Snelle levering en tevreden van aankoop!

Prima snelle service

Goed snelle service. Prima

Snelle levering, helaas niet goed geteld er moest 1 artikel na geleverd worden dit is ook snel gedaan. Ik heb geprobeerd telefonisch contact te krijgen dit is niet gelukt, dat zou veel beter kunnen voor nog betere service.

Uitstekend, snelle service

Eerst zelf verkeerd besteld, direct in overleg oplossing gevonden. Zelfde dag nieuwe geleiders verzonden. Top!!

Snel en correct geleverd

uiterst tevreden

snel en proper ingepakt , levering super snel. we weten nu waar alles halen

Goede omschrijvingen en snelle levering.

De producten zijn makkelijk te vinden op de site.

Eenvoudig besteld, supersnel geleverd

Ik had paar mini bokwieltjes nodig. Even googlen en kwam bij Meubelbeslag Center uit. Direct de juiste gevonden en eenvoudig besteld, dag later al in huis!

Goede kwaliteit, uitgebreid gamma en snelle levering.

In de namiddag besteld en volgende geleverd.

zeer goed

Zeer goed.

Echt een super goede service

Ik had deurbeslag besteld maar het werd door DPD beschadigd en niet kompleet geleverd de verpakking was open geweest en weer dicht geplakt met plakband. Dit gemeld via mail en ik kreeg na 2 dagen al nieuwe geleverd echt top!

Prima product en service

Had 2 scharnieren besteld 1 was stuk maar de volgende dag werd er al een nieuwe opgestuurd.

Prima materiaal en vlotte levering

Mooie geleiders, beter dan verwacht voor het geld. Tevens blij dat men niet voor PostNL kiest (wat altijd te laat of ander drama is) maar DPD dus ook de levering was vlot.

Uitstekende levering en uitstekende kwaliteit

Uitgebreid assortiment!

Had lade rails besteld in witte kleur, bleek na een fout niet meer op voorraad te zijn. Dezelfde dag nog opgelost en had het daarna snel binnen

Onbeschadigde levering volgens planning

Snelle verzending en goede kwaliteit!

Mijn bestelling was snel verzonden. De producten zijn van goede kwaliteit. Een betrouwbare en fijne website.

Snel, correct, scherpe prijzen, juiste info op website

Prima service, snel geleverd

Scharnieren en druksnappers besteld. De schroefjes die ik erbij wilde bestellen zijn per ongeluk niet toegevoegd aan mijn bestelling, maar na mailcontact is dit direct opgelost, fijne service. De installatie instructies staan duidelijk op de site maar worden niet meegeleverd met de producten, klein verbeterpuntje dus.

Snelle levering goeie kwaliteit

Duidelijke website en vlotte levering !

Geen communicatie

Ik had inlichtingen nodig om tot de juiste keuze te kunnen komen. Helaas is er niet op mijn emails gereageerd. En ook telefonisch waren ze niet bereikbaar. Dat vond ik heel vervelend. Na 2 weken op de gok toch een bestelling geplaatst. Deze is goed afgeleverd en het product is precies zoals afgebeeld op de site. Het gebrek aan communicatie maakt het echter een gok om hier te bestellen.

Top geregeld

Super makkelijk om juist product te vinden en snelle levering. Prima prijs. Gewoon TOP.

Topbeslag!

Topkwaliteit en snelle levering voor een topprijs.

Gewoon goed

Prima item voor een goede prijs en snelle levering

Meerheide 62

5521 DZ Eersel