Correct en snelle leverin

Correct en snelle levering.

Helemaal goed

Goede producten tegen mooie prijzen, en snel geleverd.

netjes

niks mis mee

Goede info over je bestelling, en verzending. Dag erna gelijk geleverd en echt topkwaliteit! Zeker aan te raden!

De perfecte softclose kastdeur scharnieren

Deze softclose kastdeur scharnieren zijn een goede vervanger voor bestaande kastdeur scharnieren, en kun je na montage op zowel de deur als kast, heel gemakkelijk in elkaar klikken.

Snelle levering, product prima

De bestelde producten zijn snel geleverd en in goede staat aangekomen. Ik ben erg tevreden.

Alles vlot verlopen

Prima product met zeer snelle levering.

Stevige ladegeleiderrails met stopsysteem, die goed verpakt en snel geleverd werden.

Snelle levering en goede producten

Mijn betalende producten had ik al binnen 2 dagen na het plaatsen van de bestelling binnen. Ik weers goed op de hoogte gehouden wanneer het verzonden was en wanneer het ongeveer binnen zou komen. Verder vind ik dat er een groot aanbod is van verschillende meubelbeslag en je kunt hier altijd slagen! De kwaliteit van de geleiders vind ik ook erg goed.

Prima product geleverd.

De verzending van dpd zou sneller mogen, wellicht kwam dit door het pinksterweekend. Ik heb kastscharnieren besteld, een beschrijving erbij zou het nog makkelijker maken.

Goed materiaal snel geleverd.

Zeer tevreden klant

Product is prima transporteur waardeloos

Het product (geleiderails voor lades) is prima. Kwaliteit in overeenstemming met de prijs en voor mij goed genoeg. Helaas hebben zij een contract met DPD die de vlotte aflevering compleet verkloot heeft wat afbreuk doet aan het plezier van deze aankoop.

perfect

The order arrived fast and the item was perfect for the cupboard I needed to fix

Goede kwaliteit voor de prijs

Goed snel goedkoop

geweldig

op tijd geleverd goedkoper dan bij mij in winkel

Snelle en correcte levering

Snelle levering voor een nette prijs

Slechte levering 0/10

Het gevraagde werd goed verzonden maar de levering werd 4 straten verder afgeleverd in de brievenbus waarbij de ontvanger gelukkig ons kende. DPD 0/10 ! Mocht de ontvanger niet gereageerd hebben hadden we ons pakket nooit ontvangen. Er stond wel op : pakket geleverd. Aanbevelen ? heb ik ja gezet enkel omdat meubelbeslag center daar niets kon aan doen.

leuk

Nadat de bestelling geplaatst was, merkten we bij onze 2e parasol eveneens ook een gescheurde hoes op. Gemaild of we een 2e hoes konden bijvoegen bij de bestelling om zo maa r1 keer de transport te hoeven betalen. Zelfs nadat de eerste orderbevestiging bij ons toekwam, kregen we te horen dat een bijvoeging van de bestelling geen enkel probleem was! :-)

Correcte levering goed materiaal

Bestelde item voldoet aan de verwachting Tot zes maal email betreffende de levering is wat veel

Correcte klanten service

Ondanks wat bezorg problemen door dpd,alles netjes afgehandeld door meubel beslag center.

fantastisch

zeer goede kwaliteit voor een voordelige prijs, dank

Goede webshop met ruime keuze

Het was voor mij de eerste keer dat ik hier iets bestelde , sterker nog ik had nog nooit van ze gehoord. Maar ik zocht met spoed een onderdeel voor een kast te monteren omdat deze ontbraken bij een nieuw geleverde kast via een Duits bedrijf dat weigerde dit probleem op te lossen. Kwam tijdens mijn zoektocht uit bij Meubelbeslag Center en vond na even zoeken de juiste onderdelen die ik vlot in huis had...super blij mee!

Meerheide 62

5521 DZ Eersel