Super verlopen bestelling

Super verlopen bestelling

Super tevreden

Tevreden met alles, alles correct afgehandeld en hele goede service, ook als er iets niet goed is gegaan dan is de service perfect ! Zeker een prima website om te bestellen is mijn ervaring !

Jullie houden je niet aan de leveringstermijn

Vrijdag 17/3, voor 15.00 uur besteld. Zou volgens de website dezelfde dag verzonden worden. Dat werd zaterdag 18/3. Pakket is bij mij afgeleverd op dinsdag 21 maart. Jullie maken niet waar wat jullie zeggen. En dat vind ik ronduit slecht.

Goede snelle levering

Goede snelle levering. Van bestellen tot bezorgen is probleemloos verlopen.

Snellen levering, jammer dat er geen montage handleiding bij zit. Maar een beetje diy-er kan het zelf wel bedenken.

Dat was heel snel.

İk heb van winkel prijs gevraagd en om uw webside gevonden 3 keer goedkoper van winkel. İk heb besteld en snelle levering.

goede prijs/kwaliteit

goede prijs/kwaliteit, snelle levering

Het meest uitgebreide assortiment, de scherpste prijzen én lage verzendkosten!

Keurig

Alles keurig , netjes en snel besteld en bezorgd

Snelle levering prima

prima service, goed product

Volledig uittrekbare lade geleiders gekocht van een niet-"merk" product. Deze Standaard geleiders zijn zeer betaalbaar en van goede kwaliteit.

Prima.

Goede website. Bezorging duurde iets langer dan ik dacht. Product perfect verpakt, waardoor niet beschadigd of verbogen bij verzending.

Prima snelle levering , ook 2e levering bij defect van 1e bestelling

Bestelling was er wat defect , helaas waren ze wat slecht bereikbaar, maar toch binnen 48 uur contact, werd meteen een vervanging verzonden. Prima services !

Tevreden klant

Nu al 2x besteld bij meubelbeslagcentre. Kwalitatief goed materiaal voor een mooie prijs. Beide bestellingen bevatte een defecte ladegeleider, dit werd netjes opgelost. Even een foto/filmpje doorsturen en zonder problemen kreeg ik nieuwe toegestuurd. Goed geholpen dus. Bedankt!

Snelle service en niet duur.

Snelle levering en zeker niet duur.

Goed product, snelle leveringen

Ik heb nog steeds niets ontvanglen!

Gemakkelijke en overzichtelijke website. Vlot kiezen en afhandelen maar ik zit nog steeds op mijn bestelling te wachten!!!

Gewoon super

Goed bedrijf snelle leveringen gewoon weer super

Fijne shop, goede kwaliteit!

Fijne shop, enige puntje van kritiek die ik zou kunnen verzinnen is dat je eerst je account moet aanmaken om je bestelling te volgen , en dat de track en trace het vervolgens dan niet doet, kreeg een “error” op mijn scherm te zien? Misschien dat daar nog naar gekeken kan worden! Verder top!

Uutstekend

Correcte en eerlijke ervaring. Ik had 1 priduct teveel besteld. Meubelbeslag heeft onmiddellijk alles recht gezet. Prima!

Fijne webshop

Na zoeken op internet snel bij deze site terecht gekomen. Duidelijk informatie gebruiksvriendelijk webshop Met een nette prijs en snelle verzending een aanrader

Prima product

Juiste prijs en snelle verzending

Goede producten met een snelle service

Goede ervaring met dit bedrijf. Product is degelijk met een goede prijs/kwaliteit verhouding.

Goed product geleverd

De aflevering was iets vertraagd, maar voor mij op tijd. De softclose ladegeleiders zijn degelijk en netjes uitgevoerd. De meegestuurde handleiding gaf duidelijk weer hoe de ladegeleiders gemonteerd diende te worden. Al met al een prima product en goede levering.

Lang onderweg

Vorige week woensdag besteld nog niet binnen.

Meerheide 62

5521 DZ Eersel