Kwaliteit, scherp geprijsd

Vlotte afhandeling, duidelijke website, aflevering vlot, doch niet geheel duidelijk wanneer wordt geleverd. Enkel levering op werkdagen.

Snelle levering van bekend degelijk product.

Lang geleden ook al soortgelijke bestelling geplaatst met eveneens vlotte, complete levering. Moet wel nog wat retourneren obv de maat van de ladegeleider, die uiteindelijk voor mij wat te groot bleek. Ben benieuwd hoe dat verloopt.

Mooie scharnieren

De perfecte scharnieren voor mijn schatkistje die ik aan het maken ben. En een mooi zacht prijsje. Helemaal blij mee

super snelle levering

s'middags besteld,volgende dag in huis zoals beloofd

Groot assortiment, snelle levering.

Veel keuze en binnen 1 dag alles geleverd! Dikke aanrader.

goed en snel

Snel en goed

Snel geleverd, goed prijs!

Snel geleverd voor een goede prijs!

Compleet en op tijd geleverd, dus goed

Prima, snel werk

Alles verliep goed, vanaf de bestelling tot en met de aflevering. Prettig en vakkundig

Super snel en keurig op tijd.

Super snel en keurig op tijd.

snel eenvoudige bestelling en levering

snel eenvoudige bestelling en levering.

Super snelle service

Zeer duidelijke site waardoor je meteen het juiste product te pakken hebt. Ook de levering is zeer vlot verlopen. De volgende dag hadden we het product al in huis. Zeker en vast een aanrader!

Goed overzicht website snelle levering goed opgevolgd M.V.g

Snelle levering, goede kwaliteit ladegeleiders

Ik had wat later op de dag besteld maar alsnog de volgende dag geleverd. Ook zijn de ladegeleiders zelf van een hoge kwaliteit.

Goed product en snelle levering. Top.

Ruime keuze voor een goede prijs, en snelle levering.

Veel keuze op de website. De prijzen zijn goed en levering was snel. Zou hier zo weer bestellen.

Zeer matig door tijdrovende ervaringen

Gezeur rond aflevering. Geopteerd voor aflevering thuis. Mededeling omtrent aflevering niet nagekomen. “ We hebben u gemist” suggereert dat ik niet thuis was bij bezorging. Volstrekt onzinnig ( bij dit vervoersbedrijf eerder meegemaakt) Uiteindelijk een mededeling waar het pakket was af te halen. N.B. Bij de voordeur bovendien een duidelijke aanwijzing waar een pakket neer te leggen bij afwezigheid, hetgeen in de loop der jaren nog nooit een probleem heeft opgeleverd. Op zich was de zending correct, maar dergelijke problemen met transport zouden mij doen besluiten een andere leverancier te zoeken. Met vriendelijke groet Leo Bouwens

Alles volgens afspraak!

Scherpe prijzen, snelle levering en via de mail prima op de hoogte gehouden van de voortgang.

Snelle afhandeling en levering

De lade geleiders die ik op de overzichtelijke site heb uitgezocht zijn snel en in goede staat geleverd. Ik zou hier in de toekomst weer bestellen.

Prefect wat ik wilde

Prefect wat ik wilde en een snelle levering ook nog. Top doe zo verder.

Erg goed!

Top service vandaar bij uitzondering een review. Zonder problemen is er op verzoek een andere maat in de doos gedaan en het verschil teruggestort. Het product “De rails” is van hoge kwaliteit.

Snel vlot en zonder gedoe

Gewoon mijn bestelling plaatsen,en ze vervolgens zonder gedoe toe gestuurd krijgen en prijs kwaliteit gewoon top.

Goede voorlichting, goede kwaliteit,goede prijs snelle levering...

Al eerder diverse laden geleiders gekocht . Nu geleiders en potscharnieren aangeschaft. Doen niet onder t.o.v de grote merken. Ben er wederom blij mee.

Super goede service

Had me vergist met een bestelling, het was zo geregeld en aangepast

Snel, makkelijk en een goede prijs

Snel, makkelijk en een goede prijs