Kwaliteit is prima.

Goede en snelle service/levering

Goede en snelle service/levering Ook goed en veilig verpakt

Snel en goed product

Snelle levering, product als omschreven en van goede kwaliteit.

Goede kwaliteit prijs verhouding

Onlangs enkele softclose ladengeleiders besteld. Super kwaliteit en voordelige prijs. Snelle levering. Aanrader

eerst verkeerde levering. Na melding supersnel opgelost

Meerheide 62

5521 DZ Eersel