Vlotte afhandeling en snel geleverd

Degelijk product, de bestelwijze is vlot, de levering was snel na het plaatsen van de bestelling .

Snelle levering met een duidelijke montagehandleiding.

Prima snelle levering

Top, heel tevreden

Prima en snel zaken doen

Duidelijke website en makkelijke om te bestellen. De producten werden snel en netjes geleverd.

Goede duidelijke website. Makkelijk bestelproces. Product volledig naar wens.

Goede producten maar levering blijft achter

Genoeg keuze uit goede producten maar heb vorige week vrijdag besteld en heb het nu (woensdag) nog niet binnen.

Perfect, kan niet beter !

Geleverd zoals vermeld.

Jammerlijk

Je moet betalen voor verzending, (waar ik geen probleem mee heb) en je bestelling word meteen verzonden wel jammer dat er dan meer dan 6 dagen over gaan om het van dpd te krijgen. Nu nog steeds niets mogen ontvangen…

Snel en top kwaliteit met ruime keuze

Goede ruime keuze, met een website die handig is ingedeelt wat het zoeken zeker makkelijker maakt. Snel geslaagd en snel geleverd.

Geweldige producten

Snelle levering en geweldige producten. Heel erg tevreden

Duidelijke hulp via telefoon

Goede aankoopinformatie gekregen via telefoon bij het bestellen van softclose ladegeleiders. De meegeleverde werkinstructie had wat uitgebreider / duidelijker mogen zijn. Prijs / kwaliteit is in balans.

Prima service prima product

Snel verzonden en voldoet aan verwachtingen

Ruime keuze

Duidelijke website met ruime keuze Vlot geleverd en netjes verpakt Super

Levering voorwaarden niet nagekomen

Bestelling geplaatst op Vrijdag week 23 (product was op voorraad volgens de website). Maandag is de zending aangemeld bij de vervoerder. Dinsdag zelf contact gezocht met de klantenservice, product bleek niet op voorraad, maar zou eind week 24 bij ons arriveren. Vrijdag week 24 3x vergeefs proberen contact op te nemen met de klantenservice. Maandag week 25 zelf weer proberen de klantenservice te bereiken, maar kreeg geen gehoor. Mijn collega gevraagd te bellen en kreeg gelijk iemand aan de lijn. Het systeem zou langzaam zijn en zouden binnen enkele minuten worden terug gebeld. Het product is volgens de website nog steeds opvoorraad maar hebben nog geen update over onze bestelling ontvangen.

Makkelijk en snel geleverd, goede kwaliteit

2e bestelling beide keren een goed ervaring

heel goed

Prima volgens afspraak geleverd

Goede kwaliteit mooie prijs.

Heel eenvoudige website, spullen zijn kwalitatief goed. Prijs is scherp. Nu nog een andere bezorger dan DPD en ze krijgen een 10

Super makkelijk bestellen, snelle levering!

Op zoek naar speciale druksnappers. Hier gevonden. Besteld en binnen 2 dagen in huis! Perfect.

Snel service duidelijke website

In 1 oogopslag artikel gevonden en besteld, snelle levering

Precies wat je ervan verwacht

Optijd besteld, optijd geleverd. Korte duidelijke beschrijving inbegrepen. Inclusief de schroeven om te bevestigen. Snel, goed en simpel. Een aanrader vind ik.

Het was precies waar ik naar op zoek was!

De lade geleiders zijn van een professionele kwaliteit!!

Snelle levering scherpe prijs

Makkelijk snel te bestellen en geleverd

Ik wacht sinds 9 juni

Mijn pakje zit ergens bij DPD in Oirschot Sinds 9/6 geen beweging in track&trace , we zijn nu 14/6 Geen mogelijkheid om contact te nemen Order 000048834 bij Meubelbeslag Trak&trace 0522 2850 560911

Heel erg blij mee

Vrijdagmiddag besteld, zaterdagochtend geleverd en zondag al ingebouwd Heel erg blij mee

Snel en betrouwbaar

Het item wat we bestelden was in no time in huis precies zoals omschreven gewoon TOP!

Meerheide 62

5521 DZ Eersel