Snelle levering en zeer goed service.

Snelle levering en goede service. Het product werkt naar behoren.

Zeer snel ‘correct, knalprijs tot nog eens

Leuk , zeer blij tot nog eens en grote aanrader

Goed verpakt verzonden, prima materiaal

Snelle levering en goede beschrijving bij de lade geleiders.

Snelle levering, lage prijzen

Voor een kledingkast die ik aan het maken ben, had ik een hoop meubelbeslag nodig. Keukenkastscharnieren, ladegeleiders en schroeven. Alles een stuk goedkoper dan bij een Hornbach of Gamma. Daar was ik zeker het 3-voudige kwijt geweest. Het materiaal ziet er allemaal kwalitatief goed uit.

Snel en correct afgeleverd

Ik kon alles vinden wat ik nodig had voor een redelijke prijs. Alles was goed verpakt en snel bij mij in huis.

Overzichtelijke site en helpende info

Snelle levering en heldere communicatie

Door mij verkeerde maat scharnieren besteld. In overleg teruggestuurd. En de retour betaling was binnen twee dagen geregeld Super bedrijf dat de afspraken na komt. Tiemen Haanstra

good quality and great product

ordered draw channels and it came on 2nd day. quality is good and the price is also nominal

Snelle levering, goed product

Snelle levering, goed product

Levering volgens afspraak

goede prijs/kwaliteit

Was prefect, en voldeed aan de gestelde verwachtingen.

Snel en goed!

Snelle levering en hoge kwaliteit voor een goede prijs

Snelle levering en hoge kwaliteit voor een goede prijs

Snelle service, goede kwaliteit

3x een set 700mm ladegeleiders besteld met softclose en een draagvermogen van 45kg. Ziet er prima uit en loopt zeer soepel.

Prijs kwaliteit verhouding perfect

Snelle leveringen Kwaliteit producten

Snelle levering en goede producten waar je in een bouwmarkt het driedubbele betaald

Vlugge levering van goede kwaliteit

Ik heb ondertussen de ladegeleiders geplaatst en het is perfect.

Goede afhandeling

op 17-03-2023 heb ik een bestelling gedaan en betaald, en tot op heden 27-03-2023 heb ik nog steeds niets ontvangen, ik heb al een klacht bij u gedaan op 25-03-23 maar heb zelfs van u nog niets gehoord, is geen goede reclame voor uw firma. groeten.

Alles perfect geregeld

Netjes geholpen met de tafel in de auto te doen zeer aardige man

Snel en kwaliteit

Makkelijke website, goede produchten en snelle verzending.

Bij de ladegeleiders die ik besteld heeft zat er een zeer goede beschrijving bij met instructies.

Goede website Makkelijk te bestellen Snelle levering Keurig verpakt

Bestelling vergeten

Woensdag besteld, donderdag track en trace code gekregen, maandag nog niks gekregen, 14x gebeld voordat er iemand opnam, zou terug bellen is niet gebeurd maar uiteindelijk toch m'n scharnieren binnen gekregen

Goed uitgelegd hoe je moest meten, was in 1 keer goed en alles paste op bestaande meubel. En was snel geleverd.

Besteld geleverd prima gedaan

Geen probleem alles goed