t duurt effe maar dan heb je ook wat

Door de fijne medewerking en inzet van een van de 2 heren, is t tot een mooi resultaat voor een nog mooiere prijs goed gekomen!

Snelle levering, goede service

Goede prijs-kwaliteit Snelle levering Een ontbrekend onderdeel vd bestelling werd na melding gelijk de volgende dag alsnog opgestuurd

Snelle levering van een goed product

Zeer goed en goede prijs

Correct

Duidelijke webshop, correcte en snelle levering. Producten van goede kwaliteit.

Gewoon geweldig

Snelle levering en de juiste materialen

Goeie scharnieren en top service

Goeiekwalieteit voor de prijs en top scanderen . Voor de prijs is het een goed product. Als ik weer materiaal nodig heb kom ik zeker weer bij Meubelbeslag.

Stijlvol, degelijk materiaal en vriendelijk voor de portemonnee

Snelle levering en service. Degelijk en stijlvol materiaal. Vriendelijk voor de portemonnee

Snelle en keurige levering

Mijn bestelling kwam netjes ingepakt en snel binnen. Mocht ik weer materialen nodig hebben zou ik gerust weer bij Meubelbeslag Center bestellen.

Kwalitatief matig

Ik heb 12 nieuwe knippen gekochten in twee prijs klassen de eerste is matig lucht en niet mooi van kleur dus die ga ik retourneren. Bij De tweede set heeft de bezorger ondanks instructie niet achter het hek gezet. Ik ben minder valide dus kan het pakje niet ophalen dus daar moet ik iemand voor zieken dus daar Jan ik (nog) niet over oordelen

Snel en netjes

Snel en netjes bezorgd

Goede website, makkelijk besteld. Zeer vlot geleverd

Zeer betaalbaar; prima kwaliteit. Snelle levering.

Zie titel.

Onvolledig

Fijne zaak. Echter er zijn veel dingen niet meer op voorraad. Soms gaan dingen samen die dan wel besteld moeten kunnen worden. En dat lukte mij niet.

Helemaal top

Snelle verzending, zeer redelijke prijzen, goed materiaal. Helemaal top!

Overzichtelijke website en snelle levering!

Goede softclose ladegeleiders. De goedkoopste ( bij de bouwmarkten minstens tweemaal zo duur) en zeer degelijk. Geleverd met schroeven. Zeer tevreden mee!

Duidelijke site, snelle levering.

Na een keus uit het ruime aanbod, een keus gemaakt. Deze werd snel verstuurd.

Voldoet aan alle verwachting

Uitstekende kwaliteit geleiders, stevig en robuust. Voldoet precies aan de verwachting.

Snelle levering volgens afspraak.

Product is zoals op de site is weergegeven

Uitgebreide collectie en snelle levering

Lekker uitgebreide collectie, prima prijzen en een snelle levering. Wat wil een mens nog meer…..

Snel geleverd goed verzorgt

Snelle levering , goed product en prima maatvoering voor goede prijs

snelle levering ,product voldoet aan de eisen

Snel geleverd en goed verpakt kan er zeker nog een keer bestellen

Voor deze prijs super

Zeer snelle levering goede kwaliteit een aanrader

Scharnieren pasten perfect

super

doen wat ze beloven levering was snel

Meerheide 62

5521 DZ Eersel