Vol verwachting klopt mijn hart

Scharnieren besteld en nooit ontvangen. Direct nieuwe zending verstuurd. Deze kreeg ik wel, maar… niet helemaal compleet. Gemaild en vervolgens weer zonder morren nagestuurd. Als alles goed gast komt die morgen.

Prima prijs/kwaliteit & snelle levering

Al meerdere malen bestelling geplaatst, binnen de 2 dagen werd het pakket verstuurd . Soms vertraging maar dit is te wijten aan de pakjesdienst. De kwaliteit van de produkten is top , altijd verzorgd ingepakt . Tot heden zeer tevreden van Meubelbeslag center .

50% goed en 50% supper slecht

Eerst pakketje is netjes aangekomen. 2 de pakketje niet. Probeer te bellen, nemen de telefoon niet op en mail gestuurd en reageren daar ook niet op. Hoop wel dat het opgelost word. Wand 172 euro betalen voor iets wat je niet krijgen is erg jammer!

Goede service en snelle levering. Ook via mail staan ze voor je klaar.

besteld-geleverd

Mijn bestelling werd netjes en snel geleverd. Alleen jammer dat de scharnieren die ik wilde bestellen alsmaar uitverkocht zijn.

Mooi en goed materiaal.

Snelle levering van goed materiaal, en heel veel keus, alle soorten en maten meubelslag.

top geregeld.

goede service snelle levering.

Snelle service na een dag reeds in huis!

Snelle levering en degelijk materiaal moet de pot scharnieren nog inbouwen maar voorlopig voldoen ze aan de verwachtingen!

Goed en snel geleverd

Mail gestuurd met foto's van kapotte scharnier. Mail beantwoord terug met een link van de juiste scharnier. Deze besteld en alles paste. Goed geregeld.

Snelle levering - Prijs/kwaliteit=TOP

Ze hebben een zeer overzichtelijke website en zowel levering als prijs/kwaliteit van de rails zit zeer goed.

Prima levering van goed product

Prima levering van goed product

Good Quality for Good price

Found furniture parts online for a really great price compared to other stores, ordering was really easy, and the delivery came very quickly. However the delivery came sooner than I expected so I missed the delivery and had to pick it up from a pickup point myself.

top bedrijf

Overzichtelijke website, goedkoop, snelle verzending en goede opvolging, een aan te bevelen firma.

Duidelijke site en snelle levering

Keuring geleverd en de dag na bestelling in huis zoals ook was aangegeven.

Prima scharnieren voor een scherpe prijs

Scharnieren besteld voor mijn kast. Volgende werkdag in huis, en dat voor een scherpe prijs.

Snelle levering - prima porduct

Lift-up scharnier besteld. Keurig verpakt en snel geleverd. Prijs kwaliteit is prima. Meer zijdelingse stabiliteit dan ik had verwacht. Spuitwerk van het product is matig.

Prima! snelle levering, duidelijke website, goed product

Prima website, duidelijke te zoeken producten. Snelle levering! top!

Snel geleverd. Goede prijs kwaliteit. Zeker voor herhaling vatbaar. Zal jullie zeker aanbevelen bij vrienden.

Super geregeld

Binnen 1 dag geleverd en mooie stevige geleiders

aanrader!

heel snel een mooi en goed product gevonden voor een mooi prijs. de levering was ook snel en heel goed verpakt. een aanrader dus ! top !! ik ga hier zeker nog bij bestellen.

Zeer goede prodkten en levering

De produkten voldeden aan de verwachting en de levering was zoals afgesproken

Gezocht, besteld, geleverd.

Materiaal gekozen en vervolgens snel toegestuurd gekregen.

prima afhandeling

Intuïtieve en toch uitgebreide webshop aan scherpe prijzen met snelle verzending. Veel beter wordt het niet.

Ga zo door

Vrijdag een bestelling gedaan en netjes zaterdag al in huis, dat noem ik top service. Ook nog een goede prijs en netjes verpakt. Top ga zo door

De bestelde rail voldeed aan de verwachting. Eenvoudig op de website te bestellen. snelle levering. Prima firma.

Meerheide 62

5521 DZ Eersel