Uitstekende en snelle service en levering.

Eén van de producten van de levering bleek niet goed te functioneren. Na melding werd er direct eenzelfde toegestuurd. Prima service.

Pakket niet ontvangen en niet mogelijk om in contact te komen met verkoper

Ik heb recent een pakket besteld bij Meubelbeslagcenter. Ik kreeg een melding dat het pakketje was geleverd terwijl ik thuis was die dag en niemand had aangebeld. Na een dag liep ik naar mijn brievenbus on te kijken of daar een briefje achtergetalen was, maar helaas was dit niet het geval. Vervolgens per mail en telefoon contact gezocht met de verkoper maar via de mail zonder resultaat.

Snel en goed

Duidelijke beachrijving. Snel juiste artikel gevonden. Snelle levering. Prima prijs. Beter dan bol.com

Vlotte levering

Degelijke Ladegeleider voor nette prijs

Duidelijke site prima levering.

Scharnieren besteld en snel geleverd gekregen, zeer tevreden.

Ladengeleiders op tijd geleverd volgens afspraak. Eerdere ladengeleiders met push-to-open die ik bij Meubelbeslag Center gekocht heb, zijn wel kapot gegaan, dus dat is een minpuntje uit een eerdere ervaring.

Snelle levering en goede prijzen

Mijn bestelling was binnen no time verzonden en kwam de volgende ochtend aan. Verder zijn de prijzen erg redelijk vergeleken met andere websites of bouwmarkten. Top!

Snelle levering, kwaliteit prima

Prima ladegeleiders voor een goede prijs. Snel geleverd.

Vlotte levering

snelle levering van een prima product tegen een nette prijs

snelle levering van scharniertjes welke ik nodig had voor de mini paardestal van mijn kleindochter, netjes met de meegeleverde schroefjes gemonteerd, de metalen scharniertjes waren net wat ik zocht

Lots of options

There are a multitude of options available, which sets them apart from other shops in the area. DYI friendly!

Ik vind het een duidelijke site waar alles goed op staat

Ik heb vorige week iets besteld en het was heel ruim op tijd binnen. En het zijn goede kwaliteit spullen wat je krijgt

Keurig, snelle en betrouwbare levering

Betrouwbaar, keurig op tijd en product komt overeen met verwachting

Top geleverd, snel en goede scharnieren.

Snel en correct

Geen opmerkingen. Alles correct en snel geleverd

Leveren kwaliteit voor betaalbare prijs

Voor zelfbouwkasten haal ik hier ladegeleiders met 'afwijkende' maten. Materiaal werkt prima.

Mooi snelle leveringen goed materiaal

Top levering

Duidelijke website

Bestelling is zeer snel aangekomen en de antwoord op de mail is ook direkt gevolgt.Zeer goede service.

Mooie deurkruken goede kwaliteit

Ook snel geleverd

Snel en goed geleverd

Snel en goed geleverd. Producten nog niet (lang) gebruikt dus de kwaliteit nog even afwachten. Ziet er nu goed uit.

Snelle levering, voldoet volledig aan mijn verwachting.

Snelle levering. Voldoet volledig aan mijn verwachting.

Super goede service

Er was perongeluk het verkeerde geleverd, na een enkel mailtje was het gelijk opgelost.

Overzichtelijke website, snel geleverd

Alles makkelijk te vinden op de website, het pakket was snel geleverd en zat netjes een beschrijving bij over hoe te monteren.

Prompt en op tijd geleverd wat ik had besteld

Duidelijke site, simpel bestelproces, goede prijs, prompte levering.

Meerheide 62

5521 DZ Eersel