Juist snel en goede prijs

Een pot scharnier besteld en was juist wat ik nodig had aan de juiste prijs

Easy and quick

I wanted drawer runners that would allow me to pull my drawers all the way out and see the back contents. I was thrilled with the product, the website is easy enough to navigate too. They were sent quickly and packaged well. Only two things I would change: 1: a little longer than 14 days return as it can take some time to do projects on weekends only 2: a little bit more instructions and preferable printed maybe on the back of the packing slip?

Scharnier besteld voor carrousselkast, zou wel tof zijn als er schroefjes bijgeleverd worden

Perfecte prijs - kwaliteit verhouding

Lang gezocht naar deze lange lade rails voor een normale prijs. Ziet er degelijk uit. Super eenvoudig te monteren. Nadien eenvoudig de lade te verwijderen. Zit zelfs een stopper op. Binnen 2 dagen in huis. Loopt soepel en licht. Ook als de lade zwaar <45 kilo gevuld is. Volledig uittrekbaar is ook echt volledig uittrekbaar.

Hoge kwaliteit product

Hoge kwaliteit ladegeleiders voor prima prijs. Levering ok

Super snelle levering.

Goeie website, ik kon makkelijk alles vinden wat ik nodig had.

Prima product.

Precies wat ik verwachtte. Snel geleverd, makkelijk te monteren en loopt heel soepel. Blij mee.

Kreeg wat ik wilde hebben

Gezocht op de site, voldoende gevarieerd aanbod. Duidelijk in de afhandeling. Bestelling op tijd geleverd. Prima, dus

Professionele aanpak.

Snelle en goede service

Precies wat ik zocht

Mooie deurkrukken en goede prijs

Kwaliteit met een hoofdletter

Deze handige klusser zocht een 100% uitschuifbare laderail om printer in een kastje weg te werken. Gevonden, besteld en volgende dag in huis. Degelijk kwaliteit waar wel een 70kg op kan. Genoeg voor de printer van 2,5 kg

10/10

Eerlijke prijs, snelle levering.

Keurig geleverd, goede waar, goede prijs

Voortaan mijn eerste keus

Tot op heden helaas niet geweldig

We hebben Gasdrukdempers besteld, 150 NM . We krijgen 120 NM geleverd en deze houden de kastdeurtjes niet omhoog, te weinig kracht. Als we jullie willen bellen hierover, krijgen we jullie niet te pakken helaas. Ook zit er geen retourformulier oid in de doos. We zouden graag alsnog in het bezit komen van de juiste gasdempers alleen weten we even niet hoe te handelen.

Slechte pasvorm

Gleuven voor de schroeven waren te klein voor de schroeven van de oude scharnieren en heb ik moeten uitvijlen. Jammer.

Slechte kwaliteit ladegeleiders

Push to open ladegeleiders zijn van slechte kwaliteit, werken matig, en bijgevoegde beschrijving klopt niet.

Zeer prettig

Een duidelijke web site, Zeer veel producten. Snel geleverd. Ik zou dit zeer aanbevelen

Ruim assortiment.

Ruim assortiment. Kan altijd vinden wat er niet in de bouwmarkt ligt.

Snelle levering. Helaas was de levering niet geheel vlekkeloos, defect product door transport en een item ontbrak. Na sturen van een email is dit direct naar tevredenheid opgelost. Al met al noem ik dit service met hoofdletter S

Goede spullen, snelle levering, goeie kwaliteit/prijs verhouding

Snel geleverd zodat ik met mijn klus niet hoef te stoppen. Ladegeleiders gekocht, zagen er goed en degelijk uit. Helemaal tevreden

Goed spul en snel binnengekregen

Betrouwbare leverancier.

Snel en correct

Snelle correcte verzending en niet duur.

Snelle levering producten zien er goed en degelijk uit

Duidelijke website, snelle levering

De website is erg overzichtelijk, ook duidelijke beschrijving en uitleg over het product. Levering verliep erg snel.

Meerheide 62

5521 DZ Eersel