snelle levering, goed product

2 sets ladegeleiders besteld voor een camping keuken die ik aan het maken ben. De omschrijving was duidelijk waardoor snel gevonden wat ik zocht. Mooie degelijk gebouwde ladegeleiders, softclose zelfs. Lekker luxe in de vouwwagen :-) Goed product, bijgeleverde beschrijving is prima te doen, tikje duur misschien en jammer dat er geen bevestigingsmaterialen (euroschroeven) bij zaten.

Overzichtelijk en ruime keuze

Communicatie in eerste instantie onvoldoende, daarna goed opgepakt.

Ik heb 3 sets push to open ladegeleider waren keurig en netje verpakt ik vond het erg makkelijk om te installeren met de beschrijving die er bij zit ik ga zeker meer hier bestellen Mijn dank is groot J.P. Bootsma

Snel geleverd zeer degelijke materiaal Prijs kwaliteit zeer goed

Top geleiders en snelle levering

Snelle levering en goede degelijke geleiders.

Prima volgens bestelling geleverd!

Goed werkende website! Betaalbare producten! Helder bestelproces! Goede communicatie over de voortgang! Netjes verpakt geleverd!

Zeer te vreden

Duidelijke foto op de wepshop ,goed verpakt ,+duidelijke montage tekening bij geleverd heel snelle verzending. Ben zeer te vreden over dit produkt.

Een goede en snelle levering

Goed materiaal en zeer snelle service

heel goed

Ik was vooral blij met de duidelijke handleiding die Meubelbeslag Center heeft opgesteld. installatie was daarmee gemakkelijk en snel

Voldoet aan m'n verwachtingen. Snelle levering

TOP

Duidelijke site waardoor ik in staat was het juiste beslag (groef lade geleider) te bestellen. Levering sneller dan ik had verwacht. = een aanrader

Doen wat ze zeggen.

Een van de artikelen was defect, zonder problemen een nieuwe. Top

Producten van goede kwaliteit op tijd geleverd

Eerste keer besteld. Volgens afspraak binnen. En kwaliteit zoals omschreven

Veel keus, goede kwaliteit en snel geleverd

Bij meubelbeslag vind ik altijd precies wat ik zoek voor het maken van mijn meubels!

Mijn bestelling is keurig verpakt bezorgd. De kwaliteit van mijn bestelling is fantastisch.

Met een lach iets besteld bij Meubelbeslag , en geleverd binnen één dag.

Voor een zelfbouw project was ik op zoek naar lade - geleiders , en ik kwam terecht bij de website van Meubelbeslag. Vanwege de super goedkope prijzen een bestelling geplaatst bij hen. De volgende dag werd het pakketje al afgeleverd. Wat een super snelle service , en super goedkope prijzen. Ik zal zeker vaker iets bestellen bij Meubelbeslag.

Topservice!

Zeer snelle en correcte levering

Degelijk materiaal en snelle levering.

Het materiaal is van een zeer degelijke kwaliteit. Ook de verzending verliep meer dan vlot.

Ladegeleiders snel geleverd

De bestelde ladegeleiders werden snel geleverd en zijn van voldoende kwaliteit. Helaas zijn sommige maten uitverkocht. Ik wacht nu op wanneer deze weer leverbaar zijn.

handig en snel

goeie site, uitgebreid assortiment. Snelle levering naar België. 5 sterren

Versturen prima

Niet de juiste scharnier van 110 graden geleverd. Maar 90 gr is geleverd v Volgt retour

Prima product voor prima prijs en vlot in huis

Prima product voor prima prijs en vlot in huis

Goed verzorgd en degelijk

Ik heb voor het eerst besteld bij deze webshop. Dan is het afwachten hoe het gaat. Mijn ervaring is positief. Het plaatsen van de bestelling ging soepel. De levering was snel en de artikelen waren heel goed verpakt.

Meerheide 62

5521 DZ Eersel