Meubelbeslag ok, kwaliteit top

Met mijn bestelling was alles goed, maar levering liep wat stroef. DPD ( de bestuurder van dpd ) was niet eerlijk met mijn levering. Tot slot is het toch geleverd. Ik heb Meubelbeslag gebeld daarover en gingen DPD op het matje roepen. PS. mijn bestelling waren ladegeleiders. Mvg Johan.

Degelijk en snelle levering

Goed bedrijf

Kwaliteit

Deze week een aantal scharnieren besteld. Ze werden snel en goed verpakt geleverd. De volgende dag nog een filmpje via de mail toegestuurd gekregen met instructies hoe ik de scharnieren moest plaatsen. Top gedaan!

Goede kwaliteit en supersnel geleverd

Veel keize, prijs/kwaliteit verhouding heel goed.

Prima webshop met juiste voorlichting

Na de gemaakte keuze snel ontvangen, geheel zoals het beschreven was, prijs ook zeer aantrekkelijk!

snelle correcte levering

sssssssss

Op tijd en goed

Op tijd goed product geleverd.

helaas

ik heb 3 rechtdraaiend en 3 linkdraaiende scharnieren besteld maar 4 van de ene en 2 van de andere gekregen.

meer dan uitstekend

snel geleverd, prima verpakt maar het meest belangrijk een uitstekend product. Verbaasd over de compleetheid van de levering de vergrendelingsschuifjes waren toegevoegd en een zeer duidelijk handleiding. Zoveel beter dan een doe het zelf winkel. Ga zo door ik kom graag terug voor mijn nieuwe projecten.

Positief, vriendelijk en snelle reacties. Matige bezorgdienst

Een goede website waarop de producten goed te zien zijn. Na de bestelling was de communicatie goed en duidelijk en volgens jullie normen op tijd verstuurd. Het probleem zat bij de vervoerder waardoor het later is aangekomen. Ook hier was de communicatie van jullie goed en belangstellend nadat ik vragen had gesteld.

prima opvolging en levering

Ben erg tevreden, voldoen aan de verwachtingen!

Top bedrijf

Goeie producten en voor een super prijs

Uitstekend geholpen

Ik had scharnieren nodig voor de deurtjes van min dressoir, maar kon op basis van de plaatjes moeilijk kiezen. Ik stuurde een foto van de oude scharnieren en kreeg keurig advies. Ze zijn inmiddels geïnstalleerd en werken goed. Uitstekende service!

Snelle levering.

Jammer van DPD bezorging.

Helemaal top

Eenvoudig besteld Snel geleverd Prijs kwaliteit is uitstekend! Kan het iedereen aanraden!

Snel en efficiënt

Ladegeleiders besteld. Snelle bezorging, zorgvuldig verpakt, prima kwaliteit, goede prijs. Vragen snel en helder beantwoord. Dikke aanrader.

goede service!

De website was duidelijk, waardoor ik al snel het juiste product kon vinden en bestellen. Jammer is dat de verzendkosten net zo duur zijn als de kosten van het product.

Niet duur en snelle service

Door de snelle bezorging konden wjn ons klusproject snel afronden. Daarnaast waren de prijzen zeer vriendelijk.

Juiste spullen super snel in huis

Juiste spullen super snel in huis.

Uitstekende service

Na levering van 2 sets ladegeleiders van 1100mm was na montage 1 ladegeleider die niet helemaal lekker liep. Contact opgenomen en de volgende dag een nieuwe in huis. Dat is pas service en nog voor een scherpe prijs. Top.

goed materiaal voor een prima prijs

Zie boven

Geleverd wat besteld is en optijd

Mooie zware ladegeleiders, werken goed

Goede kwaliteit

Wij hebben 95° scharnieren besteld voor onze bestaande kast passen perfect en de softclose werkt goed.

Helemaal prima

Niets op aan te merken

Ruime keuze, goede kwaliteit, goede filters op assortiment.

Alleen de kwaliteit van de bezorgdienst van keuze (dpd) kan iets beter, maar dat heeft niet zozeer met de winkel zelf te maken.

Meerheide 62

5521 DZ Eersel