Overzichtelijk website, groot assortiment en snelle levering

Ik was op zoek naar een specifieke geleider en na lang zoeken kwam ik op de site van Meubelbeslag. Ik was in 1 keer klaaren heb precies kunnen vinden wat ik nodig had. En dat ook nog tegen een scherpe prijs. Als kers op de taart zijn mijn geleiders ook snel geleverd.

Snelle levering goed geïnformeerd wanneer het geleverd wordt Mooi product goede prijs

Ik plaatste mijn bestelling maar kwam er toen achter dat ik nog iets nodig had. Ik mailde erachteraan maar als snel kreeg ik een verzendbevestiging van mijn eerste bestelling. Vervolgens nog een mail gestuurd en ik kreeg direct een code voor gratis verzending.

Uitstekende dienstverlening

Geweldige side en een klasse snelle levering

Vlot besteld en geleverd

Bestelling is snel gedaan en ook snel geleverd. Helaas was niet alles op voorraad.

Goed, al zijn ze een paar dagen telefonisch niet bereikbaar door een storing wat ik wel erg vaag vind hebben ze snel en netjes via e mail een probleem verholpen (gratis)

geweldig

Makkelijk bestellen, snel gelverd, goeie kwaliteit, ik hou ervan!

Fantastische service

Beste, Snelle services, de volgende morgen al in huis, lades gaan weer heerlijk soepel open dicht. Dank hiervoor.

onderdeel is een goed product en levering is top geregeld

top product

Goede service, kwaliteit en levering

Ik ben tevreden over meubelbeslagcenter omdat er een goede website is. De artikelen zijn van goede kwaliteit en de levering was op tijd en dat was mooi snel.

Elk voordeel heeft zijn nadeel

Kocht mooie deurknopjes voor mijn keuken Waren in de winkel in de buurt €17 stuk Bij hun €2,79 Had er 35 nodig Dus reken maar uit Heb 3 verschillende maten besteld De middelste maat bleek de mooiste De retourkosten waren €12,40 maar die nam ik er graag bij Nu het nadeel Er zaten boutjes bij die je zelf op maat kon maken Meest waardeloze boutjes die ik ooit vastgehad heb Gelukkig had ik mijn oude boutjes nog Tip: verkoop de deurknopjes zonder boutjes of steek er andere bij en je kan gerust wat meer vragen voor zo mooie deurknopjes Ik zou er €7,50 voor betalen Aanbevel: sowieso

Alles verliep perfect

Alles is perfect verlopen. Goed materieel voor een goede prijs, en ook snel verzonden

Goede kwaliteit voor scherpe prijs

Gewoon top service, er was een ladegeleider kapot gegaan met monteren gemail en er werdt gelijk een nieuwe op gestuurd. Gewoon top

Prima zaak

Goed en snel verzonden goed verpakt en snel thuis.

Snelle levering en robuust product

Sterke lades geleverd gekregen. Werkt uitstekend!

Positieve ervaring

Heel tevreden over de afhandeling en levering

Dramatisch slecht

Zelfs die 1e ster niet waard. Niet de aantallen geleverd die betaald zijn. Telefonisch niet bereikbaar. Op email wordt niet gereageerd. Oplichters. Ga nu aangifte doen bij de politie en bij Mollie.

Alles op voorraad en snelle levering

Duidelijke website, goede tekeningen bij het artikel en alles op voorraad. Snelle levering en keurig verpakt. Een 10!

Overtreffen je verwachtingen!!!

Benodigd meubelbeslag makkelijk kunnen vinden op de site, besteld en andere dag keurig in huis tot op de minuut volgens opgave in de bezorging!!

goede kwaliteit

de levering is super snel en de deurkrukken zijn super goed

oke

snel en netjes geleverd

Goede prijs goede kwaliteit

Snel geleverd goede kwaliteit

Goedkoop,goed,en snel geleverd

Mijn eerste bestelling bij dit bedrijf,dus was verrassing dat alles zo goed en snel ging.

Meerheide 62

5521 DZ Eersel