Top spul!

Goed en kwaliteit spul hier gekocht zeker nog een keer wat bij bestellen zeker een aanrader!!

Super.

Superprijs, snelle levering.

Super.

Superprijs, snelle levering.

Goede en snelle service

Wat onduidelijkheid omdat mijn bestelling als 2 losse pakketen waren opgestuurd. Ook miste ik een onderdeel. Maar dit werd gelijk uitgezocht hoe het zat en nageleverd. Top service, vriendelijk en snel geholpen en goede nazorg door even te vragen of het tweede pakket goed geleverd was! Zojuist weer een bestelling geplaatst.

Goede en snelle service

Super !!!!

dikke goeie vlotte prima !| Mn volgende dragers komen ook bij Meubelbeslag weg,

Super !!!!

dikke goeie vlotte prima !| Mn volgende dragers komen ook bij Meubelbeslag weg,

Prima ladegeleiders voor prima prijs

Zoals aangegeven op de site, goed, goedkope ladegeleiders. Veel goedkoper dan bij de bouwmarkt en prima kwaliteit. Een aanrader

heel goede prijs kwaliteit en zeer vlugge levering

mijn ervaring met meubelbeslagcenter zou ik aan iedereen aanraden

heel goede prijs kwaliteit en zeer vlugge levering

mijn ervaring met meubelbeslagcenter zou ik aan iedereen aanraden

Prima ladegeleiders voor prima prijs

De site is mooi overzichtelijk en duidelijke foto's van het product. Levering was vlot en het product was netjes en degelijk verpakt, zodat er geen kans op schades was.

Zeer goede service

Zeer goede prijs/kwaliteit

Zeer goede service

Zeer goede prijs/kwaliteit

Snel en scherp geprijsd!

Gasveren besteld, zeer mooie setjes. Snel geleverd en niet duur

Meerheide 62

5521 DZ Eersel