gedegen beslag

alleenvoor een amateur geen duidelijk montage handleiding aanwezig. dingen die voor een vakman normaal zullen zijn, geven een doehetzelver net niet genoeg leidraad voor een juiste montage. en moet dan gaan zoeken naar de juiste plaats en montage

gedegen beslag

Snelle service, prima kwaliteit

De deurkruk werd super snel geleverd en ziet er prima uit. Heel blij met mijn aankoop.

Super service!

Snelle reacties op e-mails en snelle levering.

Prima materiaal en afspraken.

Erg tevreden zoals de bestelling is afgehandeld.

Snel, keurig en correct.

Een goed overzicht van de producten. Alhoewel ik iets niet alledaags zocht was het toch vlug gevonden. De prijs was correct en de levering was wel erg snel. Dankzij de goede keuze van de leveringsdienst wist ik op een uur na wanneer geleverd ging worden. Absoluut een aangename ervaring bij deze leverancier. Dankjewel en proficiat. Tony B

Uitstekende levering van de bestelling. De bestelde handgrepen zijn prima en doen 100 procent aan onze verwachtingen.

Prima prijs/kwaliteit en snel geleverd

Scharnieren besteld. Deze zijn snel geleverd en komen volledig overeen met de website. Prima prijs.

Snelle en goede levering en goede prijs kwaliteit vehouding

Top zaak. Zal hem zeker aanbevelen.

Snelle levering, goede kwaliteit

Idem.

prima,

Spullen geleverd. Op website stond helaas foutief dat schroeven wel inclusief waren. Dat was niet. Na contact na geleverd. Dank daarvoor.

Uitstekend kwalitatief product!

Goede kwaliteit, snelle levering, relatief goedkoop

Correcte en snelle levering tegen een uitstekende prijs

Ik had een buitenmaat ladegeleider nodig. Deze vond ik op Meubelbeslag Centrum tegen een wel zeer aantrekkelijke prijs. Ze werden goed verpakt de volgende dag al geleverd. Echt top!

Alles snel geregeld

Had eerst een verkeerd scharnier besteld,terug gestuurd,met het oude scharnier erbij,als voorbeeld,dat was snel geregereged.

Zeer vlotte rechtzetting van een stuk gegaan onderdeel

Top service; meteen een nieuw verstuurd.

Very good

Fast delivery and good product

Goede kwaliteit en betaalbaar

Prima webshop, rvs scharnieren gekocht goede kwaliteit en betaalbaar.

Nog niets van te zeggen

Te simpele handeling bij de ladegeleiders in onze kastjes te monteren Wij komen er niet uit. 1 blaadje voor 5 types ! Welke hebben wij ? [email protected]

bijzonder goed

Mijn bestelling is snel geleverd.

Snel en goed

Laatste keer doos niet goed dicht getapet er zaten 2 gaten in en de ladegeleiders kon je er zo uit pakken echter alles was nog compleet. groet, Frits

Goede prijs en snel

Makkelijk besteld via de website en snel geleverd.

Topkwaliteit zéér snel geleverd

Vandaag besteld ,en morgen in huis.Zéér degelijke laderails van goede kwaliteit.

Meerheide 62

5521 DZ Eersel