Fijne webshop

Na zoeken op internet snel bij deze site terecht gekomen. Duidelijk informatie gebruiksvriendelijk webshop Met een nette prijs en snelle verzending een aanrader

Prima product

Juiste prijs en snelle verzending

Goede producten met een snelle service

Goede ervaring met dit bedrijf. Product is degelijk met een goede prijs/kwaliteit verhouding.

Goed product geleverd

De aflevering was iets vertraagd, maar voor mij op tijd. De softclose ladegeleiders zijn degelijk en netjes uitgevoerd. De meegestuurde handleiding gaf duidelijk weer hoe de ladegeleiders gemonteerd diende te worden. Al met al een prima product en goede levering.

Lang onderweg

Vorige week woensdag besteld nog niet binnen.

Bezorging te laat

Ik krijg een mail om een beoordeling te schrijven voordat ik het bestelde ontvangen heb. Over de artikel kan ik niets zeggen, nog niet ontvangen.

Goede kwaliteit

Overzichtelijke website met voldoende technische adviezen zodat het bestellen snel en goed gaat.

Prima uitgevoerd

Correct en snel uitgeleverd

Perfecte verzorging en levering

Mooi ingepakt en bezorgd wat besteld is Dank

Aanrader

Prima geholpen met advies en retour netjes afgehandeld.

compleet, snel en precies wat ik nodig had

Ik had lade geleiders besteld en deze zijn keurig op tijd volgens afspraak geleverd en ook nog voor een prijs ( incl verzendkosten) waar je ze bij de vakhandel nergens voor kunt vinden. Compleet met maatvoering en stevig verpakt " Chapeau !"

Snel geleverd robuust product hoge kwaliteit

Goede website makelijk te vinden

Netjes geleverd

We zijn blij met onze bestelling. Heel makkelijk om bij jullie wat te bestellen. Alles overzichtelijk. Ik zou hier wel weer wat bestellen. Ook de levering was prima. Netjes verpakt en op tijd.

Zeer goede ervaring, zeer goede service

Uitstekende producten, snelle levering en goede service. Zo was bij mijn eerste bestelling één item ontbrekend, waarschijnlijk door een gescheurde of opengemaakte verpakking. Na bewijs van de beschadigde verpakking (foto) kreeg ik prompt het ontbrekende item toegestuurd. Sindsdien nog twee bestellingen gedaan, die vlekkeloos zijn verlopen.

Zeer goed!

Een zeer goededr firma, zeer snelle levering en object van zeer goede kwaliteit! Aan te bevelen!

keurig verzorgd in record time....!!

Besteld en volgende dag keurig netjes afgeleverd. Onderdelen bestelling zaten netjes afzonderlijk in verpakking zodat er geen beschadigingen op kwamen. Keurig !!!

top kwaliteit

Het is niet het goedkoopste, maar dat zie je terug in de kwaliteit. Snelle levering en robuust materiaal. Ik heb vertrouwen in dit product op langer termijn.

Snel geleverd, en werkt zoals beschreven helemaal top

Snelle levering en prima produkten.

Bij een beschadigd produkt word er snel en alert gereageerd op de melding. Binnen 2 dagen nieuw produkt geleverd. Zeer tevreden over dit bedrijf!

Goede en snelle levering !

Keurig verpakt en goede en snelle service !

Snel, fijn, en goede kwaliteit

Prima levering en bestelling.

Twee scharnieren verschillen van elkaar

Bestelling en levering probleemloos maar toen ik ze afgelopen zaterdag wilde monteren bleken het 2 verschillende scharnieren te zijn 1 met een bolle paumelle en de andere met een platte kant. De scharnieren komen 30 cm van elkaar af te zitten en dat ziet niet uit. Om dat nou weer te moeten terugsturen met al dat gedoe baal ik wel flink van

snel en volledig geleverd

Bestelling van een aantal scharnieren en ladegeleiders is snel geleverd, zonder dat er spul miste. Afgezien van de levering op het verkeerde adres, volledig te wijten aan de DPD, een prima ervaring. Bestel hier zeker nog eens.

veel te lange wachttijd op de bestelde onderdelen

ik heb meer dan 4 weken moeten wachten op bestelde ( lade geleiders ) onderdelen

Meerheide 62

5521 DZ Eersel