Snel verzonden daarna een puinhoop

Zeer snel ingepakt en verzonden. Het pakket is bijna een week onderweg geweest door fouten bij DPD. Wat ik zeer zorgelijk vind is dat ik naar 3 dagen zag in track en trace dat mijn pakket in Duitsland lag, en dit via een mail melden bij mbc. Hier lag een belangrijk project stil, en mbc vond het niet nodig om op enige wijze te reageren. Zeer zorgelijk, ook als ze wel iets gedaan hadden (in de achtergrond) had ik middels een update van mbc mijn klant kunnen informeren Mocht je je voorraad willen aanvullen ga naar mbc. Mocht je een deadline hebben koop elders. After sales service zwaar onder de maat

Het was er super snel en goed ingepakt en ook nog een aardige bezorger!

Goeie aankoop na een goede service

Voordat ik mijn deurkrukken bestelde had ik er vragen over en die krijg ik direct via email. Daarna werden de deurkrukken snel geleverd. Top service.

Valt tegen

Wij hebben het verkeerde product ontvangen. Nu is dat nog geen ramp, maar al 2 weken proberen te bellen en niemand neemt op. Geen contact mee te krijgen.

Lade geleiderrails

Net voor 15.00uur besteld en de volgende dag dor dpd tussen 13.00 en14.00 al goed verpakt geleverd !! Super goed.

Prettig geregeld

Een zeer grote bestelling aan push-to-open telescopen besteld, waarvan direct zoveel mogelijk uit voorraad zijn geleverd. Het restant werd al na enkele weken geleverd.

Slecht

Gammele scharnieren. Geen messing maar ijzer vermessingd en dan ook nog slecht. Beide vertonen sporen van roest. Waardeloos, weggegooid geld

Niet goed

Ik heb nog steeds geen paket ontvangen

top

goede prijs kwaliteit, snelle en vlotte afhandeling, goede info over levering

zeer goed

Geleverde onderdelen van prima kwaliteit en na 1 dag geleverd, zeer tevreden.

Niets op aan te merken, alles ok

Snelle levering.

Snel geleverd en topkwaliteit

Eerste keer dat ik hier bestel, zeker niet de laatste!

snel en correct

Duidelijke website en de levering gaat ook zoals wordt beloofd

Duidelijke service en prima levering

Op de website is eenvoudig te vinden wat je zoekt en de levering is no-nonsense. Gewoon bestellen en je krijgt het pakketje thuis. Zoals het hoort.

Wat een snelle bediening.

Voor een schappelijke prijs vond ik precies wat ik nodig had.

Erg tevreden

Goede snelle service

Tevreden

Prima producten voor een prima prijs. Verzending was snel maar de bezorgdienst dpd ben ik niet zo tevreden over. Er is niet aangebeld en gewoon een briefje in de bus geduwd dat ik mn pakket bij een ophaal punt kon ophalen. Verder waren de producten netjes verpakt en zat er zelfs een scharnier extra in!

Veel keus en betaalbaar

Snelle levering, en betaalbaar.....

Zeer snel en degelijke kwaliteit geleverd.

Goede ervaring met ditbedrijf.

Vlotte aankoop

Vlotte aankoop, snelle levering.

Quick delivery, no issies.

They responded quickly to my questions. Delivered within two days. No complains.

snel, correct en nette kwaliteit

snel, correct en nette kwaliteit

Gemakkelijk je producten vinden. En levering volgens afspraak. Ik ga hier zeker meer gebruik van maken.

Top !!!

Had softclose ladegeleiders besteld kreeg er ook een beschrijving bij hoe ik ze moet monteren helemaal top zeer tevreden!!!

Meerheide 62

5521 DZ Eersel