Wat ik besteld heb Ben er helemaal blij mee

Voor herhaling vatbaar

Goede prijs en snelle levering. Product van goede kwaliteit.

Prima materiaal en goede prijzen !

Top site!

nog niets ontvangen

jammer

in een woord: super

site met dsuidelijke en adequate detail info, en vervolgens soepewle afhandeling

Bestelling ging snel We konden de bestelling niet volgen Na 3 dagen stond de chauffeur opeens voor de deur met ons bestelling Kregen na het bezorgen pas bericht dat het bestelde geleverd zo worden

Ruime keuze goede kwaliteit en snelle levering

Ruim assortiment Producten van goede kwaliteit voor een redelijke prijs Er bleek 1 artikel niet snel leverbaar maar er werd eenngoed alternatief voor aangebodennwaardiir bestelling snel geleverd was

Snelle nette levering

Snel binnen gekomen en betaalbaar

Snelle levering en voldoet aan verwachtingen

Perfecte service

Ik had twee gasveren besteld, bleken de verkeerde te zijn. Zonder problemen kosteloos terug kunnen sturen. Snelle en vriendelijke reactie.

Snel en in orde.

Snelle levering, goede communicatie, stevig verpakt.

Super snelle levering

Snelle levering, goed verpakt. Website adviseert verkeerde schroefmaat voor de verzonken schroefjes.

Het was goed.

De gasveren waren goed de juiste lengte maar bij monteren bleek dat ze te licht waren . Dus ik weet niet welke ik moet hebben dus geen 60 maar wel 80 of 100 net voor klep deurtje van 60x40 .En mag ik er 2 terug leveren derde heb gebruikt. B.V.D

Een aanrader

Vlug geleverd en ook een duidelijke webshop met ook duidelijk installatie plan Top

Er wordt gedaan wat afgesproken is.

Zie boven

Top bedrijf

Makkelijk alles kunnen vinden en besteld Volgende dag al geleverd. Fijn bedrijf!!!

Goede en nette service, producten netjes geleverd zoals besteld. Zeker een aanrader!

Meubelbeslagcenter is OK maar transportfirma DPD is een rommelpotje!!

Mijn bestelling werd vlot afgehandeld en ik werd snel op de hoogte gebracht van de overdracht van mijn pakket naar DPD. Zover alles prima. De dag daarop krijg ik een bericht van DPD dat mijn pakket wordt vastgehouden in het depot wegens "Pand gesloten" - Dit is een grove leugen - er is niemand aan de deur geweest! Ondertussen zijn we 5 dagen verder en krijg ik een bericht van DPD met de boodschap "Pakket wordt doorgestuurd. Routefout." en "We're sorry but your delivery was delayed. It wil soon be on its way". Je kan ook niet reageren want het is een geautomatiseerd systeem met standaard berichtjes en antwoorden... Conclusie: Ik wil best nog bij Meubelbeslag Center kopen maar niet meer als ze alleen met DPD blijven werken!

Correct en snelle leverin

Correct en snelle levering.

Helemaal goed

Goede producten tegen mooie prijzen, en snel geleverd.

netjes

niks mis mee

Goede info over je bestelling, en verzending. Dag erna gelijk geleverd en echt topkwaliteit! Zeker aan te raden!

De perfecte softclose kastdeur scharnieren

Deze softclose kastdeur scharnieren zijn een goede vervanger voor bestaande kastdeur scharnieren, en kun je na montage op zowel de deur als kast, heel gemakkelijk in elkaar klikken.

Snelle levering, product prima

De bestelde producten zijn snel geleverd en in goede staat aangekomen. Ik ben erg tevreden.

Alles vlot verlopen

Meerheide 62