Helemaal top en snel geleverd en de keuze is reuze.

Mis een montageinstructie!

Zeer tevreden met de service

Zeer tevreden met de service

Snelle en perfecte levering

Alles prima verlopen met snelle levering en precies wat ik er van verwachtte

Snelle service. Op factuur stond verkeerd huisnummer meteen gemaild, en kreeg meteen antwoord dat het was aangepast. Top

Mijn bestelling ligt al vier dagen bij DPD

Zoek een betere bezorger! Product is als beschreven en goed verpakt

Degelijk, goed verpakt en correcte levering.

Zeer tevreden.

Complete levering , maar behoorlijk duur.

het plaatje waar de draadstangen van de scharnieren door moeten is niet haaks op de strip gelast .Dit heeft veel invloed hoe ver of hoe niet ver de deur in de deurraam komt. Allenmaal verschillend. Voor die prijs mag ik wel verwachten dat dit haaks is.

Snelle levering en kwalitatief goede ladegeleiders

Zowel de bodem als de zijgeleiders zijn sterk en lopen lekker. Mooie prijs en snelle levering. Ik blijf hier dus bestellen :)

Uitstekende prijs kwaliteit

Juist product, goede uitleg, goede leverservice. Tvreden over de gehele lijn.

Top winkel

Super aanbod. overzichtelijke site. Snelle levering. Zeer kwalitatieve producten. Indien ik nog iets nodig heb, keer ik hier 100% terug.

Complete snelle service

Goed materiaal voor een mooie prijs en daarbij de benodigde tekeningen. Dan als kers op de taart ook een snel levering! Ik ben een tevreden klant

Goed en snel geleverd

Makkelijk te bestellen. Goed produkt snel en oo tijd geleverd zoals aangegeven.

Snel geleverd. Goede prijzen en de juiste advies gekregen

Zelf een verkeerd product besteld, na kort telefoongesprek werd dit opgelost!

Als je weet wat je zoekt is het geen probleem

Kwaliteit

Efficiente website met duidelijke uitleg over het gebruik van de producten. Snelle levering en prima communicatie. Prijs-kwaliteit in goede verhouding.

Prima service. Een artikel niet meegestuurd, zonder problemen opgelost. Super service.

Quick and fast

they have a great assortment. I got exactly what I needed

Past perfect

Snelle levering, klus wasmachine twee dagen gereed

Krabpalen besteld voor de kat, netjes helemaal in Brussel geleverd. Deze waren mooier als op de foto. Super!

Pakket goed ontvangen.

Mooi product, misschien andere bezorging nemen ipv dpd zonde dat jullie dit moeten oplossen. Veel achter aan gebeld terwijl jullie het netjes hadden opgestuurd. dpd geeft niet thuis als je belt.

vlotte afhandeling

Makkelijk een bestelling te plaatsen en veel keuze zowel in prijs als in maten en kwaliteit. Ook het aanpassen van een dubbel geplaatste bestelling snel en goed afgehandeld.

Prima en snelle service

Goed!

Alles ok

Indien nog iets nodig bestel ik teru bij jullie, dat zegt toch genoeg.

Meerheide 62

5521 DZ Eersel